Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
Mani solidària: A veure gent, que hem de fer dissabte?
25 des 2008
Jo proposo anar a les 2 manis i en cas que algú no pugui anar a una que vagi a l'altra. Jo ja ho vaig dir, aniria a les 2 però treballo i aniré a la de les 20 h independentment de qui convoqui, si en som molts els que convoquen la mani és el de menys per mi. Si seguim amb aquesta tonteria es buidaran totes 2 i no podem deixar cap mani buida, sinó si que els hi posarem les coses fàcils als mossos perquè identifiquin, encerclin i reprimeixin als manifestants.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Mani solidària: A veure gent, que hem de fer dissabte?
25 des 2008
realment cal obrir tants anuncis pel mateix sense aportar coses noves?
Re: Mani solidària: A veure gent, que hem de fer dissabte?
25 des 2008
esto me huele a maderos infiltrados
Re: Mani solidària: A veure gent, que hem de fer dissabte?
25 des 2008
Sobre el primer comentari, tens raó, és bastant absurd tants anuncis del mateix.
Sobre el segon comentari, a mi també em sembla imprudent manifestar-me a totes 2 manis tenint en compte que som els 4 gats de l'altre dia, però no tenint en compte que en som 1000 a cada una per dir alguna cosa. Insisteixo que cal una resposta contundent a totes 2 manis, o això o la policia farà el mateix que a l'altra mani.
Re: Mani solidària: A veure gent, que hem de fer dissabte?
25 des 2008
a vera , i perke no unifikan les dos manis :S ? es ke ja son ganes de fikar les koses xungas , hi ha gent kom jo ke no es de bcn i ke volem venir pero almenus ke facin alguna kosa comuna i no una mani per kada grupet ,

krek ke la unitat es basika en akets kasos
Re: Mani solidària: A veure gent, que hem de fer dissabte?
25 des 2008
Això que diu l'hoplita seria l'ideal, però en cas que no es posin d'acord jo proposaria anar massivament a les 2 i passar una tarda solidària i reivindicativa a Barcelona. Desitjo que es posin d'acord, però tenint en compte que demà és 26 i que ja hi ha molta gent avisada per la mani de les 17 h i les 20 h, canviar-ho a última hora podria ser un caos i no crec que canviïn res. Així que si no s'unifiquen la meva proposta és anar a les 2 i no buidar-ne cap, repeteixo que podria ser perillós pels nostres interessos no fer-ho així, hi podrien haver detencions i càrregues desproporcionades com les 2 manis del dia 20-D.
Re: Mani solidària: A veure gent, que hem de fer dissabte?
25 des 2008
La mani és a les 20h. a Pça Universitat. Així ho diuen totes les webs de col.lectius:

http://www.kaosenlared.net/especial/revolucionengrecia

http://www.alasbarricadas.org/noticias/

http://soliobrera.cnt.es/?sec=SoliArticulos&id=495

http://www.nodo50.org/
Re: Mani solidària: A veure gent, que hem de fer dissabte?
25 des 2008
La mani és a les 20h. a Pça Universitat. Així ho diuen totes les webs de col.lectius:

http://www.kaosenlared.net/especial/revolucionengrecia

http://www.alasbarricadas.org/noticias/

http://soliobrera.cnt.es/?sec=SoliArticulos&id=495

http://www.nodo50.org/
Re: Mani solidària: A veure gent, que hem de fer dissabte?
25 des 2008
Soc el mateix que acabo de posar els quatre links de kaos, alasbarrcadas, soliobrera i nodo50, copiant una entrada que havia fet algú prèviament. DISCULPEU, us asseguro que no soc una liant amb mala intenció, però la última que veig, i que està amb explicació a la web de l'assemblea per grècia és A LES 17H. al mateix lloc. Jo ja no sé que faré, perquè estan conseguint que m'emparanoii, però aquí adjunto aquesta, que ara sí em sembla autèntica o si més no un intent de "desfacer el entuerto". (Per cert, a nodo 50 han canviat la de les 20h per aquesta de les 17h., a klinamen, que originalment havien posat a les 20h, ja fa dies que no posen res, i kaos continua posant les 20h però vinculant-se amb el que diu l'assemblea -que és a les 17h):


Manifestación en Solidaridad con la Revuelta Griega y lxs Detenidxs [Barcelona]

Jueves 25 de diciembre de 2008

Os ponemos en antecedentes sobre lo ocurrido el pasado 20 de diciembre en Barcelona: se convocó vía internet una manifestación en solidaridad con Grecia para las 20h, cuya autoría desconocemos, y más tarde apareció otra convocatoria de concentración para las 18h, esta última desde la asamblea solidaria aunque este hecho no fue hecho público por motivos de seguridad.

Durante días hubo una polémica en indymedia sobre la autenticidad de la segunda convocatoria por el hecho de haber aparecido más tarde.

Los hechos: a las 18h efectivamente se realizó una concentración con pancarta y reparto de octavillas, y a las 20h salió una manifestación sin que nadie se hiciera cargo de su organización, con la pancarta de la concentración de las 18h reciclada y que se saldó con 2 detenidos y multitud de heridos.

Esta semana ocurre lo mismo: hace días que circula por internet una convocatoria para las 20h cuya autoría desconocemos, y hay otra desde la asamblea solidaria para las 17h convocada mediante octavillas en la concentración de la semana pasada y mediante carteles ya pegados por varios barrios, pero que aun no había salido en internet. Para evitar hechos como los del sábado pasado os pedimos que difundáis esta convocatoria:
# MANIFESTACIÓ No la criminalitzacio de la solidaritat
27-Dic-08
17h pl. universitat
La solidaritat es una flama...
...que no es pot apagar

Versió en català:

QUAN LES LLEIS NO FAN JUST�CIA, QUAN LA SOLIDARITAT ÉS PERSEGUIDA I CASTIGADA

El passat dia 6 de desembre un jove de 16 anys va ser assassinat per un tret policial a sang freda a Atenes. Immediatament començà una revolta als carrers de les ciutats gregues. Més de 200 detinguts i milers de ferits.

La indignació s’estén per tota Europa. El 10 de desembre 7 persones són detingudes a Madrid després d’una manifestació de solidaritat, i després de 10 dies a presó preventiva surten amb peticions fiscals que van de 6 mesos a 3 anys de presó. A Barcelona el mateix dia són detingudes 2 persones.

El 20 de desembre es fa una crida internacional en demanda de solidaritat des de Grècia. Les manifestacions a Barcelona són impedides a cops de porra davant les estupefactes i apàtiques mirades dels vianants. El dia acaba amb almenys 30 ferits, 3 detinguts i un sorprenent silenci mediàtic.

Sembla evident que els responsables polítics de la "seguretat" volen normalitzar i fer quotidià que qualsevol manifestació pel centre de Barcelona, tingui el caràcter que tingui, sigui fortament controlada i reprimida per la policia: identificacions massives, escorcolls indiscriminats, patades, empentes, amenaces, càrregues i haver de seguir el recorregut que els mossos volen completament rodejats.

En aquesta democràcia de pandereta, es premia la malversació de bancs i banquers, d’especuladors i grans empresaris, mentre es condemna a la precarietat a milers de joves i famílies.

En aquesta democràcia de pandereta, el pensament únic s’ha imposat a la societat, on els mass-media i els articulistes de torn es dediquen a amagar les vergonyes del sistema i a titllar de violent tot aquell que dissenteixi de la versió oficial.

Fa 20 anys ens deien boj@s quan ens negàvem a fer el servei militar i ens declaràvem insubmissos; fa 10 anys ens anomenaven utòpics/ques quan okupàvem cases i reivindicàvem l’ús social de les propietats en estat d’abandonament.

Avui, ens diuen terroristes quan la solidaritat entre pobles i classes pren la seva màxima expressió. Som els/les mateixes, amb els mateixos somnis de llibertat i de justícia per a totes, i no podreu parar-nos ni tancar-nos, perquè les nostres idees no es poden destruir, ans al contrari, volen lliures com el vent.

La violència no pot ser monopoli de l’Estat, i quan aquest pretén fer-se el seu amo només queda la rebel·lió, la desobediència i l’acció directa. No tenim por dels seus gossos, i sortirem al carrer cada cop que calgui.

LA SOLIDARITAT ÉS UNA FLAMA QUE NO ES POT APAGAR!!!

Versión en castellano:

CUANDO LAS LEYES NO HACEN JUSTICIA, CUANDO LA SOLIDARIDAD ES PERSEGUIDA Y CASTIGADA

El pasado día 6 de diciembre un joven de 16 años fue asesinado por un tiro policial a sangre fría en Atenas. Inmediatamente empezó una revuelta en las calles de las ciudades griegas. Más de 200 detenidos y miles de heridos.

La indignación se extiende por toda Europa. El 10 de diciembre 7 personas fueron detenidas y encarceladas en Madrid después de una manifestación de solidaridad, y después de 10 días de prisión preventiva salen con peticiones fiscales que van de 6 meses a 3 años de prisión. En Barcelona el mismo día son detenidas 2 personas.

El 20 de diciembre se hace un llamamiento internacional demandando solidaridad desde Grecia. Las manifestaciones en Barcelona son impedidas a golpe de porra ante las estupefactas y apáticas miradas de los viandantes. El día acaba con al menos 30 heridos, 3 detenidos y un sorprendente silencio mediático.

Parece evidente que los responsables políticos de la “seguridad2 quieren normalizar y hacer cotidiano que cualquier manifestación por el centro de Barcelona, tenga el carácter que tenga, sea fuertemente controlada y reprimida por la policía: identificaciones masivas, cacheos indiscriminados, patadas, empujones, amenazas, cargas y tener que seguir el recorrido que los mossos quieran completamente rodeados.

En esta democracia de pandereta se premia la malversación de bancos y banqueros, de especuladores y grandes empresarios, mientras se condena a la precariedad a miles de jóvenes y familias.

En esta democracia de pandereta el pensamiento único se ha impuesto en la sociedad, donde los mass-media y los articulistas de turno se dedican a esconder las vergüenzas del sistema y a tildar de violento a todo aquél que disienta de la versión oficial.

Hace 20 años nos llamaban locos cuando nos negábamos a hacer el servicio militar y nos declarábamos insumisos; hace 10 años nos llamaban utópicos/as cuando ocupábamos casas y reivindicábamos el uso social de las propiedades en estado de abandono.

Hoy, nos llaman terroristas cuando la solidaridad entre pueblos y clases toma su máxima expresión. Somos l@s mism@s, con los mismos sueños de libertad y de justicia para tod@s, y no podréis pararnos ni encerrarnos, porque nuestras ideas no se pueden destruir, todo lo contrario, vuelan libres como el viento.

La violencia no puede ser monopolio del Estado, y cuando este pretende hacerse su dueño sólo queda la rebelión, la desobediencia y la acción directa. No tenemos miedo de sus perros, y saldremos a la calle cada vez que haga falta.

LA SOLIDARIDAD ES UNA LLAMA QUE NO SE PUEDE APAGAR!!!
a veure si us aclareu
26 des 2008
ollons
A veure gent, que hem de fer dissabte? Soc jo de l,A.D.I.*
26 des 2008
Per fì ki convoca¿?
Els trolls i la poli, o els trolls a soles¿?
O la poli soles¿?
O algú troll i poli¿?
O algù...
Visca l,asamblearisme transparent!!
Visca!!

Aquesta eina de seguretat!!


Millor¿?

Impusible.

(*l,area d,Interior...)
Re: Mani solidària: A veure gent, que hem de fer dissabte?
26 des 2008
Dissabte pasat van haver-hi una sèrie de manifestacions al centre de Barcelona contra els crims d’estat, de Grècia, de Madrid i de Catalunya. La resposta de politics i administració va ser la repressió, la de la premsa l’encobriment i la difamació.

Va ser una autèntica caça de bruixes, amb pallisses i detencions sota falses acusacions. El tàrget seguit per la policia, com sol passar en aquests casos, les persones més compromeses o l’aleatorietat. I el pròxim pots ser tu, o el teu xicot, o el teu germà, o la teva filla de 15 anys.

Pallisses, humiliacions, detencions arbitraries, sometiment i por, que serà lo següent si no plantem cara a politics i premsa? Un tret al pit com a Grècia?. Es aquesta la seva resposta a la crisis?.

Dissabte 27 de desembre tothom al carrer, DIFÓN LA CONVOCATORIA!, que ningú es quedi a casa. Manifestació a les 17h i a les 20h a plaça Universitat.

La repressió i l’injusticia son motius per a manifestar-se, mai per quedar-se a casa.


http://es.youtube.com/watch?v=Nbg-9T3hREw

http://blip.tv/file/1603743

http://www.archive.org/details/RepresiALaMniSolidariaAmbGrecia01
Re: Mani solidària: A veure gent, que hem de fer dissabte?
27 des 2008
jo em quedo a casa
No vaig a una mani organitzada per trolls...

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more