Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
Manifestació del Parc industrial de Ford
04 des 2008
CGT crida als treballadors a mobilitzar-se per la defensa del drets front als ERO en Ford i el seu polígon. sábado, 6 de diciembre
11' 30h. en la Plza de San Agustín de VALÈNCIA
n la roda de premsa celebrada hui en els locals de CGT, Antonio Pérez Collado (secretari general de CGT-PV), Francisca Cuesta (secretària general de CGT-Ford), Antonio Sánchez (empresa auxiliar en el Polígon) i Ana Madrid Santos (secretària general del sindicat del Metall CGT) van explicar la situació del sector de l’automoció i van cridar a la mobilització el pròxim 6 de desembre.

La Coordinadora de CGT en el Parc industrial de Ford ha convocat una manifestació que partirà a les 11h30 des de la cèntrica plaça valenciana de Sant Agustí en protesta per les polítiques laborals de Ford i les seues contractes i subcontractes. Així, en roda de premsa, els portaveus de la Coordinadora van posar de manifest com la Ford aprofita la conjuntura de crisi per a reestructurar-se quan, en cap cas ha tingut pèrdues, sinó que va ser l’empresa amb més guanys en el primer semestre d’enguany. A més, en l’últim trimestre, el de la crisi, ha obtingut més de 50 milions d’euros en beneficis.

Es va insistir en la necessitat mamprendre el camí de la lluita i la mobilització en el carrer ja que l’experiència demostra que acceptar retalls, firmar els ERE’s, sotmetre’s als dictats i requeriments de l’empresa no assegura res, tot al contrari. Són imprescindibles la lluita i la solidaritat obrera.

Gabinet de Premsa CGT-PV

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more