Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Solidaritat amb Izquierda Castellana. Comunicat de Maulets
30 abr 2008
El pes del sistema repressiu espanyol cau ara sobre els companys d’Izquierda Castellana. Emparant-se en la seua antidemocràtica (i qüestionada per instàncies internacionals de Drets Humans) Llei de Partits, l’Audiència Nacional, un tribunal d’excepció hereu del més negre franquisme ha admès a tràmit una denúncia del sindicat ultraconservador “Manos Limpias� per la seua relació amb Batasuna a través de la seua dirigent Doris Benegas.

Des de Maulets, el Jovent Independentista i Revolucionari, manifestem:

Tota la nostra solidaritat amb les companyes i companys d’Izquierda Castellana, víctimes de la persecució de l’Estat espanyol a tota dissidència política contra les seues estructures.

Que intentar participar en el procés de solució dialogada al conflicte basc i mantenir relacions amb l’esquerra abertzale no pot ser en cap cas un delicte, atès que el mateix govern espanyol de Rodríguez Zapatero- signant junt amb el PP del pacte antiterrorista, co-responsable de la repressió i les il·legalitzacions- va reconèixer com a interlocutor polític. Exigim, per tant, l’arxivament de la causa i la retirada dels càrrecs, per improcedents.

Que davant l’acció coordinada dels estats en contra de tota oposició, els pobles en lluita i els moviments socials hem d’estar més que mai units, i els valors d’internacionalisme i unitat popular cobren més força que mai. Seguirem atentament el procés contra Izquierda Castellana i qualsevol intent de la classe política d’equiparar l’acció política a la delictiva; ja siga als Països Catalans, amb en Franki de Terrassa i tants altres casos de repressió, a Castella amb Izquierda Castellana o a Euskal Herria amb la persecució política i social contra l’esquerra abertzale. Ni ací ni enlloc, la repressió no ens aturarà, i la única forma de vèncer-la és tots junts.

Països Catalans, 29 d’abril de 2008

Maulets, el Jovent Independentista i Revolucionari

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat