Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Actes homenatge Gustau Muñoz en el 30è aniversari del seu assassinat
05 set 2008
Aquest any es compleixen 30 anys de l'assassinat del Gustau Muñoz per part de la policia al carrer Avinyó de Barcelona quan només tenia 16 anys. Els fets van tenir lloc durant un atac de la policia contra la manifestació que el Partit Comunista (internacionalista) havia convocat aquell 11 de setembre de 1978. Per recordar al Gustau Muñoz, membre de la Unió de Joventuts Marxistes-Leninistes(UJML), s’han organitzat dos actes, un l’11 de setembre i l’altre el diumenge dia 13.
cartell_gustau.jpg
ACTES D’HOMENATGE:

·DIJOUS, 11 DE SETEMBRE DE 2008: Tindrà lloc al carrer Ferran núm.34, a les 11 hores del matí. En aquest acte intervindran un militant del PC(i), un militant de la CAJEI i un familiar del Gustau Muñoz.

·DIUMENGE, 13 DE SETEMBRE DE 2008: L’acte és a les 18 hores de la tarda al Pati Llimona de Barcelona (C/ Regomir núm.3 de Barcelona (al costat de la Pça St. Jaume)).
En l’acte hi intervindran com a ponents:
Josep Maria Loperena (advocat que farà un recull jurídico-polític de la transició), un militant del PC(i), el germà del Gustau Muñoz, un militant de la CAJEI i també es llegirà una carta d’una exmilitant del PC(i).

L’objectiu d’aquests actes és trencar amb el silenci i donar a conèixer aquests fets, els responsables dels quals mai han hagut de respondre i n’han quedat impunes.


CONVOCA: antics militants del PC (i), CAJEI i diversos col·lectius i organitzacions de l’Esquerra Independentista.

Més informació a:
http://ca.wikipedia.org/wiki/Gustavo_Adolfo_Mu%C3%B1oz_i_Bustillo

Per qualsevol informació:
homenatge30anys ARROBA gmail.com

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa