Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Octubre»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: @rtivisme
Solidaritat amb Izquierda Castellana. Comunicat de Maulets
30 abr 2008
El pes del sistema repressiu espanyol cau ara sobre els companys d’Izquierda Castellana. Emparant-se en la seua antidemocràtica (i qüestionada per instàncies internacionals de Drets Humans) Llei de Partits, l’Audiència Nacional, un tribunal d’excepció hereu del més negre franquisme ha admès a tràmit una denúncia del sindicat ultraconservador “Manos Limpias� per la seua relació amb Batasuna a través de la seua dirigent Doris Benegas.

Des de Maulets, el Jovent Independentista i Revolucionari, manifestem:

Tota la nostra solidaritat amb les companyes i companys d’Izquierda Castellana, víctimes de la persecució de l’Estat espanyol a tota dissidència política contra les seues estructures.

Que intentar participar en el procés de solució dialogada al conflicte basc i mantenir relacions amb l’esquerra abertzale no pot ser en cap cas un delicte, atès que el mateix govern espanyol de Rodríguez Zapatero- signant junt amb el PP del pacte antiterrorista, co-responsable de la repressió i les il·legalitzacions- va reconèixer com a interlocutor polític. Exigim, per tant, l’arxivament de la causa i la retirada dels càrrecs, per improcedents.

Que davant l’acció coordinada dels estats en contra de tota oposició, els pobles en lluita i els moviments socials hem d’estar més que mai units, i els valors d’internacionalisme i unitat popular cobren més força que mai. Seguirem atentament el procés contra Izquierda Castellana i qualsevol intent de la classe política d’equiparar l’acció política a la delictiva; ja siga als Països Catalans, amb en Franki de Terrassa i tants altres casos de repressió, a Castella amb Izquierda Castellana o a Euskal Herria amb la persecució política i social contra l’esquerra abertzale. Ni ací ni enlloc, la repressió no ens aturarà, i la única forma de vèncer-la és tots junts.

Països Catalans, 29 d’abril de 2008

Maulets, el Jovent Independentista i Revolucionari

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more