Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
Nova okupació a Sarrià
25 abr 2008
Benvolgudes veïnes i veïns,

aquest dijous 24 d'abril, l'assemblea de joves de Sarrià (Esberla), hem alliberat l'espai situat al carrer Cornet i Mas nº 9.




Després del desallotjament del Casal Popular de Joves de Sarrià La Fusteria, ara fa aproximadament un any, les i els joves de Sarrià ens hem trobat amb la falta d'espais autogestionats per nosaltres on poder portar a terme les nostres activitats.




La Fusteria va esdevenir un espai ple de vida i un lloc de trobada del jovent del barri, on aquest el gestionava a partir d'un model diferent, l'autogestió. Per aquest motiu creiem que és necessari continuar amb aquest projecte.




Vist que l'oferta d'espais des del consistori és pràcticament nul·la i els pocs espais que hi ha són més per maquillar el barri i amagar el seu caràcter dormitori, que per fer una funció real, i vist també que els preus del lloguer a Sarrià són inassumibles per part de totes i tots, no veiem altra alternativa que seguir alliberant espais com a forma de protesta envers aquestes dues problemàtiques.




La rehabilitació d'aquest espai la duem a terme amb el desig de construir un punt de trobada. Espai on es realitzin activitats per a les veïnes i veïns i on aquests hi participin activament. En aquest sentit la nostra intenció no és ser una molèstia, si no uns veïns més.




A partir d'aquest moment hem iniciat les obres de recuperació per poder tirar el projecte endavant. Us animem a passar per l'espai per informar-vos més detalladament.







Sarrià viu i combatiu.






















Dijous 24 d'abril del 2008

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nova okupació a Sarrià
25 abr 2008
Estaria bé no fer tant autobombo indepe i currar més col.lectivament.
Re: Nova okupació a Sarrià
25 abr 2008
Okupes a Sarrià? Voleu dir que la casa on heu entrat no és dels papis d'algun de vosaltres?
Re: Nova okupació a Sarrià
25 abr 2008
Vaja part de revolucionaris de postal els dos que em precedeixen. A mi, el comunisme independentista em desperta més recel que cap altra cosa. Però arguments tan devastadors com "la casa és dels vostres papis" o "s'ha de currar col·lectivament" (com si els moviments autònoms fòssim un exemple en aquest sentit) més que recel em provoquen pena.

Una altra cosa és el fet d'excusar-se per l'okupació remetent-se a falta d'espais institucionals i el preu dels lloguers ¡Com si resolent-se això l'okupació ja no fós vàlida! ¿O és que potser preferiríeu tenir un local cedit pel districte o llogat aun preu "just"? No veig perque us heu de justificar i dir que sereu uns veïns "normals".

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more