Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
La otra cara del SEPC (2a parte)
03 nov 2008
A que se dedican? Como nos pueden enganyar de esta manera?
OTROS OBJETIVOS MÃ?S A LARGO PLAZO

Algunos de sus miembros no llegan a final de carrera? No. Todos llegan a acabar la carrera. Como, aun sabiendo que algunos son unos grandes "estudiantes" (unos vagos)? A través de la intimidación. Se creen los dueños de la universidad y así lo dejan ver en las huelgas donde con pasamontañas y cámara de fotos dejan claro que voluntad impone a quien, y quien manda entre los estudiantes. Los profesores que no los quieren ni ver, les aprueban. Y como tampoco van a clase (porque tampoco les interesa para nada la educación de calidad y pública), ya les está bien. Agitación para sus intereses privados. Como ibamos diciendo...

LAS ASAMBLEAS (SU USO)

Como ya hemos dicho anteriormente las Asambleas son una forma de usar al estudiante aun engañado, del AEP, independiente, o anarquista. Ellos se pasan a la torera los acuerdos colectivos:

Como lo hacen? Convocando como SEPC (el mismo dia que han convocado hacer una acción concreta muy diferente). Así tiene la gente preparada y pueda llevar su acción con toda impunidad y colaboracion. No sea que estuvieramos "parando" la combatividad. Que al fin y al cabo [la combatividad] es su coartada para hacer lo que les da la gana en la universidad.

En el Comite de Vaga se dice que el miércoles haya una "cercavila", pero al final se acaba ocupando una facultat. La verdad, es la única ocasión de TANTAS en que el SEPC suda de los acuerdos colectivos y la clava. Miles de estudiantes fueron al rectorado el dia siguiente. No obstante, los demás casos son de fracaso y division.

RELACIÓN CON EL SINDICATO M�S REFOR (AEP)

Con AEP hay una cosa clara. En las demás universidades se les trata mal pero como no hay demasiado contacto en asambleas (porque hay pocas) no hay problema. En la UAB el SEPC coge miedo a AEP estos últimos dos años. Porque? Ellos también se mueven y tienen cierta militancia muy activa y muy decidida. En la PMDUP mueven los hilos, que no es lo mismo que dirigir, solo es que son los únicos que se prestan a hacer algo junto a otros independientes asamblearios. AEP trabaja. SEPC no. AEP discure. SEPC les comienza a tener miedo.

El SEPC dirige la agenda política universitaria asamblearia y no asamblearia. Ahora, otro grupo de gente, esta comenzando a opinar en VOZ ALTA, y a dar su opinión sobre el tema. Como son unos sectarios y solo quieren ser ellos, como centro del movimiento estudiantil intentan alejarlos de las asambleas.

DOCUMENTO SEPC "REGENEREM EL MOVIMENT ESTUDIANTIL". El "jefe" de AEP sale en la Nit al Dia, eso no puede ser debe pensar la líder. Usan este manifiesto para dividir las asambleas entre pro-PMDUP (o sea, al lado del AEP) o el sectarismo (dejar AEP sola, y dejar la PMDUP i montar una cosa de la que el SEPC esta siendo precursora - faltaba más - la CAE). Como vemos la CAE no funciona. Porque? Porque AEP trabaja. Y SEPC no. Hay "desenbarcos" de gente-SEPC (celulas) que vajan a las asambleas a votar Si al documento que luego no se les ve en las próximas asambleas. Porque? El objetivo no es sumar. Es que ellos sean los Líderes del movimiento estudiantil.

DOCUMENTO PARA UN REFERENDUM SOBRE BOLONYA.
Quieren hacer un referendum en el que salga el nombre de SEPC aunque saben que quien trabaje sea AEP y asamblearios independientes que con buena fe acepten esta otra "medalla" para el SEPC.

VIOLENCIA CONTRA LOS "OTROS" ESTUDIANTES
Amenazas, insultos, persecuciones, etc. Os suena en vuestra facultad. Siempre habrá alguien del SEPC en medio. Eso si. Con la excusa de la "colectividad", y la "revolucion" que solo la llevan en la boca pero que no la practican. Eso pasa con estudiantes. Pero tambien con profesores. Lo peor de todo es que algunos se ven en el meollo (facultad de letras), tienen un expediente, y no han hecho nada de nada.

(CONTINUARÃ?)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
03 nov 2008
amb tanta crítica barata m'acabaré fent inclús jo de la sepc. críticar així és donar ales al sepc. Si menteixes sobre el sindicat predisposes a la gent a no creure després cap crítica. Per dir tonteries millor calla. en realitat es nota que desconeixes el rotllo, o bé ets d'algun grupuscle sectari, igual que el sepc però molt més reduit, o bé ets algú amb interessos en la institució o l'administració.
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
03 nov 2008
la 3a part pot ser l'hòstia.

Publicau ja.

Tothom sap qui fa feina a les universitats i secundària, i no és precisament el Sindicato d'Estudiantes.
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
03 nov 2008
Impressionant el nivelazo d'aquest tal individu POLOAOTOA, sembla que cobri per la feina d'intoxicador, perquè si no no és massa normal dedicar-hi tantes hores.

D'entrada, l'altra dia ja va escriure 7 paràgrafs en aquest fil rajant:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/355021/index.php

Avui mateix s'ha obert un fil "casualment" (en consonància amb aquest pel que fa a la crítica destructiva):

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/355334/index.php

I ara el senyor/a POLOATOA ens regala una tirada de a saber quants fascicles de parides seves.

Bé, no cal prestar massa atenció ni tenir masses llums per veure d'on ve, amb la seva defensa a ultratge de l'AEP (cosa que NINGÚ del moviment estudiantil faria si no es que és de l'AEP).

Per cert, les suposades crítiques són l'hòstia: insinuar que el SEPC són "los cachorros de ERC" té molta guassa per surrealista, i la contraposició al SEPC de l'AEP aquesta de "AEP trabaja", (ja direu a on treballeu) i tot això acaba de fer ridícul el text, a mig camí entre un article d'algú que veu com aquesta sucursal d'ICV-EUiA s'enfonsa i parla des de la desesperació i un article de l'ABC o la Razón (ben mirat, hoi pots enviar, ja que això de que "detras de l'independentismo hay CiU" igual que el "detras de Batasuna hay el PNV" són dos "líneas de investigación" molt recorrent per aquests pamfletos espanyols)

En fi, ara no ens deixis amb la intriga i regala'ns la tercera part d'aquesta saga, que vull continuar rient XD.
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
03 nov 2008

No sus preocupeis.

Cuando haya sido nombrado mesias del universo quiero decir presidente todos vuestros traumas se arreglarán milagrosa e instantaneamente.

Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
03 nov 2008
vengaaa! els del sepc es passen la vida fent reunions (antidemocràtiques, sectàries i pim pam...) i birres. Ens ha quedat clar. Que si la carrera de 3-4 anys la fan amb 7..."vagos" no hem dit?
I per fer tot aquest "anàlisi", hsa hagut de perdre moltes hores d'una reunió a una altra,moure't per dins, per fora, per altres sindicats i grupillus, perdre hores al bar veient com ERC les convida, has anat molts dels seus actes per veure la metodologia utilitzada..tiu, vols dir que tu també et treuras la teva carrera en els anys prefixats?
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
03 nov 2008
a ver, Carlos.

Ja prou! Tornate'n a España!
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
03 nov 2008
a ver, Carlos.

Ja prou! Tornate'n a España!
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
03 nov 2008
Indymedia és un espai per penjar notícies, convocatòries, etc. Ja prou en tenim amb haver d'aguantar l'SPAM que darrerament apareix per aquí d'EUiA com per a sobre haver d'aguantar les valoracions esquizofrèniques d'algú.

Gent d'indy, aquests fils que no contenen cap notícia sinó que responen a la volnutat exclusiva d'un individu (que pel que veig a dedicat hi ha hores) d'intoxicar contra un determinat sindicat/organització, s'haurien de tancar.
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
03 nov 2008
Carlos? qui és en carlos? POLOAOTOA= Carlos?¿ a quina universitat, facultat, etc estudia?¿?¿
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
03 nov 2008
Aquest post té tota la pinta de Sindicato de Estudiantes... mmmhhh... i pel nivell pot ser perfectament d'un institut. Peró bé, també pot ser d'un novato del AEP.

Per sort, les simplificacions salten molt a la vista, però no les mentides.

jo crec que va per periodista del Mundo o de la razón.

"VIOLENCIA CONTRA LOS "OTROS" ESTUDIANTES
Amenazas, insultos, persecuciones, etc."

que fort. com es pot tenir tanta barra per deixar anar una cosa així. en fi.
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
03 nov 2008
si és el carlos que em penso:
odi a l'EI, "experiència de repressió a altres universitats" (Sevilla), membre de lletres-uab(per la detallada informació que te, expressió escrita castellana,etc.

es tracta d'en Carlos, de lletres de la uab, membre d'izquierda unida, conegut per la seva oposició al sepc i per desactivar i renegar de les mobilitzacions del curs passat, així com de tenir una actitut conciliadora amb el deganat.
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
03 nov 2008
Aixó fa pudor a Claret i els seus amics d'IU de Madrid, no creieu?

Nomes faltara dir que al SEPC, ERC els hi paga els fulars palestins i les motxilles quechua del Decatlon... quin pallasso s'amaga darrere l'anonimat de indymedia?

- Amics d'en Claret i en Torres, amics seus des de la capital del Regne d'Espanya, jo ho tinc clar.

i Vosaltres?
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
03 nov 2008
aquest tiu es un fatxa espanyolista. Per posar-se a costat de l'AEP s'han de tenir molt grossos... jo no soc del SEPC però els prefereixo mil vegades abans que els de l'AEP... almenys el SEPC lluita contra Bolonya.
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
03 nov 2008
Sí, tot el que volgueu, però us n'ha dit 4 de mooolt clares...

Va, algú s'anima a contrargumentar, o amb insultar a qui pensa diferent ja n'hi ha prou?
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
04 nov 2008
Atenció aixó ho ha escrit un paio del militante de la UB-raval, I HASTA AQUI PUEDO LEER.
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
04 nov 2008
xDDDDDDD

que bona és la comedia espanyola, cada dia fa més riure haviam com continuar això...

quan vegi proves clares i argumanets clar dle que diu aquest noi començarem amb els contraarguments, fins a llavors només quedarà riure del que sembla ser un acudit xD

salut!
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
04 nov 2008
Si clar, un acudit, i un cop més, no responeu a cap acusació!

Un 10, colegues!
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
04 nov 2008
Crec que la pregunta és:per qué fot tant a alguna gent que es cree el moviment assambleari?i per qué difamar aixina sense motiu contra alguns col.lectius?molt fàcil:la SEPC i gent d'altres grups no oportunistes està creant la resposta massiva a Bolonya.

Eixa és la realitat que tant fot.I qui no estiga açí per unir forçes,sinó per dividir la lluita,que es retire.
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
04 nov 2008
Qui volia muntar una manifestació el 15 de Novembre sense assemblees, igual que la que es va fer l'11 de Maig anterior? ==> SEPC (hi ha actes)

Qui va voler expulsar l'altre de la PMDUP?==>SEPC

Qui pagava els cartells de la PMDUP?==>AEP

Vegem si investiguem millor abans de defensar uns i atacar els altres que les coses no s'expliquen i es deslegitimitza certa gent amb mentides barates.

SEPC te uns interessos propis i la independència està abans que la universitat pública. Serien capaços de vendre la Universitat si amb això s'aconsegueix la Independència. Per mostra el Correllengua del SEPC a la UAB l'any passat. Castellers i Bitlles Catalanes, Catalanisme folcloric, en comptes de parlar de com el catalanisme va ser capaç d'aglutinar molts immigrants durant el franquisme per lluitar contra la dictadura.

Visca l'AEP
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
04 nov 2008
Doncs no heu vist el Correuniversitat d'aquest any a la Zona Universitària... al concert no hi havia absolutament ningú (a més, l'espai al dia següent semblava un femer, tota la merda a terra, per mantenir ben neta la universitat). Potser té alguna cosa a veure amb que l'AEP no estigués fent la feina mentre els altres pensen com fer-se veure?

Ah, i la botifarrada un èxit també. Allò semblava un desert...
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
04 nov 2008
escolta aepero dels collons no diguis mentides!
- el SEPC no va voler expulsar a ningú, es demanava que l'AEP acabés amb el seu discurs ambigu sobre Bolonya i digues clarament si i estava en contra o es decantava pel si critic. En cas de decantar-se pel si critic (que es el que heu fet) no tenia cap sentir que continuéssiu formant part de la PMDUP.
- Si l'AEP pagava els cartells de la PMDUP era per la sobrevalorda presència que hi tenia i responia a un intent de l'AEP de controlar la PMDUP per aixi controlar el moviment estudiantil des de dalt degut a la incapacitat de controlar les assemblees on l'AEP es residual.
- Qui té interessos propis és l'AEP com a sindicat d'estudiants d'ICV i d'EUiA. Els interessos de l'AEP són els mateixos interessos que els d'aquests partits que ara estan al govern que vol aplicar el pla de Bolonya. Per què els alliberats de l'AEP (Claret i gent d'aquesta mena) no han fet res més que boicotejar la lluita contra Bolonya? com es que els líders de l'AEP fan carrera política dins dels partits del sistema quan acaben la universitat?
- critiques el correllengua del sepc i comprenc la critica però no l'accepto si ve d'algú de l'AEP que està fent unes jornades de cineforum de pelicules del maig del 68 a la UAB mentre hi ha estudiants que poden anar a la presó per lluitar contra Bolonya. L'AEP es dedica a distrue l'atenció amb coses com aquesta i la tonteria de la "vaga de fam" que van fer. Mentre es dediquen a aquestes parides es desvia l'atenció de la lluita contra Bolonya i contra la repressió. Teniu molt poca vergonya!
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
04 nov 2008
Uo, has dit "aepero dels collons", si que ets revolucionari!
-AEP no és el sindicat de ningú, si ho voleu seguir dient de puta mare, no ho farà més cert.
- Si AEP pagava els cartells era perque creia que eren uns calés ben usats. La resta són invencions teves.
- El SEPC li molestava l'AEP perque és un sindicat amb capacitat objectiva per poder arribar al gruix de l'estudiantat, perquè li fa por l'AEP, perque està creient, perque la seva gent curra, té empenta i perque quan AEP diu de fer una cosa, la fa bé, perquè l'AEP ha acumulat al llarg de la seva història moltes derrotes, però també moltes victòries, cosa que no tothom por dir. NOMÉS per això vau rebentar la PMDUP.

Així que anem amb compte amb qui diu les mentides
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
04 nov 2008
La vaga de fam no és Bolonya?

LA vaga de fam és una més de les mesures que es prenen per mercantilitzar la univeersitat, i qui ho negui no sap que es bolonya. Els menjadors és una cosa més de bolonya, però no posar BOLONYA en la campanya ha fet que molts professors i estudiants s'hi sumin, cosa que no farien si es parla de Bolonya, per culpa de les actituds violentes, justificades depenent del punt de vista, que fa que molts professors immediatament es posin en contra dels estudiants. Tenir als professors en contra, tot i que inconscientment puguin estar en contra de Bolonya, no aconseguireu res. Us heu estancat en una espiral sense fi d'estira i arronces amb el rectorat de la UAB que teniu les de perdrer, i molts de vosaltres ho sabeu, però per molt que sigui totalment injust, que ho és, en la òptica del Rectorat esta tan justificat com reaccionar contra els expedients i els processos judicials. D'aqui no s'en treurá cap prifit per el moviment en contra de Bolonya. I qui digui que l'AEP no esta en contra de Bolonya menteix, la diferència és el cami a seguir per lluitar-hi i la metodologia. L'oposició ferma contra aquest procés hi és i molt present.

en quant als Correuniversitats:
AEP>http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/321855
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
04 nov 2008
Algunos de sus miembros no llegan a final de carrera? No. Todos llegan a acabar la carrera.

FLIPAT!!!!! Jo, que no vaig poder acabar al carrera i era militant d ela CEPC i després SEPC a la UAB no hi compto no? jajaja
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
04 nov 2008
No sé qui son éstos de la AEP però està clar que volen ensorrar el poder de la SEPC i sobretot de les Assemblees d'estudiants.

Sou uns provocadors açí,perquè a la vida universitària no aconseguiu movilitzar ningú,no canvieu les coses ni conciencieu a la gent.Per aixó vos despatxeu agust a la web,on si que n'hi ha racó per a oportunistes,reformistes i difamadors(com vosaltres,em refería...).Però en quant a calar en la conciéncia dels estudiants...crec que no.

Ah,i si esteu generant tant de debat és perqué esmenteu la SEPC,sinó,açí no intervé ni Déu.
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
04 nov 2008
Tots feu pena!
Marxistes de diferents ámbits: aneu a cagar a la via!
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
04 nov 2008
aqui et deixo els links de 3 actes/posicionaments que fa l'AEP on no s'esmenta SEPC per enlloc però si que ell/vosaltres mateixos l'anomeneu.
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/355547/index.php
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/355548/index.php
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/355247/index.php
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
04 nov 2008
jajaja XD

les mentides no es poden contrargumentar, per tant aquest post no es pot contrargumentar.

per cert, potser qui curra a l'autonoma és l'aep (ja en pendràn nota els del SEPC), però a bcn l'aep no fot brot en comparació als vots que va rebre a les eleccions. vaja, que van directe a la seva extinció.
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
04 nov 2008
per cert, als companys que escriviu en dialecte valencià per fer país, s'escriu "ací" i no "açí" XD

va que jo també els recolzo i ells a nosaltres, però no cal fer el pena. com estem amb l'ortografia eh? la ESO ha fet mal...

I als que donen credibilitat a aquest post tan cutre amb comentaris del tipus "no contesteu ni a una acusació", deixeu de fer el pena. Qualsevol pot entrar a indy i començar a rajar. Ja sabem que indy s'ha convertit en un abocador de comentaris idiotes, però bé, no sempre és així.

Avant SEPC!
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
05 nov 2008
¡Arriba España!

¡Gora Eta!

Sóu més tontos que una sabata. Un ja no sap fer. Quan un sent quatre subnormals despotricant contra el SEPC amb comentaris de tal calibre es replanteja posar-se a militar a la EI, però quan veus els anormals indepes en plena adolescència entonant un discurs de JeRKI reformat, només et queda la Falange.

Santiago y cierra España
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
05 nov 2008
aviam... ja val de dir mentides a indymedia aprofitant k molts dels k llegiran això no poden saber k està passant a la uab

aquest acudit o l'ha escrit l'ADRIAN (membre de l'aep k firma el k kalgui per llepar-li el cul a en claret) o CARLOS (espanyolito kl no té ni idea sobre que passa a les universitats catalanes).

Molt kritikar al sepc però encara esperem k l'aep faci alguna cosa pel moviment estudiantil (ai no, k per tenir feina a la uab km en klaret no poden dir res contra la repressió k l'autònoma està duent a terme contra el moviment antibolonya.

La veritat és k no val la pena ni esforçar-se en contestar això tothom k tingui un mínim coneixement del moviment estudiantil sap k això no és veritat.
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
05 nov 2008
com a expedientada, membre del sepc i membre de la facultat de lletres et demano un favor... CALLA'T LA BOCA.


k els expedientats del sepc no estem fent res??? mentida
la questió és per què nosaltres tenim expedients i membres de l'aep no?? ai k em sembla k ja sé la resposta... NO SOU PART DEL MOVIMENT ESTUDIANTIL, és el k té llepar kuls per arribar a currar a la uab i a l'administració pública
Re: La otra cara del SEPC (2a parte)
07 nov 2008
a ver...

soy el dicho Carlos de la UAB, y respondo por alusión.

1- Nunca estuve en la Universidad de Sevilla. Estudié en Graná.
2- No tengo el carnet de IU y no he escrito dicho artículo, tengo muchas cosas más interesantes que hacer.
3- El problema del nacionalismo es cuando se convierte en racismo, aun así, son una minoría que el propio nacionalismo, si se quiere convertir en una fuerza política seria y adulta, debería expulsar del movimiento.
4- Sobre las peleas sindicales os recomiendo que leáis los clásicos, Lenin o Gransci y que dejéis de pelearos de una puta vez... el capital no se pelea y van todos a una.
5- Llevamos, si mi memoria no me falla, 8 años luchando contra el proceso de Bolonia y en general la guerra la vamos perdiendo, pero hemos tenido victorias parciales como por ejemplo expulsar de la UGR a uno de los redactores de la LOU, Manuel Herrera, por plagio. Así que el que quiera darnos clases ( esta es una cuestión colectiva) que lo demuestre con hechos y proponga alternativas de lucha que permitan victorias al movimiento en su conjunto.
6- Lo que sé es que tanto aquí como en el estado español te reprimen por decir lo que piensas ( me parto la polla de lo de la actitud conciliadora con el decanato), así que no los imitemos más y al que dice que no tengo ni idea de lo que pasa en las universidades catalanas cuando quiera discutimos acerca de quien sabe más sobre el tema y si es él el que conoce mejor la situación, no tendré inconveniente alguno en aprender acerca de lo que me cuente.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more