Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
Encadenats/des per Palestina
02 gen 2009
SUPORT ENCADENATS/DES PER PALESTINA
solidari/es amb Palestina encadenats al Departament de la Generalitat, vine i dóna suport!!
CONCENTRACIÓ
passeig de Gràcia, 105



PROU COMPLICITAT AMB LA MASACRE

DEL POBLE PALESTÃ?

L'exèrcit d'ocupació israelià està cometent una nova massacre a Gaza. De moment, el resultat d'aquest nou acte de barbàrie han estat més de 400 morts i 2000 ferits. La comunitat internacional no ha sigut capaç fins hores d'ara d'emetre un comunicat de condemna deixant a l'estat d'Israel les mans lliures per seguir endavant amb el seu genocidi a Gaza incomplint tots els acord internacionals.

Davant d'aquesta acció no podem quedar-nos de braços plegats. La nostra inacció no pot anar acompanyada per una normal relació entre l'Estat d'Israel i Catalunya. En lloc de pressionar el govern d'Israel per les greus i sistemàtiques violacions de drets humans, crims de guerra, i incompliment del dret internacional, el govern de la Generalitat engega i desenvolupa convenis de cooperació amb l'Estat d'Israel. Ens neguem a ser còmplices de la massacre contra el poble palestí i es per això que fem una crida als nostres governants a que trenquin de manera immediata tots els acords de cooperació i associació amb l'Estat d'Israel

Aquesta acció està emmarcada en la campanya de Boicot encetada des de la la societat civil per tal de trencar tots els lligams amb un estat que no respecta els valors del dret internacional i vulnera de manera sistemàtica els drets fonamentals de les persones. Per això avui ens hem encadenat davant del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa on el seu conseller en cap, Josep Huguet, ha viatjat en els últims mesos a Israel per establir convenis de cooperació amb l'Institut Israelià de Tecnologia i l'empresa Alvarion, especialitzada en tecnologia multimèdia.

Volem visibilitzar davant la ciutadania aquesta cooperació, que des d'aquest departament de la Generalitat, es duu a terme amb l'Estat d'Israel, un Estat que s'autootorga plena impunitat per executar un genocidi a la Franja de Gaza sense cap condemna per part de la comunitat internacional.

Per tot això demanem la immediata ruptura dels acords que es tenen des d'aquesta Conselleria davant la tràgica situació que viu el poble palestí

També fem una crida a la ciutadania a participar en les properes mobilitzacions que es duran a terme a Barcelona en solidaritat amb Gaza i el poble palestí.

Solidaris/ries amb el poble palestí



+ info:

www.palestina.cat
Respondre

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more