Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: mitjans i manipulació
Ja és al carrer L'Accent 130
15 mai 2008
Ja és al carrer L'Accent 130.

PORTADA
>>Àmplia resposta solidària per la llibertat d´en Franki

>>Les lluites obreres tornen l’1 de Maig
Amb el rerefons de les lluites laborals dels darrers mesos, el sindicalisme alternatiu i les organitzacions polítiques anticapitalistes han mobilitzat milers de persones arreu dels Països Catalans coincidint amb l´1 de Maig. Els mitjans de comunicació, però, només s´han fet ressò del sindicalisme majoritari i han silenciat qualsevol altra mobilització.
El Dia dels Treballadors i Treballadores és una jornada de lluita internacional, i per això diversos col·laboradors de L´ACCENT han fet cròniques de les mobilitzacions des d’Alemanya, Los �ngeles (on és dia laborable) i Caracas, que han tingut caire molt diferent però que han estat totes tres marcades per la crítica al sistema capitalista.

>>Nou aplec per al calendari
L’Aplec de l’Horta Nord ha arribat malgrat les inclemències climàtiques. La vitalitat d’aquesta subcomarca valenciana s’ha citat per recuperar la cultura popular, per denunciar les amenaces al territori i per posar en comú les diferents lluites.

Més informació...
SUMARI

Corrupció a les Illes
Diversos casos de corrupció han irromput en l’escena mediàtica actual. Però el binomi Mallorca/corrupció no és cap novetat ni tampoc un fenòmen recent. A Països Catalans repassem alguns dels casos més sonats amb els seus protagonistes.

V Trobada d’Estudiants
La cinquena Trobada d’Estudiants dels Països Catalans s’ha celebrat enguany a Atzeneta del Maestrat. Més d’un centenar de joves s’han donat cita en aquesta vila per debatre i formar-se sobre l’esnenyament i el futur que l’espera. El SEPC ha valorat molt positivament la trobada.

Eleccions a Zimbabue
El passat 29 de març se celebraren eleccions generals a la República de Zimbabue. L´ajustada victòria assolida per la principal força opositora al president Robert Mugabe posà en marxa, ràpidament, l´acusació de frau electoral, impulsada internacionalment per l´antiga metròpoli britànica.

Entrevista a Moira Milán, líder del poble maputxe
Moira Millán és una de les dirigents indígenes més actives del moviment que defensa el territori i la cultura del poble maputxe, situat entre els actuals estats de Xile i l´Argentina. L’ACCENT hem aprofitat que està de gira per Europa per entrevistar-la.

www.laccent.cat

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more