Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Festa de CJC al KOP, anulada?
30 des 2008
He sentit dir que la penya del KOP del Prat no els hi ha deixat la casa per fer la fiestuki de cap d'any als CJC. És cert o què? Si és així em sembla perfecte, que facin la festa al local d'ICV o al mateix ajuntament...

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Festa de CJC al KOP, anulada?
30 des 2008
em semblaria molt bé que la penya de la KOP hagin rectificat, però seria millor que treguin un comunicat no?

És vergonyós que una organització juvenil contrarevolucionària que dóna suport a la IU-EUiA més llamazarista i a ICV d'en Sauron i dels Mossos se li deixés un espai alliberat.

esperem que no sigui així

FORA ICV-IU-PCC!
Re: Festa de CJC al KOP, anulada?
31 des 2008
La penya esta fatal, es tracta d'un acte de solidaritat, no de benefici per a la gent que ho organitza.

Estic fart de tots els ultra-revolucionaris petit-burgesos que no feu més que ajudar al sistema a legitimar-se i enfortir-se en comptes de intentar sumar forces en allò que estem d'acord, com és el cas d'enviar ajuda a la illa de Cuba atacada per 3 huracans aquest any.

Em sembla lamentable el sectarisme que existeix aquí a indymedia que fa que la KOP s'hagi hagut de fer enrere, quan estic segur que la majoria que va comentar no ha estat mai a la KOP ni coneix ningú. Evidentment aquest portal d'informació "lliure" és molt lliure, si no estàs d'acord amb l'energumen que esta més temps a l'ordinador per poder rajar del que no li agrada, censura, anulació d'actes, insults, amenaces....

INDYMEDIA FOT FASTIG!


PD: Censureu-me el comentari per col·laborador amb un partit governamental, o potser per coneixedor de veritats no publicables. Ho deixo a decisió dels grans torturadors de la opinió dels mitjans de comunicació independents.
Re: Festa de CJC al KOP, anulada?
31 des 2008
L’assemblea del KOP-Alta Tensió del Prat de Llobregat lamenta comunicar la decisió de suspendre la festa cubana de cap d’any que s’anava a realitzar el proper 31 de desembre. La decisió ha estat presa pels següents motius:

- Les persones que van demanar realitzar la festa cubana a l’assemblea del KOP ho van fer en tant que membres d’una brigada de solidaritat amb el poble cubà amb l’objectiu de recollir diners per ajudar als damnificats pel pas de l’huracà Ike per l’illa. Objectiu que es compartit per l’assemblea com hem demostrat anteriorment facilitant les instal•lacions del centre social per la recollida de roba i material, així com per la realització de festes solidàries per recaptar fons organitzades per col•lectius internacionalistes locals.
- El cartell que van realitzar per difondre la festa no va passar per l’assemblea per la seva aprovació com correspon a un espai autogestionat com el nostre. L’aparició del logotip de les CJC en aquest cartell, com d’altres qüestions menors, van ser uns fets totalment aliens a l’assemblea.
- Les CJC són la sectorial juvenil d’un partit governamental com el PCC que es troba dins de la coalició EUA, a la vegada coaligada amb IC. Una força política que participa directament en el tripartit de la Generalitat i que a la nostra població ostenten el consistori des de fa gairebé 30 anys. Com a KOP tenim un llarg curriculum “d’amistat� forjada amb diversos desallotjaments, multes per aplicacions d’ordenances cíviques, prohibicions d’actes com l’1 de maig comarcal, i tota un actuació política que hem denunciat i combatut constantment en el llarg dels anys.
- El fet de relacionar-se directament aquest acte amb un partit polític ha portat a l’assemblea a cancel•lar el mateix com a forma de desmarcar-nos clarament de qualsevol iniciativa partidista a un centre social. No cal dir que continuem oberts a qualsevol iniciativa solidària d’individus o col•lectius sense cap connotació partidista al darrera.
- Lamentem els perjudicis personals per a aquells que havien comprat el bo d’ajut per assistir-hi, pel poble cubà al que no li arribarà l’ajuda que dessitjavem que arribès, a la feina dels que l’organitzaven com a brigadistes i entenem l’indignació de totes aquelles persones que van veure com es relacionava el KOP amb un acte partidista. Cap dels membres de l’assemblea ho ha volgut això i esperem que amb aquest comunicat quedi aclarit el malentès.

Assemblea del KOP-Alta Tensió. 29 de desembre de 2008
Re: Festa de CJC al KOP, anulada?
31 des 2008
el KASAL OKUPAT DEL PRAT, no s'ha fet enrere per cap comentari d'indymedia.

salut.
Re: Festa de CJC al KOP, anulada?
01 gen 2009
be pel KOP! als col·laboracionistes d'EUiA no se'ls hi ha de seguir el joc!
Sindicato Sindicat