Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
04 jul 2008
I què és una Assemblea? Breu exposició del què és o del que hauria de ser. Valoració personal de la nostra assemblea, EXEMPLE DEL QUE HAURIA DE SER I GENERALMENT ÉS A TOTES LES FACULTATS.
Tal i com diu el Bloc de la Assemblea de Polítiques, les Assembles d'Estudiants de les Facultats de la UAB coordinades a la CAF-UAB, són

"el mitjà pel qual diverses persones s'apleguen per deliberar diferents temes i arribar a un consens. Aquesta forma d'organització es caracteritza per la seva horitzontalitat, és a dir, no hi ha una jerarquia, ni líders, per tant tots els membres de l'assemblea tenen el mateix poder de decisió i intervenció. D'igual manera no existeixen grups de pressió (partit, sindicats) ni representants (en tot cas, portaveu de l'assemblea per a moments puntuals) ja que tothom que hi participa ho fa a títol individual i pel simple fet de ser estudiant. Ni les tendències polítiques, ni el lloc de procedència condicionen l'entrada dels i les estudiats a l'assemblea i això és el que dóna el caràcter tan obert, ampli i diversitat que caracteritza les assembles de facultat.

El tipus de participació és la principal diferència entre els models de democràcia (representativa i participativa) i la de l'assemblea, sent aquesta última l'única manera en la que cada persona pot exposar i/o defensar idees o propostes per arribar a un resultat on totes i tots s'hi pugin sentir còmodes. D'aquesta manera s'evita prendre les decisions per votació, ja que, sempre que hi ha votació és un grup (el majoritari) el que s'imposa sobre l'altre (el minoritari). Per tant, s'ha d'intentar prendre les decisions per consens: exposant els punts de vista, discutint-los fent propostes i estant disposades a que aquestes pugin ser rebutjades, canviades o modificades fins a poder ser acceptades per tothom i que tots i totes ens ho puguem sentir nostre. Perquè aquest consens sigui real no podem deixar que altres opinin per nosaltres, és necessària la implicació de totes les persones que hi participem, cal expressar la nostra opinió, tant de rebuig com d'acceptació, els nostres dubtes, crítiques o propostes.

Seguint aquest model d'organització, aproximadament l'any 1991, a causa de l'augment de les taxes de la universitat, un grup d'estudiants es van aplegar per tal de fer front a aquest increment desmesurat tant dels serveis com dels crèdits universitaris. A partir d'aquí, es van consolidar diferents assemblees a diverses facultats amb una lluita comuna i més amplia; la defensa de la universitat pública i per fer front a totes les agressions (tinguin el nom que tinguin; “Consejo de Universidades�, LOU, Procés de Bolonya, ...) que des de ja fa molts anys està patint l'ensenyament públic: model de gestió privat, més competència, retallada de la poca democràcia que hi ha a la universitat, increment de les taxes, finançament priva del sistema de beques,privatitzacions dels serveis, intervenció privada en el control dels estudis, manca de recursos per a la docència, la investigació o equipaments, dificultat de compaginar els estudis amb el món laboral i un llarg etcètera.

A partir d'aquí, cada assemblea de facultat ha anat tirant endavant diferents campanyes i lluites segons la voluntat, les possibilitats i les necessitats dels seus membres. Una de les lluites, que des del principi i fins l'actualitat, han tractat les assemblees, la qual ha originat molts debats, és la participació de les assemblees en els òrgans de representació de la universitat i el reconeixement per part de les institucions de l'assemblea com a màxim òrgan de representació dels i les estudiants. Tot i que ara per ara tota la representació estudiantil de la facultat als òrgans de govern són membres de l'assemblea, es feia política de cadires buides per la manca de reconeixement de les institucions universitàries com a vies vàlides per dur a terme les nostres lluites. A més a més, la Universitat no reconeix dins els seus estatuts la legitimació de l'assemblea de facultat com a màxim òrgan de representació de les estudiants, en canvi, sembla que qui si que té legitimitat és un rector elegit només pel 2% dels estudiants.

Actualment la nostra forma d'organització és mitjançant el treball a partir de comissions, fet que facilita el treball dins l'assemblea. En el cas concret de l'aplicació de l'EEES (Procés de Bolonya) la comissió encarregada va fomentar un debat que va donar lloc a un dossier de conclusions i estratègies en què es van fomentar les lluites consegüents com ara la coordinació amb altres assembles de facultat (a través de la Coordinadora d'Assemblees de Facultat, CAF) o les reivindicacions contra el pla pilot. D'altra banda treballem amb la resta d'Universitats a través de la Plataforma Mobilitzadora en Defensa d'una Universitat Pública.

En conclusió, l'assemblea és el lloc de trobada, de discussió i de pressa de decisions però hem de ser conscients que la feina de l'assemblea no s'acaba en aquestes trobades setmanals o quinzenals sinó que és necessària la implicació dels seus membres per a realitzar els actes, projectes, campanyes, difusió de problemàtiques i les diferents lluites que sorgeixen des de l'assemblea i que moltes vegades requereixen més tems. I és tot això el que dóna vida a l'assemblea."

Això és el que en teoria hauria de ser, i en el que es treballa dia a dia a la nostra assemblea. Com vaig dir el primer dia, si algú surt de la Assemblea per coacció i per tant es demostra que no és representativa ni oberta, jo m'aniré de la Assemblea i seré el primer a criticar que realment no funciona el model assembleari a la nostra Assemblea. No obstant això, això mai ha passat i continuo defensant aquest model de democràcia participativa i actiu. Fa uns anys hi havia mala maror a la Assemblea, a la gent se la feia fora per entrar amb un Pin de la República, però ara això no passa.

Un dels problemes amb els quals ens trobem és que la Assemblea s'acaba convertint al meu entendre en la "dictadura dels activats i dels actius". No tothom hi pot ser present a la Assemblea, els de tarda estan oblidats - i jo anava de tardes i ho sé, tan la institució com la assemblea passa de nosaltres - i altres qüestions a les quals no hi podem fer res (personals, etc.) Com tota teoria posada a la pràctica és imperfecte, que com és oberta continua sent igualment democràtica, legítima i representativa. El que tampoc m'agrada és enganyar al personal, tothom té la seva opinió personal però hi ha blocs hegemònics - com a tot arreu hi ha postures i opinions semblants i distants - i per tant, es creen "grups de pressió" dintre de la pròpia assemblea amb votacions - ja que no sempre funciona el tema del consens - ja que també alguns/es estem alienats en certs sindicats d'estudiants amb certa corrent i certes formes de fer i de ser (i de pensar). Això és diversitat però "ordenada" o dividida en grups. No és pas dolent, tots estem influenciats per la societat, i per grups d'opinió; no ens enganyéssim pas.

En algunes assembles uns o unes tenen el pes important alhora de decidir perquè la resta així ho deixen fer. Això no vol dir que sigui menys democràtica o horitzontal la Assemblea, sinó que hi ha persones que tenen cert prestigi personal o certa "autoritat moral" i que per tant, reben un reconeixement social que comporta "cert poder d'influència" per experiència, per opinió o en ocasions i per desgràcia - per oratòria i per demagògia (el problema de la democràcia). Les persones més actives tenen més "legitimitat" alhora d'opinar sobre què cal fer perquè elles sempre hi són presents i sempre s'ho "curren". Això no vol dir marginar la resta, cadascú com deia Marx "segons les seves capacitats, segons les seves necessitats". Les persones més actives porten normalment la veu cantant en una assemblea d'estudiants perquè tenen més coneixement de causa sobre els temes acadèmics i evidentment algú nou a la Assemblea no pot - o a vegades si i no és pas negatiu - exposar la seva opinió i creure que podrà convèncer la resta tot i ser un "iniciat" en el tema.

La voluntat però de la nostra assemblea és que tothom hi participi, i que hi hagi un molt bon ambient, fins i tot amb els "anti-sistema" (la PEF). Cada persona és però, un món. I per tant, cada assemblea és diferent segons la gent que la forma part en aquell moment. No s'ha de generalitzar ni criminalitzar. S'ha de fer un anàlisi objectiu, jo només volia exposar això per explicar que tot i que la nostra assemblea és oberta, participativa, democràtica i representativa; és imperfecte. Cal doncs, primer saber perquè la PEF representa tants estudiants almenys pel que diuen les votacions a les eleccions fetes el Maig i entendre que cal fer perquè la nova gent de primer entri a la Assemblea on evidentment hi seran benvinguts/des.
La nostra assemblea, a més, és molt autocrítica en si mateixa, personalment i col·lectivament; i això és molt bo, comporta perfecció. L'últim dia de la Assemblea varem fer valoracions, i autocrítica i va ser molt positiu. Varem extraure conclusions i varem reflexionar sobre les eleccions i el referèndum. La gent en general pensa com nosaltres, però no hi participa, i vota PEF. Què passa doncs? Què falla?

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
05 jul 2008
au pamplines aneu a llepar el cul a ICV.
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
05 jul 2008
Era una reflexió personal. No ho relacionis amb cap altre grup social o partit polític. A mi ICV me la porta fluixa. T'ho creguis o no t'ho creguis. Passa pel meu bloc i veuràs els elogis que faig a CUP Manresa. És que ni per criticar en sabeu.
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
05 jul 2008
Era una reflexió personal. No ho relacionis amb cap altre grup social o partit polític. A mi ICV me la porta fluixa. T'ho creguis o no t'ho creguis. Passa pel meu bloc i veuràs els elogis que faig a CUP Manresa. És que ni per criticar en sabeu.
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
05 jul 2008
Ep, una coseta, dius que no ho has relacionat amb cap altre grup social o partit polític. Però la realitat és que precisament tu penges una sèrie d'articles sempre firmant com a X, "membre de l'AEP i de l'assemblea tal de facultat", quan perfectament podries dir X, estudiant d ela UAB. Compte, n' t'ho retrec, però en el moment que t'identifiques com a membre de l'AEP, t'estàs incloent en un determinat espai polític i social més ampli, o neguis o no, (el de la coalició ICV-EUiA), de la mateixa manera que si diguessis que ets del SEPC t'ubicaria en un altre espai polític, així com si diguessis que ets de l'FNEC (per tant CiU), de l'AJEC (per tant, PSC),...

No ho entenc, tu mateix parles del concepte hegemonia i del concepte de "grup d epressió". Doncs aplica't-ho a la teva realitat, a l'AEP hi ha una clara majoria (hegemònica) de gent que no només dóna suport sinó que forma part en alguna de les organitzacions que conformen ICV-EUiA (abans tenia molt més pes la branca més esquerrana tirant cap a EUiA, tot i que JEV us ha anat guanyat terreny progressivament). El que no entenc és per què, essent el vostre espai (per bé o per mal) hi renegueu tant. Ah, i estalvia't el conte de "no hi tenim res a veure" amb aquests [ICV-EUiA], és com quan les JERC o EeA afirmen que no tenen res a veure amb ERC per què són un organització independent i tal. Oi que no ens ho creiem?¿?¿?
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
05 jul 2008
Per cert, nene, m'he estat mirant el teu blog i la defensa constant de les posicions d'EUiA són constants en diversos articles, cos que no fa més que confirmar l'evidència [cap a on "tira" la gent de l'AEP]

PS: els vídeos de ICV te'ls pots treure com enllaç si tan fluixa te la porta, no?
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
05 jul 2008
Aquests d'euia i icv, voldrien que els respectessim però mai donen un pas en coherencia. Ells sols procuren pel seu futur càrrec, i de no queixar-se del seu idol Joan Saura, ex futbolista, ex-Polític, Actualment es policia!
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
05 jul 2008
Com et pots omplir la boca de com funciona una assemblea si acabes de penjar un post de la nova assemblea que has creat, a on dius fins a 5 vegades "jo com a president en funcions"?¿!

Joan Gil Oliveras es un element intoxicador de qualsevol moviment polític en el que entra. No feu cas a posts com aquests que no busques res més que protagonisme.

Fora aprenents de polítics!
Contestació
05 jul 2008
És cert, podia haver posat tranquilament estudiant de la UAB, perquè els de la assemblea i els de la AEP no tenen res a veure amb la meva opinió personal sobre les assembles.
He escrit aquest post per crear reflexió i no polèmica, però mentrestant en altres espais es reflexiona, a Indymedia només es raja. És una pena perquè el post vol millorar el model assembleari.

El que s'ha llegit el meu bloc no deu haver vist la rajada que la plataforma PETIC va fer al decret de sequera i a l'actuació irresponsable del Conseller de Medi Ambient (ICV). El text, per cert, el vaig escriure jo i hi estava totalment d'acord.

Altre cop amb el tema de "president en funcions". Aquí he posat president, en altres llocs promotor, en altres coordinador provisional, etc. Així ho varem decidir els que varem engegar el tema i l'altre fundador, l'Oliba, em va delegar totes les funcions perquè aquest estiu està fora i perquè he aconseguit adherir la plataforma a la UP per unir forces i lluitar pels nostres drets col·lectius. Però pel que es veu, tot això ho relacioneu amb ICV, el meu "afany" de protagonisme (què fort, sobretot, que se m'hagi de criticar això a mi, vergonya aliena), AEP i no sé quantes coses més. Intenteu fer un anàlisi o crítica d'entrada CONSTRUCTIU i que sigui no sé, un xic interessant.
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
06 jul 2008
Mira, permete'm que no m'ho acabi de creure, ja que sí precisament volies crear "reflexió i no polèmica" i "millorar el model assembleari" i totes aquestes paraules boniques, hagués estat més fàcil firmar com "un estudiant anònim més de la UAB" i no "Joan Oliveras, membre de l'AEP", sabent com han anat les coses aquest any.

Per cert, un apunt: ICV-EUiA són una coalició estable, així que les decisions són com a tal, com a ICV-EUiA, ho dic per aquesta curiosa mania que tens de individualitzar ICV, quan EUiA és tan responsable com aquesta força.
Llavors...
06 jul 2008
Llavors si la CUP té una regidoria és 100% responsable del que fan la resta de regidors? Que complicat doncs arribar a acords. Així no arribarem enlloc. Ara es veu que posar AEP és una ofensa o quelcom semblant quan han estat al peu del canó des del principi no com altres que s'han pujat al carro molt després. A part això és la meva opinió i no la del sindicat, que ja ho he dit abans
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
06 jul 2008
aviam, no se si tu han dit a la cara, pero ets un puto refor, k li fas el joc al sistema, tens un analísi polític mes contradictori i més fluix k el Sr, Posí. Intentes fer de polític, fas veure k ets crític, pero relam,ent formalitzes un discurs, k no ataca els fonaments del problema.
Flipa
06 jul 2008
Tu ets el típic antisistema amb el que juga el sistema. Tu ets el típic dogmàtic que no fa progressar la societat. Tu ets aquell que per no cedir ni fer cap reforma, deixes que el sistema avanci a tota vela. Ho sigui, que ets una persona acomodada perquè si fossis realment de classe obrera al mínim avenç cediries, però com tens un coixí econòmic al darrere ets "combatiu" i "totalment revolucionari". Feu pena tots i totes aquells/es que us llegiu el Manual del Buen Revolucionario i el seguiu al peu de la lletra.
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
06 jul 2008
akta es la diferencia entre tu un col·laboracionista amb la burgesia, i després hi ha una altre forma, ser revolcionari, fer servir la acció directa com a mitjà de transformació real de la societat, Tu mateix et delates criminalitzen les formes de lluita que estan fora de les normes k la societat liberal ens marca, per això estas amb l'AEP, ICV, tu mateix et contradiu fent una organització k li dius assemblearia i et fas el president, fas de polític, però el teu discurs es pobre, superficial i agafes les les formes de la democràcia liberal. diga'm dogmàtic o com vulguis, pero si fossim revolucionaris la gent no cediria despres de 32 expedientats, ni la AEP, hagués condemnat les accions dels estudiant. Es a dir k calla, no tinc la necessitat d'anar de simpàtic i fer el hipòcrita amb gent k juga de fer de polític, les coses pel seu nom.
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
07 jul 2008
Això de "la gent no cediria despres de 32 expedients" potser que li diguis a Isabel Benitez, gran precursora(nouvinguda) del movimient revolucionari estudiantil..i ja ho veus..per un plat de llenties. A tot arreu hi han talps. No et refiis mai d'algú que va d'Assembleari pero sempre vol ser el/la protagonista..parece mentira!

Aish perdò, que aquest era el forum de Joan Gil Oliveras!
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
07 jul 2008
es k això es tracta, no per anar d'assembleari, realment tinguis una actitud revolucionaria, com el joan gil,
Ser revolucionari
07 jul 2008
No voldria entrar en el debat de que és ser un revolucionari, al cap i a la fi com deia Emilio Zapata "si por luchar por causas justas, me llaman socialista, pues seré socialista". Exposant que l'important no són les etiquetes sinó els fets. I la utilitat d'aquests.

En el llibre de Joaquim Maurín "L'anarquisme no és revolucionari (1928)" ho exposa perfectament: "els anarquistes han pogut veure l'assaig de les seves concepcions purament econòmiques. Allí no hi va haver política. I precisament perquè no va existir, el resultat va ésser el que tots sabem."

Sense estratègia, discurs fonamentat al darrere, debat i contradiccions no hi ha progrés en el si de les esquerres. Amb aquest post volia reflexionar sobre això però res.

Torno doncs a expressar que aquells/es que van més de revolucionaris/es només ho fan a to d'etiqueta, per insultar aquell/a que creuen que no representa els valors del seu Revolucionarisme, etc.; i que per tant, per a què debatre amb ments tan tancades?

Què és més revolucionari per tu? Canviar la societat en base a postulats socialistes, o ser anti-sistema tota la vida sense aconseguir res per la causa? No sé, una cosa és VENDRE'S AL SISTEMA, que tampoc, però l'altre perfectament és SUDAR DE LA REALITAT SOCIAL I ANAR CONTINUANT AMB VELLES FRASES CADUCADES I FENT EL PALLASSO CADA CAP DE SETMANA EN UNA MANIFESTACIÓ. I que consti que jo he estat present en la majoria.
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
08 jul 2008
La reflexió estava feta per crear un xic de polèmica ja que parlo d'una "dictadura democràtica dels actius". Em refereixo a que aquells/es que decideixen per tot l'estudiantat són els actius, els que poden baixar cada setmana a la assemblea i votar. I aquells/es que no poden? I la gent de tardes (els hi fem una Assemblea - jo era de tardes)? Va més enllà de qualsevol retòrica. És senzillament un comentari sobre com podem canalitzar totes les opinions, i com podem fer que tothom pugui baixar a la assemblea, i no siguem els quatre actius els que decidim les coses. A veure, sempre hi ha el que no baixa per mandra o perquè no el satisfa la idea; però hi ha gent que realment no pot baixar. En certa mesura és com un filtre, aquells/es que podem baixar a la assemblea constantment i decidir dia si dia no, som els que ens hem format sobre el tema. A part els referèndums són una bona idea per augmentar la canalització i representativitat de la assemblea.
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
08 jul 2008
Tots foteu pena, perdeu temps en discussions xorres que no va en lloc. La veritat es que ja feu fastic i repulsió.

Tant de parlar moviment estudiantil, tant de mirar-vos el melic i a veure quin es el mes revolucinari i no feu res.

Qui de vosaltres va anar fa dues setmanes a donar suport a les companyes de UB Raval? Cap.

Qui de vosaltres va anar ahir a UB Raval a bloquejar la Junta de Facultat on s'havien d'aprovar els nous plans d'estudi? Cap.

Qui de vosaltres anira demà a bloquejar la Junta de Facultat de UB Farmàcia? Cap.

Qui de vosaltres anira el divendres de nou a bloquejar la Junta de Facultat de UB Raval? Segur que cap.

Que rapidament que oblideu i com ignoreu que a moltes i molts dels que van pegar a la UAB al març eren d'altres Facultats i d'altres universitats, bastant companyes de UB Raval.

Que rapìdament que oblideu i com ignoreu que més de 20 companyes de UB Raval es van solidaritzar amb vosaltres, oh grans revolucionaris de la UAB, en el bloqueig del Consell de Govern del passat mes i que a més d'un d'aquesta assemblea els ho van agredir.

Que rapidament oblideu que alla on convoqueu, allà hi ha algu de UB Raval.

Encara espero que vosaltres, grans revolucionaris teorics i pràctics de la UAB, es presenti algun dia en algunes de les convocatòries que fan altres assemblees, com UB Raval o UB Farmàcia.

Però ho entenc, es que no podeu, es que esteu passant el temps destripant-vos els uns als altres, dient-vos les misèries. Així es com feu moviment estudiantil.
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
08 jul 2008
D'entrada jutjar a les persones d'aquesta manera és molt negatiu com a persona crítica i un xic objectiva que hauries de ser. Saps perquè no he pogut estar present en aquestes últimes accions? Perquè estava fent feina ÚTIL a la Facultat de Polítiques. Com la coordinadora del SEPC, companya de lluites està molt atrafagada amb els expedients i està treballant, la pobre l'he hagut de substituir a la Comissió del Grau de Sociologia que ha durat entre 4 i 5 hores. A mi no m'expliquis històries teves. Per cert, jo m'hagués anat per concentrar-me, no per bloquejar, estic fart d'això, és inútil i ja ho vaig dir - ens perjudicaria més que ens beneficiaria. Ara tenim A TOT EL PROFESSORAT en contra. Aquestes accions que no van enlloc -i ara no parlo com a sindicat AEP ni ximpleries mil, no ho utilitzeu per criticar als meus companys i companyes- són un fàstic. Si per exemple algú vingués a la Assemblea i la bloquegés que pensaríem d'ell? Què és un imbècil oi? Doncs el mateix passa amb nosaltres. Amb això no estic posant a sobre d'un altar la poca democràcia de la universitat, les decisions basades en la violència del Rector de la UAB, etc. Que consti. Però, si us plau, reflexionem una mica sobre aquests temes. No sé, però cal més discurs. Jo avui hi ha hagut moments que pensava - com puc ser tan demagògic tot mirant que en el grau de sociologia la teoria no es devaluava (EVIDENTMENT ASPECTES COM PRÀCTIQUES EN EMPRESES SI QUE ÉS MOLT NEGATIU, ETC. ETC.) i votaré que No. Però el que vull dir, és que ho comencem a adonar-nos del que ens estem jugant - hi ha assembles que no fan propostes als nous graus, que fan política de cadires buides, ho trobo lamentable tot i que aquest òrgan sigui estamental (i ho vaig recalcar a la Junta de Facultat, que l'òrgan és estamental). Amb això vull dir que jo no faig DOBLE CARA. Que jo el que opino AQU�, opino ALLÀ. Jo sé de companys que a les juntes no saben que dir... ens entenem oi?
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
09 jul 2008
CALLA JOAN GIL, ens la suda, el fagis tu, ja sabem k ets un pamplines k fas de polític jo només volia manifestar akta actitud, i estic d'acord amb el Vaja Pena, quan deia Revolucuinari no ho deia per etiketar, sino com a actitud política, es a dir solidari, i com a estratègia política k agafa persona o col·lectiu davant dels conflictes. És la falta d'akta actitud, solidaritat, k la gent es rendeix per lo dels 32 expedientats, es la falta de consciència, k fa agafar unes actituds, pactistes, derrotistes, i còmodes davant la repressió institucional de qualsevol tipus.
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
09 jul 2008
Els 32 expedients no se'ls han inventat del no res.
Joan Gil, estupid i anormal
09 jul 2008
Friki de merda! Surt de casa home, atontat que no t'enteres ni de la meitat del que passa. Et petarem internet i així deixaras d'escampar merda.

Fracassat, inutil, mentider, farsant, ignorant, estupid, borderline i FRIKI.

Per cert menys assemblerisme, perque tu et muntes assemblees de frikis i pallassos i te'n fas el president? mare meva... com pots ser tan manipulador, buscat novia i fes vida social, deixa de rallar el personal amb les teves parides. Torna als foros de patatabrava!!

http://joangil_fora_de_les_universitats.blogspot.com
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
09 jul 2008
D'entrada, i de sortida, em reitero que deus tenir molt poca feina fill, tanta com per passar-te tot el dia escribint xuminades pel net.

Per cert, realment tens molt poca sort al no poder mostrar la teva solidaritat amb les companyes de UB Raval, perquè realment sempre que fan alguna convocatòria hi ha convocada alguna reunió important a la que has d'assistir
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
09 jul 2008
http://joangilforadelesuniversitats.blogspot.com/
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
09 jul 2008
http://joangilforadelesuniversitats.blogspot.com

dimecres 9 de juliol

"Hola gent, sóc en Joan Gil Oliveras, sóc bastant friki, i em passo el dia tancat a casa postejant en foros de patatabrava i a indymedia (on tinc molts amics). Com que m'aburreixo estic tot el dia enviant mails i postejant en blocs perquè la llum del carrer i la violència dels estudiants em fa molta por. Sóc cyberdissident d'AEP, i no tinc intenció de sortir al carrer per por de les amenaces de SEPC, i perquè sóc bastant friki i el meu careto espanta la gent."
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
09 jul 2008
Mira noi, no se qui ets tu per posar-te en una posició de decidir que es i que no és positiu per a tothom. Digues la teva, però no facis apriorismes que extens per tot el moviment estudiantil

Dius que ara tenim a tot el professorat en contra. Però que l’hem tingut algun cop al nostre costat? Potser en les teves divagacions mentals has pensat que un dies has tingut un professor de la teva part, perquè t’ha dot “molt be nano�. Però no t’equivoquis ells, els professors, no han estat mai de la teva part ni de la meva part. Ells son un estament a part, només miren per ells i estan del tot acomodats. Et donaran la seva opinió com si d’un dogma es tractes i no faran res de res per aturar coses que potser els hi molesta, però en la seva ment privilegiada ja els hi esta molt be. Guanyen 4000€ al mes, gaudeixen de “reconeixement professional�, que més volen? Esperes que aquests es vinguin al teu costat? Doncs agafa una cadira perquè l’espera serà molt important. A més també oblides i obvies, de forma molt capciosa, que les juntes en un 50% dels seus membres son professors, aquells que tu deies que ens oposat. No ens hem guanyat enfrontar-nos a ells, ells ja estaven enfrontats a nosaltres.

Es curiós com persones que es diuen progressistes, que es creuen que els ciutadans son tots iguals en drets i deures, desprès defensen que la universitat sigui una societat estamental, on ja no tots tenim mateixos drets i deures. Uns tenen molts drets, els professors, i d’altres molts deures, bàsicament no tocar-li’s els collons a aquests i anar a classes sense protestar.

A mi me la pela el SEPC i l’AEP per igual. Mira com ara ni uns ni altres esteu fent res per la gent de la UB. Esteu quedant molt macos a la foto, perquè d’altres coses no sortiu. Desprès no en vinguis parlant d’unitat i el que hauria de ser per tu una assemblea o el moviment estudiantil, perquè ara que es quan es necessita la gent, la veritat es que la majoria esta desapareguda. Es molt fàcil ser assembleari quan hi ha classes, i aixi tots ens creiem que som revolucionaris, però ara, que? Resulta que totes i tots hem de fer cosa. Va home va!

Abans de fotre aquí “retailes�, valora’t els teus principis i veuràs que no ets solidari amb aquells que si que han estat amb tu, i així podria seguir.

Si vols ser una rata reformista allà tu. Però no ens vinguis aquí amb la teva verborrea barata a dir-nos que si concentració si bloqueig no, perquè això no és un joc. Estan en joc moltes coses i fent el que tu dius no aconseguiríem res de res, només el “panolis� i que se’ns riguin a la cara.
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
09 jul 2008
parasit social, Joan Gil...

molt interessant el bloc de FORA JOAN GIL
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
09 jul 2008
Ostia quin riure. De debò, que m'ho prenc tope bé, ja veig que no em coneixeu, quin fart de riure. Merci companys.

Rupert, tu no llegeixes els meus comentaris oi? A LA JUNTA DE FACULTAT VAIG DIR -I AQUI HO HE POSAT - QUE ÉS UN ORGAN ESTAMENTAL! BURROO! A VERE SI LLEGEIXES MÉS ABANS DE CRITICAR!

"aquells que si que han estat amb tu" et refereixes als imbècils que van perseguir la degana i que han comportat alguns expedients i més merders per la nostra lluita?

TU NO POTS DEFENSAR QUE NO T'IMPOSIN RES I ANAR A BLOQUEJAR (HO SIGUI, IMPOSAR LA TEVA POSICIÓ). És un oxímoron però tu encara no ho entens. No has arribat a aquest nivell de debat.
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
09 jul 2008
El divendres seré a les 10h possiblement concentrant-me en contra de la LEC. Em sembla més viable que es canvi la LEC que que es canviïn els Plans d'estudi amb tots els respectes pels companys del Raval.
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
09 jul 2008
Joan Gil, insultant, dient burro i altres coses a la gent que et critica. I de la resta de l'escrit que? no dius res?

Es que ets tant patetic per arribar a afirmar xorrades sense aturar-te a pensar. Amb les teves palles mentals realment fas pena!

Però qui imposa a qui? A la mateixa facultat 1000 estudiants voten no a Bolonya i 200 professors auto constituits en juntes de facultats i altres organismes dements que nomes son lemitimats per persones dements com tu, impossen una reforma que la MAJORIA DELS MEMBRES DE LA FACULTAT no volen. Que passa, que per ser estudiant tinc menys drets que un professor? Que per ser estudiant perdo els principis d'igualtat consagrats a la declaració dels drets humans, on diu que tots els humans som iguals? A mi, com a tu i la resta de companyes, encara que no et vulguis donar-te compte, pel fet de ser estudiant t'estan dient que la teva opinio compta menys, que els teus drets son menors que els d'ells per una simple questió estamental (i em dona igual que això ho hagis posat o no, perquè sembla que no ho interpretes de la mateixa forma.

Al referèndum la degana ha respost convocant juntes extraordinàries quan la gent no hi es per aqui i d'amagat. Però quina farsa es tot això! I quina farsa sou tots vosaltres. Que esperes? La gent ja ha votat, la gent ja ha dit el que pensava de forma lliure en un referendum. Ara, tu que parles des de la ignorància dels fets i el mes per desconeixement (perquè quanta gent coneixes de UB Raval, pollastre?) tens el valor de dir que bloquejem? que impossem? Sincerament, fes-t'ho mirar, quina poca vergonya que tens.

El que es farà divendres, com ja es va fer dies enrera, es impedir que una minoria impossi a una majoria una cosa que volem, perquè a la nostra facultat 1000 dels seus membres han dit clarament No a l'EEES, no als graus i totes som i fem universitat, no nomes els professors.

Despres ets una rata, amb respecte a les rates, al dir imbecils a les companyes de UB Raval que vam anar alla i ens van pegar quan vam anar a solidaritzar-nos amb la gent de la UAB. A la vostra degana saps perfectament qui la va perseguir i d'on eren aquests. Fent aquest comentari nomes demostra fins a quin punt de gran es la teva miseria, perquè nomes una persona miserable com ets tu pot arribar a difamar d'aquesta forma.

Finalment et diré que tampoc t'esperavem ni t'esperem a cap cosa que faci UB Raval. No perquè no volguem que vinguis, que si que volem, sinó perquè som conscients que les rates reformistes com tu sempre tenen feina, sempre tenen altres coses a fer. Excuses i més excuses, però previsible en algu com tu que nomes es un farsant.
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
09 jul 2008
....m'agradaria saber si teniu la mateixa valentia per a deixar el vostre nom
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
10 jul 2008
Si puc Xaloc, estaré el divendres a UB. Ens veiem allà, i allà m'insultes a la cara, ok? Què ets un covard. A sobre mal interpretes les meves paraules.
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
10 jul 2008
Aqui l'unic covard que hi ha ets tu. I no una cosa es insultar lliurement, el que has fet tu al dir "burro" i l'altre dir el que penso que ets

Ja se que no hi seras dema a les 8 del mati per aturar els graus. Jo et diré el mateix a la cara, però tu de nou et fixes en un 1% del missatge i de la resta amagues el cap a la sorra i no dius res, nomes intentes aparatar l'atenció del contingut del missatge. Es anecdòtic que et digui rata o no, no importa això per a la resta del contingut, que és el que tu obvies de forma deliberades, perquè saps que no tens arguments i per això et centres en dir "es que m'ha dit rata!". No desviis l'atenció i respon, sinó demostraràs que efectivament ets una rata!
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
10 jul 2008
Tanta palla i no sé encara que coi em crtiques. Fesme un favor, feste del PP.
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
10 jul 2008
I un cop més tornes a posar el teu telèfon?

S'ha de ser burro i de l'AEP.
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
10 jul 2008
No, millor ens fem de ICV o EUiA, així semblarem que som mega guais revolucionaris verds ecologistes, sense deixar de ser uns hipocrites de merda.
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
10 jul 2008
No, millor ens fem de ICV o EUiA, així semblarem que som mega guais revolucionaris verds ecologistes, sense deixar de ser uns hipocrites de merda.
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
12 jul 2008
Joan per higiene mental, deixa els posts perque ningu et surt en defensa, seria interessant que anessis buscant alguna feina a l'estiu.
Re: La meva opinió sobre què és i què hauria de ser una assemblea de facultat
16 jul 2008
Gràcies pels teus consells. No sé que faria sense tu, "mare".

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more