Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Anàlisi :: guerra
El Levantamiento del Gueto de Gaza
04 gen 2009
levantamiento del gueto de Gaza
(...) La carnicería desencadenada por Israel en los últimos 10 días es el último intento por parte de Israel para garantizar que todos los árabes y todos los palestinos estén gobernados por dictadores y no por candidatos elegidos democráticamente. ( ver artículo completo )
Mira també:
http://nido-del-cuco.blogspot.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Fotet l'Spam pel cul
04 gen 2009
Publica l'article sencer i no facis a la gent visitar la teva pàgina.
Re: El Levantamiento del Gueto de Gaza
05 gen 2009
Kiko, nen, tant et costa a tu fer un clic? Cadascú que faci servir l'indymedia com vulgui.

Per "l", amb una introducció tan petita és difícil que la gent vulgui veure de què va l'article.
Re: El Levantamiento del Gueto de Gaza
05 gen 2009
Estic amb el poble palestí. Estic amb el poble palestí perquè em solidaritzo amb el seu patiment. Estic amb el poble palestí perquè crec que té dret a viure en pau i llibertat a casa seva. Estic amb el poble palestí perquè crec que té dret a no ser utilitzat com a carn de canó pels interessos electorals dels terroristes que democràticament ha escollit com a dirigents polítics. I, encara, estic amb el poble palestí perquè crec que fins i tot els palestins ténen dret a viure en un Estat lliure i democràtic com ho és l'Estat d'Israel. I estic tan refotudament convençut del que acabo de dir que fins i tot estaria disposat a demanar (què coi, a exigir!) l'impossibe: la total i definitiva victòria sobre Hamàs. Perquè no només no vull un terrorista lliure pels carrers de Gaza, sinó que vull impossible la futura presència d'un terrorista lliure pels carrers de Gaza. Per qüestions que a hores d'ara em semblen d'un realisme elemental, crec que l'única victòria possible sobre Hamàs és en mans dels palestins. Els vots palestins poden acabar tenint molta més força que el més dotat dels exèrcits israelians. També per això em solidaritzo amb el poble palestí. També amb l'esperança que siguin capaços de fugir de fanatismes suïcides i de trobar la valentia suficient d'apostar per un futur imperfecte, jo em solidaritzo, també, amb el poble palestí.
.
Re: El Levantamiento del Gueto de Gaza
05 gen 2009
Esticfarta d'escoltar parlar de "terrorisme" quan es parla de Hamas (el.legit democráticament pel Poble)i en canvi parlar d'estat demócrátic quan es parla d'Israel´
Si ens tancaren en un ghetto, sense llum,aigua, medicaments,menjar, sense eixida....Qué votariem nosaltres?
Jo a Hamás sense dubte.
Els terroristes son els D'Israel, assassins,invasors, genocides!
Re: El Levantamiento del Gueto de Gaza
05 gen 2009
Por lo demás, pasará lo que de por sí va a pasar. El gobierno de Israel declarará que le propinó un severo golpe al terrorismo, le ocultará a su pueblo la magnitud de la masacre, los grandes productores de armamento habrán obtenido un respiro económico para afrontar la crisis y “la opinión pública mundial�, ese ente maleable y siempre a modo, volteará a mirar a otro lado.

Pero no sólo. También va a pasar que el pueblo Palestino va a resistir y a sobrevivir y a seguir luchando, y a seguir teniendo la simpatía de abajo por su causa.

Y, tal vez, un niño o una niña de Gaza sobrevivan también. Tal vez crezcan y, con ellos, el coraje, la indignación, la rabia. Tal vez se hagan soldados o milicianos de alguno de los grupos que luchan en Palestina. Tal vez se enfrente combatiendo a Israel. Tal vez lo haga disparando un fusil. Tal vez inmolándose con un cinturón de cartuchos de dinamita alrededor de su cintura.

Y entonces, allá arriba, escribirán sobre la naturaleza violenta de los palestinos y harán declaraciones condenando esa violencia y se volverá a discutir si sionismo o antisemitismo.

Y entonces nadie preguntará quién sembró lo que se cosecha.

Por los hombres, mujeres, niños y ancianos del Ejército Zapatista de Liberación Nacional.

Subcomandante Insurgente Marcos.
México, 4 de enero del 2009.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more