Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
Ahir 6 detinguts/es i espectacle dels mossos a Molins per okupar una vivenda
05 set 2008
Ahir cap a les 7 de la tarda van arribar (a molins)unes 5 furgons dels mossos d'esquadra, més de 40 antidisturbis... un autèntic espectacle de força! Avui a les 19h a la pl. Ajuntament concentració de DENUNCIA!
desgraciats.jpg
Durant tot el dia la gent que estàvem a fora vam ser identificades però el pati estava tranquil i l’eufòria era considerable, anava passant la policia local i mossos. Un d'ells al veure'ns ens va dir:- Ja veureu quan vinguin els mossos! Va cridar a sus primos de sumozol i res al cap d'unes hores kuan van veure que la cosa estava tranquil·leta van començar el seu particular espectacle d'humiliació. Cordó policial, 6 detencions (emmanillats) per recalcar k som uns delinqüents i ens ho mereixem, etc...

Les veïnes miraven estupefactes, hi havia de tot..

I apa cap a la Comissaria de St. Feliu, cal agrair a totes aquelles persones que heu vingut a donar suport.

Volien allargar-ho al màxim però va venir la nostra advocada i cap a les 2-3 de la matinada ja han anat sortint.

DEFENSEM LES VIVENDES, ELS ESPAIS OKUPATS"!!!!!
DEFENDER LA ALEGRIA, ORGANIZAR LA RABIA!!

This work is in the public domain

Comentaris

Info més detallada
05 set 2008
Violència policial, aquesta es la nova cara de la vila

Ahir al migdia al carrer Anselm Clavé numero 45 vam reivindicar la okupació d’una nova vivenda a la vila. PERQUE ESTEM EN FARTES DELS LLOGUERS ABUSIUS, LES HIPOTEQUES ASFIXIANTS I ELS SOUS DE MISERIA!

De sobte a les 19.10h de la tarda van aparèixer com de sota terra unes 6 furgones de mossos antidisturbis, amb el seu típic carregament de mossos rabiosos, prepotents vestits com robocops; en total més de 30 musculmans amb botes, porres, pipes, cascos i la mandíbula de cantó a cantó. Quin desplegament! Digne de foto!

Van entrar per darrera la vivenda, rebentant-t’ho tot, excitats com uns depravats, els 6 joves van intentar dialogar preguntant si el que volien era la identificació i al veure els mossos tant rabiosos van obrir la porta del davant per sortir. Els mossos a empentes i crits els van ficar dins la casa un altre cop, amenaçant-los i intimidant-los. Els van emmanillar i poc a poc els van portar a la comissaria de sant Feliu.

Al grup de suport que vàrem arribar no se’ns deixava veure els nostres companys ni se’ns informava del motiu de la detenció. Se’ls va exigir veure l’orde judicial que feia efectiu i legal el desallotjament, però ni ens la van ensenyar ni ara encara la tenen! Però es clar per a aquesta gent, la seva porra ho legitima tot! Política d’empresa!

Des de les 20h hi va haver concentració davant la comissaria on els agents de la llei tenien segrestats els nostres companys. El procés de la detenció va ser completament negligent, tant a nivell d’informació al grup de suport com a l’hora de aclarir si necessitaven una advocada. S’ha de veure, com aquests porcs, apliquen, a tort i a dret, lleis que ni ells mateixos coneixen! Van sortir en llibertat cap a les 2 –3 de la matinada sense càrrecs i a l’espera de judici.

Al no tenir ordre judicial de desallotjament el mateix ajuntament que promou el civisme també promou la violència policial i l’abús de poder. Ni que fóssim terroristes, a veure si us entereu que l’únic que volem es un lloc on viure!

Accions com les d’ahir, amb tota la flota policial desfilant, no tenen cap més fi que criminalitzar la joventut que busca noves maneres de viure.

Quan viure es un luxe okupar es dret, no un delicte. Per molts robocops sense cervell que ens envieu el problema es vigent, continuem sense sostre, continurarem okupant!

DEFENSEM L’ALEGRIA!!
ORGANITZEM LA RÀBIA!!

UN DESALLOTJAMENT, UNA ALTRA OKUPACIÓ
MOSSOS D’ESQUADRA MAI SEREU BENVINGUTS!
Re: Ahir 6 detinguts/es i espectacle dels mossos a Molins per okupar una vivenda
06 set 2008
Ho sento nois, però un altre okupació, un altre desallotkament!!!!! Molt reivindicar vivendes dignes però quan heu de estar al costat de families que son víctimes de coaccions perque marxin de casa seva o de persones grans que els passa el mateix, vosaltres esteu a les vostres "vivendes" okupades fumant porros, fincant-vos coca i bebent cervessa, apa "defensors dels vostres drets" a okupar una altre casa que els Mossos ja os fotaràn fora!!!
Re: Ahir 6 detinguts/es i espectacle dels mossos a Molins per okupar una vivenda
06 set 2008
per al gos rabiós:

Què trist resulta llegir-te i veure com parles sense saber, sense coneixement. Continua la teva fatigosa lluita escrivint tonteries amb l'ordinador que així si que canviaràs les coses.

En quants casos de mobbing has col·laborat? T'asseguro que en les <<"vivendes" okupades>> hi ha molta més gent lluitant contra el mobbing que en el teu entorn.
Re: Ahir 6 detinguts/es i espectacle dels mossos a Molins per okupar una vivenda
06 set 2008
un rabios = TROLL

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more