Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Nova okupació a Sarrià
25 abr 2008
Benvolgudes veïnes i veïns,

aquest dijous 24 d'abril, l'assemblea de joves de Sarrià (Esberla), hem alliberat l'espai situat al carrer Cornet i Mas nº 9.
Després del desallotjament del Casal Popular de Joves de Sarrià La Fusteria, ara fa aproximadament un any, les i els joves de Sarrià ens hem trobat amb la falta d'espais autogestionats per nosaltres on poder portar a terme les nostres activitats.
La Fusteria va esdevenir un espai ple de vida i un lloc de trobada del jovent del barri, on aquest el gestionava a partir d'un model diferent, l'autogestió. Per aquest motiu creiem que és necessari continuar amb aquest projecte.
Vist que l'oferta d'espais des del consistori és pràcticament nul·la i els pocs espais que hi ha són més per maquillar el barri i amagar el seu caràcter dormitori, que per fer una funció real, i vist també que els preus del lloguer a Sarrià són inassumibles per part de totes i tots, no veiem altra alternativa que seguir alliberant espais com a forma de protesta envers aquestes dues problemàtiques.
La rehabilitació d'aquest espai la duem a terme amb el desig de construir un punt de trobada. Espai on es realitzin activitats per a les veïnes i veïns i on aquests hi participin activament. En aquest sentit la nostra intenció no és ser una molèstia, si no uns veïns més.
A partir d'aquest moment hem iniciat les obres de recuperació per poder tirar el projecte endavant. Us animem a passar per l'espai per informar-vos més detalladament.Sarrià viu i combatiu.


Dijous 24 d'abril del 2008

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nova okupació a Sarrià
25 abr 2008
Estaria bé no fer tant autobombo indepe i currar més col.lectivament.
Re: Nova okupació a Sarrià
25 abr 2008
Okupes a Sarrià? Voleu dir que la casa on heu entrat no és dels papis d'algun de vosaltres?
Re: Nova okupació a Sarrià
25 abr 2008
Vaja part de revolucionaris de postal els dos que em precedeixen. A mi, el comunisme independentista em desperta més recel que cap altra cosa. Però arguments tan devastadors com "la casa és dels vostres papis" o "s'ha de currar col·lectivament" (com si els moviments autònoms fòssim un exemple en aquest sentit) més que recel em provoquen pena.

Una altra cosa és el fet d'excusar-se per l'okupació remetent-se a falta d'espais institucionals i el preu dels lloguers ¡Com si resolent-se això l'okupació ja no fós vàlida! ¿O és que potser preferiríeu tenir un local cedit pel districte o llogat aun preu "just"? No veig perque us heu de justificar i dir que sereu uns veïns "normals".
Colera camping CNT