Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
[Nou Barris] Hereu fuig de Roquetes per la porta del darrera
25 mai 2008
Va ser el passat dissabte 24 al matí al barri de Roquetes, Nou Barris. S´inaugurava la nova biblioteca, guanyada pam a pam per la lluita veïnal, i que ara semblava caiguda del cel gràcies a la generositat dels senyors polítics.

L´alcalde i tota la comitiva de tecnòcrates i polítics del districte, fent exercici del cinisme i l´hipocresia a que ens tenen acostumats, inauguraven alegrement un nou espai mentre permetien la destrucció d´un altre a menys de vint metres: el Taller d´Autoreparació de Bicis.

I és que l´ajuntament ha concedit el permis d´obres a l´empresa Constrak, S.L per construir tres pisos de luxe a l´espai que ocupa el taller desde fa tres anys. Ningú s´ha posat mai en contacte amb els veïns ni ha tingut la deferència d´informar-nos sobre aquesta nova situació legal, tot i que l´ajuntament coneix sobradament l´activitat realitzada, perquè és molt popular i té un ampli suport al barri.

A fora una desena de policies, entre guardia urbana i gossos d´esquadra impedien l´entrada d´un nombrós grup de gent. Veïns, veïnes, joves i infants que demanaven explicacions a l´alcalde i als polítics del districte per aquesta mesquina decisió. Es va desplegar una pancarta on es podia llegir âVolem taller de bicis i zona verdaâ? i es van cridar consignes per megafonia, tot i que la policia ho va voler impedir de males maneres: âEl taller de bicis és del barriâ?, âAyuntamiento-miento-miento-mientoâ?, âBiblioteca si taller de bicis tambéâ? âProu especulacióâ? o âHereu dóna la caraâ? van aixafar el discurs que l´alcalde feia a l´interior.

Al final, la canalla ens avisava que l´alcalde havia sortit per la porta del darrera de la biblioteca i havia marxat ràpidament en un luxós cotxe. No esperàvem cap resposta d´ells, pero que no esperin que ens quedem de braços plegats mirant com destrueixen el taller, el barri, i al cap i a la fi, les nostres vides.

http://biciosxs.prouespeculacio.org/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Nou Barris] Hereu fuig de Roquetes per la porta del darrera
26 mai 2008
fuerza al taller de bicis!
los buenos ganarán!

bicios@s 4ever

salut companys i animo en la lluita!
Sindicat