Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Mani antifeixista Sants
12 oct 2008
La mani continua encerclada i sembla que els mossos els volen tenir així fins que acabi l'acte de l'ultradreta a Montjuïc. Els manifestants no es poden moure i sembla que no hi ha una posible sortida ja que no poden anar ni endavant ni enrera. Els antifeixistes no paren de cantar, aplaudir i fer molt soroll per fer-se sentir.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Mani antifeixista Sants
12 oct 2008
Els antifeixistes es troben a Carretera de Sants amb Moianes
<M> Hostafrancs
Re: Mani antifeixista Sants
12 oct 2008
Barcelona.- Els manifestants contraris a la celebració del Dia de la Hispanitat a Barcelona i els Mossos d'Esquadra han protagonitzat un enfrontament que ha acabat amb cops i amb una càrrega policial, segons han explicat testimonis presencials. Els fets han passat al voltant de les 12 del migdia a l'alçada del carrer Moianès quan els manifestants han intentat saltar-se el cordó policial i dirigir-se cap a Montjuïc on hi ha convocada la concentració per celebrar el 12 d'octubre. Els Mossos han impedit el pas dels manifestants que han intentat obrir-se pas a cops amb els pals de les banderes. Els Mossos han carregat durament contra els manifestants i entre 10 i 15 mossos s'han enfrontat amb ells.
La policia segresta la manifestació i carrega durament
12 oct 2008
La policia segresta a les manifestants antifeixistes durant més d'una hora i mitja al carrer de Sants impedint l'avanç cap a Montjuïc. La manifestació es troba encerclada i acompanyada per davant i per darrere d'una trentena de furgons policials.

Abans però s'ha encarregat de carregar diverses vegades amb les porres i, a part de cops diversos, hi ha un mínim de cinc persones ferides de consideració: dues amb traus al cap, una altra amb forts cops a la cama, una altra amb problemes de respiració a causa d'un fort cop al pit i la darrera, una dona amb el cap obert. Algunes han estat ateses per les ambulàncies presents.
Cal remarcar que les càrregues policials són cap a un grup de manifestants que es troba totalment encerclat, excedint- se en la contundència. També s'han generat situacions tenses quan persones solidàries de fora de la manifestació intentava fer arribar aigua o menjar a les persones retingudes.
La manifestació està tornant cap a plaça de Sants totalment envoltada d'antiavalots.
Re: Mani antifeixista Sants
12 oct 2008
hey que la gente que estaba afuera del "secuestro" también eran compañero, o por lo meno la mayoría, el echo que no estaban dentro es porque mucha gente llego mas tarde o se alejo al momento del encierre! no es que valemos meno por haber quedado afuera :s
Sindicato Sindicat