Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: sense clasificar
La crisi no la pagarem nosaltres - 22N Raval Montserrat Terrassa
18 nov 2008
Aquesta crisi no la pagarem nosaltres/Esta crisis no la pagaremos nosotros/We don't pay this crisis/La crise nous ne la payerons pas.

Crisi, crisi, crisi.....¿QUINA CRISI?
kaos.jpg
Sobreviure a la crisi és un miracle


En els últims dies i mesos hem vist com les institucions del capitalisme global han entrat en situació de col·lapse, de bloqueig de les lògiques que fins el moment havien fet possible la acumulació quasi infinita de riquesa, per molt pocs, i la creació de grans taxes de desigualtat, endeutament, tristesa i misèria per tots.


La recuperació del govern americà dels bancs més afectats per aquesta crisi demostra, una vegada més, aquesta lògica de repartir-se entre ells els beneficis, i entre tots les pèrdues: el món al revés. La política neoliberal de Hood Robin al boscos del FMI, el Banc Mundial, i els consells d'administració de les grans multinacionals del poder economia-global.


Bush va afirmar fa poc que la crisi actual no és de cap manera, un fracàs del lliure mercat, i l'únic que requerix és restablir els mecanismes per adaptar les institucions financeres a les realitats dels mercats del segle XXI.

És en aquest mateix sentit, que els governants del món, reunits el dia 15 a la cimera del G-20 a Washington, han manifestat la intenció de no qüestionar el lliure mercat , i només maquillar-lo per l'escenari de la crisi.

Aquest van seran els debats que ocuparan als nous mandataris del món: un debat orientat a regular el caos sistèmic del model neoliberal i a reanimar els circuits (sempre tant efectius) de la explotació social i econòmica . Els mateixos mecanismes que han generat la crii social, econòmica, laboral,i mediambiental que viu el planeta. Ja no confiem més en ells , que se vayan todos !!!!!!.


Reparar la explotació social del capitalisme que fa anys que vivim en les nostres ciutats: que ens afecta a nosaltres, als nostres veïns, a les nostres famílies; i que ens afecta tant en el lloc de treball com fora de ell: Una explotació precaritzant que ens priva de poder tenir/mantenir un habitatge digne, un futur laboral que sigui futur i no un malson. Una explotació que ens priva de drets socials bàsics com el dret a la ciutadania, el dret a la renta, o el dret al accés a la cultura i als sabers.


Precaris, migrants, estudiants, treballadors, veïns de Terrassa: aquest crisi no la pagarem nosaltres:

*

No permetrem que el futur de moltes famílies es decideixi als plans de reconversió de les grans multinacionals.
*

No permetrem que veïns nostres paguin el preu de la crisi pel simple fet de ser migrants. No permetrem que els més dèbils paguin els plats trencats d'una crisi generada per la burocràcia global i els magnats financers.
*

No permetrem que la crisi la paguin els estudiants de les escoles, instituts i universitats públiques de les nostres ciutats, que la paguin els malalts i usuaris dels nostres hospitals i centres de salut. No permetrem que la paguin amb els usuaris dels serveis social . No permetrem que es retalli l'escàs i fràgil estat del benestar que tenim.
*

No permetrem que la crisi la paguin les persones hipotecades , que viuen angoixades pel pes de la hipoteca i les seves pujades. Volem una moratòria per pagar les hipoteques indefinida, per les famílies que no poden pagar. No permetrem que la mitat del sou se'n vagi a pagar un habitatge o un lloguer abusiu. Volem que les ajudes al lloguer i la protecció social de l'habitatge públic i el preu realment assequible es multipliqui.



Robin Hood als boscos de la democràcia radical , dels nous drets social per tots. Robin Hood als boscos de la ciutadania global, la renta bàsica, l'habitatge digne, el treball no precari, la cultura lliure. Robin Hood als carrers de Terrassa: precaris, migrants, treballadors, estudiants, grans, joves, homes, dones i nens

Aquesta crisi no la pagarem nosaltres: aquest dissabte 22 de novembre tots al carrer:


Els afectats per la crisi es rebel·len !!!!!!!!!!

ELs precaris es rebel·len !!!!!!!
Mira també:
http://www.nopagaremoslacrisis.org/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La crisi no la pagarem nosaltres - 22N Raval Montserrat Terrassa
18 nov 2008
Tot sobre la tortura a les presons catalanes, allò que indymedia censura i silencia:

http://adecaf13.wordpress.com/

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more