Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Mani antifeixista Sants
12 oct 2008
La mani continua encerclada i sembla que els mossos els volen tenir així fins que acabi l'acte de l'ultradreta a Montjuïc. Els manifestants no es poden moure i sembla que no hi ha una posible sortida ja que no poden anar ni endavant ni enrera. Els antifeixistes no paren de cantar, aplaudir i fer molt soroll per fer-se sentir.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Mani antifeixista Sants
12 oct 2008
Els antifeixistes es troben a Carretera de Sants amb Moianes
<M> Hostafrancs
Re: Mani antifeixista Sants
12 oct 2008
Barcelona.- Els manifestants contraris a la celebració del Dia de la Hispanitat a Barcelona i els Mossos d'Esquadra han protagonitzat un enfrontament que ha acabat amb cops i amb una càrrega policial, segons han explicat testimonis presencials. Els fets han passat al voltant de les 12 del migdia a l'alçada del carrer Moianès quan els manifestants han intentat saltar-se el cordó policial i dirigir-se cap a Montjuïc on hi ha convocada la concentració per celebrar el 12 d'octubre. Els Mossos han impedit el pas dels manifestants que han intentat obrir-se pas a cops amb els pals de les banderes. Els Mossos han carregat durament contra els manifestants i entre 10 i 15 mossos s'han enfrontat amb ells.
La policia segresta la manifestació i carrega durament
12 oct 2008
La policia segresta a les manifestants antifeixistes durant més d'una hora i mitja al carrer de Sants impedint l'avanç cap a Montjuïc. La manifestació es troba encerclada i acompanyada per davant i per darrere d'una trentena de furgons policials.

Abans però s'ha encarregat de carregar diverses vegades amb les porres i, a part de cops diversos, hi ha un mínim de cinc persones ferides de consideració: dues amb traus al cap, una altra amb forts cops a la cama, una altra amb problemes de respiració a causa d'un fort cop al pit i la darrera, una dona amb el cap obert. Algunes han estat ateses per les ambulàncies presents.
Cal remarcar que les càrregues policials són cap a un grup de manifestants que es troba totalment encerclat, excedint- se en la contundència. També s'han generat situacions tenses quan persones solidàries de fora de la manifestació intentava fer arribar aigua o menjar a les persones retingudes.
La manifestació està tornant cap a plaça de Sants totalment envoltada d'antiavalots.
Re: Mani antifeixista Sants
12 oct 2008
hey que la gente que estaba afuera del "secuestro" también eran compañero, o por lo meno la mayoría, el echo que no estaban dentro es porque mucha gente llego mas tarde o se alejo al momento del encierre! no es que valemos meno por haber quedado afuera :s

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more