Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme : corrupció i poder : criminalització i repressió : immigració : pobles i cultures vs poder i estats
Crònica i fotos de la manifestació a Burjassot en homenatge a Guillem
12 abr 2008
Aquesta vesprada centenars de persones s'han manifestat pels principals carrers de Burjassot per recordar el 15é aniversari de l'assassinat del jove militant de Maulets: Guillem Agulló i Salvador. Durant la manifestació s'han corejat lemes com ara: "Guillem Agulló: ni oblit ni perdó","Guillem Agulló:la lluita continua","Visca la lluita antifeixista" o "Carlos, germà: la lluita continua" (en record al jove castellà Carlos assassinat a Madrid el passat 11 de novembre).
A més en moment concret de la manifestació, dues companyes de Maulets han col·locat una placa amb el nom de Guillem Agulló i Salvador i la data del seu assassinat en un dels carrers per on passava el recorregut. Posteriorment, s'ha celebrat un acte d'homenatge a la mateixa Plaça de l'Ajuntament que ha comptat amb la lectura d'un manifest unitari llegit per la presidenta del Fòrum per la Memòria del País Valencià: Empar Salvador i que ha estat sotasignat per gairebé 30 col·lectius: entre ells el mateix Fòrum per la Memòria, Maulets, la Intersindical Valenciana, Endavant, el SEPC, Alerta Solidària, Ca Bassot i un seguit de col·lectius, ateneus, organitzacions.... Al mateix temps, s'han realitzat diferents mostres de cultura popular: entre elles bastoners, muixerangues, castell de focs, una coral que ha interpretat el cant a Miquel Grau de Al Tall.... Aquest acte ha finalitzat amb el cant de la Muixeranga i un crit ben fort per no oblidar Guillem Agulló i la lluita que el jove portava a terme i que el va dur al seu assassinat.

Amb aquests actes, des de Maulets volem recordar aquest 15é aniversari de l'assassinat del jove de Burjassot i que avui, 15 anys després, els feixistes mantenen la mateixa impunitat que aleshores. Casos com els darrers apunyalament produïts a Castelló i a València,les constants agressions patides per homosexuals, immigrants, independentistes, anarquistes.... : recordem que al País Valencià es denuncien més de 600 agressions xenòfobes i feixistes són sols unes poques mostres del que són capaces de fer els feixistes i de la impunitat policial i judicial amb la qual aquests grups compten.


Davant d'aquesta situació des de Maulets volem deixar clar que sols l'organització i la lluita per enderrocar el capitalisme i el feixisme ens duran a poder acabar amb aquesta xacra social. Una xacra que sols podrem acabar amb ella amb la lluita diària i constant per aconseguir una societat sense classes, igualitària i on els Països Catalans puguem tindre el dret a poder decidir el nostre futur com a poble.


Des de Maulets, valorem de manera molt positiva aquests actes d'homenat així com els actes que s'han realitzat arreu dels Països Catalans al llarg d'avui: Girona, Gràcia, Reus, Capellades, Badalona.... i el resultat que ha tingut la crida per omplir la xarxa d'internet amb articles d'homenatge a Guillem i que al llarg del dia d'ahir vàrem poder observar.
Mira també:
http://www.maulets.org/imatges/P1030998.JPG
http://www.maulets.org/imatges/P1030951.JPG

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: Crònica i fotos de la manifestació a Burjassot en homenatge a Guillem
12 abr 2008
més fotos:

http://www.maulets.org/imatges/P1030917.JPG
http://www.maulets.org/imatges/P1040016.JPG

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more