Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: un altre món és aquí
Èxit de la Diada a Girona
16 set 2008
La Diada del Principat de Catalunya es va viure intensament a la ciutat de Girona. Al llarg del dia, els actes convocats per l'Esquerra Independentista van ser seguits per milers de ciutadans i ciutadanes. Els actes van culminar amb una gran manifestació on més de 2500 persones van recórrer els carreres de la ciutat.
20080911_6542.jpg
20080911_6544.jpg
20080911_6574.jpg
20080911_6577.jpg
20080911_6596.jpg
20080911_6605.jpg
20080911_6667.jpg
La CUP de Girona, aprofitant la Diada, va fer una crida a la societat a avançar cap a la «República independent, democràtica i federal dels Països Catalans» com a alternativa als models imposats per l'Estat espanyol i francès. Una República «compromesa amb la nostra terra, i amb l'horitzó d'una nova societat plenament lliure, igualitària i solidària, partint dels municipis i les comarques com a bases de la nostra societat i del nostre territori».

Per la seva banda, Maulets, el jovent independentista revolucionari, va fer un emotiu parlament on va remarcar la importància que els més joves participin en la lluita ja que, segons van llegir dos portaveus de l'organització juvenil, «no creiem en la via autonomista per defensar el nostre país, perquè no volem cap estatut d'autonomia, perquè volem un país lliure de veritat».

Militants de la CUP i Maulets aconsegueixen penjar l'estelada al balcó de l'Ajuntament

A les dotze del migdia, militants de la CUP i Maulets, van aprofitar la cantada dels Segadors al davant de l'Ajuntament per enfilar-se i penjar una estelada al balcó del Consistori, ajudats d'una escala. La penjada de l'estelada a l'Ajuntament es va produir com a signe de disconformitat amb el consistori que, després d'una moció aprovada, va penjar una estelada de petites dimensions i en un lloc poc visible de la ciutat. L'objectiu d'aquesta iniciativa és que es pugui repetir durant els següents anys.

El dinar solidari reuneix unes 300 persones

Després de la cantada dels segadors, unes 300 persones es van reunir a la plaça Catalunya per participar d'un dinar solidari amb l'objectiu de recaptar diners pels encausats per la crema de fotografies del rei. Hem de recordar que el pròxim dia de Sant Narcís (enmig de les festes de Girona), 16 companys de les comarques gironines s'hauran de desplaçar a Madrid per declarar a l'Audiència Nacional.

Candidatura d'Unitat Popular de Girona
Maulets, el jovent independentista revolucionari
Mira també:
http://www.maulets.org/veure.php?id=925

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Èxit de la Diada a Girona
16 set 2008
això ja no és notícia 7 dies després
Re: Èxit de la Diada a Girona
16 set 2008
es que a Barcelona potse anem massa depressa i hauriem d'aprendre a païr més be les coses

(el dia que el mateix percentatge de població de Barcelona participi en una mani indepe i revolucionaria com a aquesta a Girona, vol dir que estem molt a prop de canviar moltes coses)
Re: Èxit de la Diada a Girona
17 set 2008
El dia que a Girona el mateix percentatge de votants ho facin per la CUP del que ho fan a alguns pobles de Barcelona, ja en parlarem! El moviment no pot ser un esplai... i encaputxar-se en un balcó per encendre una bengala de sant joan, és una cció de parvulari. Si volen desplegar pancartes des de casa, perfecte, però... perque es tapen la cara? infantilisme?

Em temo que tots hem d'aprendre de tothom i el primer pas és la humilitat!
Re: Èxit de la Diada a Girona
17 set 2008
Ni cas, felicitats a la gent de Girona per la magnífica diada que vareu protagonitzar.

Seguiu avançant!
Re: Èxit de la Diada a Girona
17 set 2008
El que no entenc i potser algu m'ho aclarirà algun dia, es: perque si hi ha un nucli d'endavant a Girona i la mani la convoca l'EI, perquè no convoca també? perquè hi havia pancartes i militants d'endavant a la manifestacio i aquesta cronica ho obvia?

Per altra banda i amb aire constructiu: cal treure's de la maniga un eufemisme tal com «República independent, democràtica i federal dels Països Catalans», perque no dir "republica socialista dels PPCC"?

Potser no es el millor lloc, pero a hores d'ara no en tinc d'altre.

SALUT INDEPENDENCIA I SOCILISME
Re: Èxit de la Diada a Girona
17 set 2008
Molt bé la concentració! felicitats.
Ara, no acabo d'entendre de què va aquesta merda:
Ens adrecem a vosaltres per comunicar-vos que l'assemblea de Maulets del Berguedà en cap moment va participar en cap tipus d'agressió en la passada Diada de l'Onze de Setembre.Els militants de l'organització i alguns simpatitzants del Berguedà formàvem part del servei d'ordre de la manifestació i la nostra obligació era i va ser en tot moment intentar mantenir l'ordre de la marxa i que els aldarulls no anéssin a més.
Des del Berguedà rebutgem els enfrontaments entre independentistes que en el passat ja van perjudicar el conjunt del moviment(recordem especialment els aldarulls del Pi de les Tres Branques,que van provocar una important davallada d'afluència en l'aplec)i en especial durant la Diada Nacional.
La tasca de Maulets com a organització independentista i revolucionària és treballar per l'alliberament nacional i social del poble català i per tant només gastarem els nostres esforços en plantar cara i lluitar contra qui impedeix al poble català assolir lliure i democràticament aquests objectius.

Esperem haver pogut aclarir el malentès i trobar punts d'encontre en la lluita contra l'enemic espanyol i francès.



Que teniu por que us facin pupeta els feixistes?
Re: Èxit de la Diada a Girona
18 set 2008
Quina tela aquest comunicat de Maulets berguedà, n'hi ha per llogar-hi cadires, no n'hi ha per llogar-hi butaques i sofàs... No cal comentar res, parlen per si sols.

El feixisme creix si no se'l combat,
Independència o mort!
Re: Èxit de la Diada a Girona
18 set 2008
Que curiós, hi ha deu vegades més banderes de la CUP que no estelades... Em pensàvem que vivíem als Països Catalans i no als Països CUPilans.

Ai,ai,ai...

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more