Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Sentència pels solidaris amb la vaga a TMB
03 jun 2008
[cat]

Després d'unes setmanes d'espera ha sortit la sentencia pels tres companys que van ser detinguts acusats de sabotejar un autobús durant la jornada de vaga a TMB del passat mes de març.

La sentencia ha sa sigut condemnatòria en una falta de danys pels tres companys amb una multa de 150 euros per cap, més una indemnització de 67 euros a TMB pels danys a l'autobús.

També han sigut condemnats dos dels companys a una pena multa de lesions d'un mes a 10 euros al dia. És a dir, o es paguen 300 euros per cap o 15 dies de presó (ja que la relació per cada dos dies d'impagament és un dia de presó). A més s'hauria de pagar 250 euros d'indemnització al guardia urbà lesionat i totes les despeses del judici.

Finalment han sigut absolts d'una falta de desobediència i de dos faltes més de danys (se'ls volia implicar en dos sabotatges més que van succeir aquell matí). També ha sigut absolt el policia denunciat per lesions a un del companys.

Avui dimarts 3 de juny s'ha posat un recurs a aquesta sentència, així que haurem d'esperar unes setmanes més per saber el resultat definitiu.

[cast]

Después de unas semanas de espera ha salido la sentencia para lxs tres compañerxs que fueron detenidxs acusadxs de sabotear un autobús durante la jornada de huelga en TMB del pasado més de marzo.

La sentencia ha sido condenatoria en una falta de daños para lxs tres compañerxs con una multa de 150 euros por cabeza, más una indemnización de 67 euros a TMB por los daños al autobús.

También han sido condenados dos de los compañeros a un pena multa de lesiones de un mes a 10 euros al día. Es decir, o se pagan 300 euros por cabeza o 15 días de prisión (ya que la relación por cada días de impago es un día de prisión). Además se tendría que pagar 250 euros de indemnización al guardia urbano lesionado y todos los gastos del juicio.

Finalmente han sido absueltos de una falta de desobediencia y dos faltas más de daños (se les quería implicar en dos sabotajes más que ocurrieron aquella mañana). També ha sido absuelto el policia denunciado por lesiones a uno de lxs compañerxs.

Hoy martes 3 de jjunio se ha puesto un recurso a esta sentencia, así que tendremos que esperar unas semanas más para saber el resultado definitivo.

Noticies relacionades:
http://www.klinamen.org/article4344.html
http://www.klinamen.org/article4246.html
http://www.klinamen.org/article4099.html

This work is in the public domain
Colera camping CNT