Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: @rtivisme
La Bicicleta, butlletí contrainformatiu de Tarragona comença a pedalar
09 jul 2008
Avui ha sortit als carrers de Tarragona el número 1 d'una nova publicació informativa i d'opinió, mitjançant la qual, l'Esquerra Independentista pretén donar el seu punt de vista de l'actualitat ciutadana als i les seves conciutadanes. Es tracta de la Bicicleta. Una publicació mensual amb una tirada de 3.000 exemplars que es reparteixen gratuïtament per tota la capital del Tarragonès. Després de publicar un número 0 a mode de prova, el projecte comença a tirar endavant. De moment, el butlletí compte amb quatre pàgines, però l'assemblea que el publica pretén anar creixent a mesura que el projecte es vagi consolidant.
bicicletaint.bmp
El mes de maig sortia el número 0 del butlletí. Tot i les dificultats tècniques que asseguren haver patit, l'assemblea ha continuat la tasca endegada i fruit d'aquest treball apareix aquest mes de juliol el número 1 d'aquest projecte contrainformatiu, el qual pretén ser un altaveu de la feina que els col·lectius de l'Esquerra Independentista de la ciutat duen a terme. Per tal de tirar-ho endavant, l'assemblea que gestiona aquest projecte compta amb la col·laboració desinteressada dels i les militants així com de col·laboracions externes puntuals, no sols en contingut sinó en d'altres qüestions com distribució, finançament...

De moment, en aquest número 1es poden trobar diferents reportatges com ara la repressió contra l'esquerra independentista local o la gestió del president de l'Entitat Municipal del Transport, i articles d'opinió sobre el conflicte del Tibet i la seva cobertura mediàtica, la jornada laboral de 65 hores o el transvasament del riu Ebre, entre d'altres.

Per veure i descarregar el PDF:
http://www.tinet.org/~endavant/bicicleta/num1.pdf
Mira també:
http://www.tinet.org/~endavant/bicicleta/num1.pdf

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more