Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Presentació de la manifestació de l'11 de Setembre al Camp
09 set 2008
Avui (08/09/2008) a la tarda s'ha presentat públicament la manifestació unitària del Camp de l'11 de Setembre. La roda de premsa ha anat a càrrec d'Agnès Toda i Xavi Milian que han estat acompanyades per militants i socis de diferents col·lectius de les comarques del Camp. En l'acte, s'han presentat els aspectes més destacats de la manifestació com el cartell, el lema, els elements festius que hi participaran, els col·lectius adherits... Els promotors confien arribar a la seixantena d'adhesions col·lectives abans de dijous. Alhora, també han presentat els actes que es duran a terme el mateix dia 11 a Capçanes, on el CIP ha organitzat una ofrena floral a l'estàtua de Carrasclet, i el dinar popular que el Casal Despertaferro de Reus ha organitzat davant la seva seu al migdia.
rodapremsa11int.jpg
cartell11gran.bmp
La roda de premsa s'ha iniciat amb una valoració positiva de l'evolució dels moviments socials al Camp des de la passada Diada. Els organitzadors han recordat que durant aquest any s'han creat nous col·lectius i organitzacions en diversos pobles demostrant que "cada cop hi ha més gent que decideix organitzar-se i treballar per construir alternatives a la societat actual arreu de les nostres comarques". En aquest sentit, han destacat que la manifestació de l'11 de Setembre "és un dia més dels 365 que compta l'any i l'important és que cada dia hi ha més col·lectius que treballen al llarg de l'any oferint projectes, espais i removent consciències".

La manifestació d'enguany, acabarà a les Peixateries Velles, i sortirà com cada any des del Mercat Central. En l'acte polític que es celebrarà en arribar a la plaça, hi intervindrà Jordi Martí Font, militant anarcosindicalista (CGT) i independentista (CIP), el qual llegirà el manifest. Els organitzadors han destacat que el fet que Martí llegeixi el manifest es deu a que "volem reconèixer l'aparició de nous col·lectius que treballen a les nostres comarques i la tasca que personalment porta anys duen a terme". En acabar la lectura del manifest, es farà el tradicional cant d'Els Segadors -que comptarà amb l'acompanyament musical dels Xoriguers d'Alcover- i hi haurà un recital a càrrec del cantautor tarragoní Josep Romeu.

Els organitzadors han volgut agraïr la presència de Romeu, així com la dels Xorigues d'Alcover i El Bou de Reus que posaran la nota festiva en la manifestació, la qual començarà com és tradicional amb una traca.

A més, les entitats promotores de la manifestació han fet una crida als ajuntaments del Camp perquè pengin l'estelada el 11 a la façana dels consistoris, en motiu del centenari d'aquesta ensenya, i perquè la ciutadania pengi estelades i senyeres als balcons. També han destacat, la participació de l'ADV Gent del Camp com a mostra de suport a la ILP Catalunya Lliure de Transgènics, en la qual hi han participat durant l'any la majoria dels col·lectius convocants, amb l'objectiu que el Parlament de Catalunya declari el Principat lliure de transgènics.

www.pobleviu.cat
Mira també:
http://www.pobleviu.cat/eic
http://www.pobleviu.cat/eic

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Presentació de la manifestació de l'11 de Setembre al Camp
10 set 2008
ens veiem l'11.

salut.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more