Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Nucleo Terco anunciat a la pàgina web de la CGT
24 jul 2008
M'he quedat realment al·lucinat un sindicat suposadament anarcosindicalista (tot i presentar-se a les eleccions sindicals i rebre subvencions de l'estat) anunciant un concert d'aquest grup a Sabadell.
Nucleo Terco no és que tracti gaire bé els anarquistes a les seves lletres: "Lo nuestro es dificil, lo vuestro es imposible" cèlebre frase... A més a la seva pàgina web podeu observar grans personalitats de l'alliberament de la humanitat i el respecte als drets humans, com Mao i Stalin. També podeu trobar algun text de Stalin.
Jo tot i no ser comunista no tinc res en contra d'ells, però si del dogmatisme i la malaltia d'alguns. Salut!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nucleo Terco anunciat a la pàgina web de la CGT
24 jul 2008
Llegir a Lenin, Stalin o Mao és ser dogmàtic? Com es nota que ser anarKista és molt fàcil... Mira noi/a, primer de tot, com a primer llibre, comprat un diccionari.

I enhorabona a la CGT per optar per una postura oberta i antifeixista, com a sindicat de classe que és, i no sectàrea com molts anarquistes, que més que lluitar per a la classe treballadora fan pena.
Re: Nucleo Terco anunciat a la pàgina web de la CGT
24 jul 2008
peró en algo me pierdo en la critica, porqué al margen de lo que no se que cojones has encontrado en su web, nucleo terko són anarkistas.

vaya. ke hecha un vistazo a bakunin, y aunke los marxistas ortodoxos sean basura, benimos de lo mismo y kada uno sake sus konklusiones.

Anarkia consciente! Militancia permanente!
Re: Nucleo Terco anunciat a la pàgina web de la CGT
25 jul 2008
Un diccionari diu, si aqui el que fa més faltes ets tu... Una cosa és llegir-los i l'altre fer-ne propaganda i elevar genocides com Stalin.Doncs ara m'entero que Nucleo Terco són anarquistes jajajajaja.
Una postura oberta és estar en els conflictes laborals ( que no dic que no ho fagin) i no fer propaganda de concerts per nens flipats que es creuen ultraradicals per escoltar aquests grups i no en fotut brot en la seva vida.
Re: Nucleo Terco anunciat a la pàgina web de la CGT
25 jul 2008
Los de nucleo terco son unos stalinistas reconocidos, autoritarios hasta el extremo y unos skins descerebrados. Son la carnaza que buscan los medios. Cualquiera que los haya visto sabra de lo que hablo. Y yo no soy anarquista. El que dice que son anarquistas los de nucleo terco, no se entera de nada, ademas "benimos" es con "V", paletuzo.
Re: Nucleo Terco anunciat a la pàgina web de la CGT
25 jul 2008
La veritat que foteu fàstic. Sol sabeu vomitar sectarisme. Si no us agrada, ho respecteu com respectem els vostres concerts de costres-yonkis.

ANARKÃ?A Y CERVEZA FRÃ?A, oi?

MARXISME-LENINISME O MORT!
Re: Nucleo Terco anunciat a la pàgina web de la CGT
25 jul 2008
COMUNISME I ANARQUISME, NUCLEO TERCO I SUBVENCIONS PUBLIQUES A LA CGT, TOT ES LA CARA DE LA MQATEIXA MONEDA: TOT ES EL SISTEMA, SOU ELS GOSSOS DEL PODER, ELS REBELDILLOS CONSENTITS QUE COBREN DE SUBVENCIONS DELS PRESSUPOSTOS GENERALS.
NI ANTIFEIXISTES, NI ANTICAPITALISTES NI POLLES, TOT ES LA MATEIXA MERDA, TOTS SOU LA MATEIXA MERDA, SÓU L´ARMA DEL SISTEMA I EN DEFINITIVA RES MES QUE UNS ESCLAUS SEGUIDORS DE IDEES MORTES I LLEPACULS DEL CAPITAL I DE LES ESTRUCTURES FOLCKLORIQUES I CULTURALS DEL SISTEMA POLITIC I FINANCER.
ANTIFEIXISME: Borreguisme sectari amb actituds delictives contra el poble, i finançat per Capital com a matèria de descomposició antisocial que no antisistema. Tontos Útils.
Re: Nucleo Terco anunciat a la pàgina web de la CGT
25 jul 2008
Sectaris, ens diu el M-L aquest... Com si no ho fossin ells cada cop que han aconseguit i s'han enquistat al poder. Com si no haguessin eliminat sense contemplacions tot el que hi havia a la seva dreta, a la seva esquerra i fins i tot dins seu. Com si no ho tornessin a fer si poguessin. Com si no fossin tan totalitaris i en possessió de la veritat absoluta com els nazis. Nosaltres no oblidem, vosaltres només quan us convé per agafar força.

Esteu acabats, sou freaks de la política i prou.
Re: Nucleo Terco anunciat a la pàgina web de la CGT
25 jul 2008
Que no m'agradin els secaris stalinistes no vol dir pas que m'agradin els kostres. Però almenys els kostres no són perillosos, o acaben deixant la merda o s'en van a l'altre barri. En canvi vosaltres sou uns menjats de l'olla, sou els nazis de la falç i el martell.
Re: Nucleo Terco anunciat a la pàgina web de la CGT
25 jul 2008
¿ PORQUE NO OS FOLLAIS ENTRE VOSOTROS ANARKOMIERDAS Y COMUNAKAS CAZURROS?
IGUAL OS GUSTA SENTIR EN VUESTROS RECTOS EL ARDIENTE DESEO DE PETAR NALGAS PARA GANAR REVOLUCIONES.
HACEDLO HIJOS DESCARRIAQDOS DE DIOS, FOLLAROS ENTRE VOSOTROS Y REPRODUCIROS EN LA MEDIDA QUE SEA POSIBLE.
http://nancys.110mb.com/nancygallery_images/7_b_2%20(1).jpg
http://nancys.110mb.com/nancygallery_images/7_a_3.png
http://nancys.110mb.com/nancygallery_images/3_9_8d%20(4).jpg
Re: Nucleo Terco anunciat a la pàgina web de la CGT
25 jul 2008
Una pregunta pel lumbreres d'aquí adalt: com es fa per sentir al recte l'ardent desig de petar natges? És al recte on es desitja fer quelcom als altres? No ho acabo d'entendre.

I encara una altra: per petar natges serveixen un tornavís o una navalla o ha de ser amb taladradora?

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more