Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: educació i societat
Comunicat de Joves Comunistes davant l'incident a la UAB
06 mar 2008
Comissió Permament de Joves Comunistes
Dimecres 5 de Març de 2008
Joves Comunistes contemplem amb perplexitat els fets ocorreguts aquesta passada nit a la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB, on s’han tancat pacíficament al voltant d’unes quaranta persones mobilitzades a través del Comitè de Vaga contra l’aplicació de l’EEES i han estat desallotjades per la força, a cops de porra (de les armes), provocant nombrosos ferits i mostrant una brutalitat que ens recorda a uns temps que haurien d’haver passat i crèiem que havien passat per no tornar mai.

Fa 9 anys que no es produeix un incident d’aquesta gravetat a la UAB. Davant aquesta vergonyosa situació en la què ens trobem, des de Joves Comunistes exigim:

• La dimissió de les responsabilitats universitàries de la UAB pertinents, remarcant sobretot al rector Lluís Ferrer i Caubet, al secretari general Rafael Grasa i al Vicerrector d’Estudiants Joan Carbonell, per la seva voluntat de solucionar els problemes i exigències dels i les universitàries catalanes donant via lliure a les forces repressores de l’Estat.

• La depuració de responsabilitats a la Conselleria d’Interior de la Generalitat de Catalunya degut a l’ús indiscriminat de la força bruta llançada contra un grup d’estudiants completament inofensius, que es manifestaven pel compliment d’un dret tan bàsic i digne com una educació superior de qualitat no sotmesa als interessos del gran capital.

• La no criminalització interessada del moviment estudiantil, ja que des d’alguns sectors i utilitzant els serveis dels mass media, se'l qualifica com a moviment reaccionari i feixista. L'objectiu és clar: deslegitimar les actuacions de lluita i resistència que s’estan donant a Catalunya arran de la convocatòria de vaga per demà dia 6 de març per part de la Plataforma Mobilitzadora en Defensa de la Universitat Pública (PMDUP), així com la setmana de lluita que l’està precedint en contra l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES), és a dir, el pla educatiu imposat per l’oligarquia financera.

Així mateix, des de Joves Comunistes, volem manifestar també la nostra solidaritat cap a tots aquells i aquelles que han patit la repressió. En especial als camarades de CJC-Joventut Comunista i també membres del sindicat estudiantil Associació d’Estudiants Progressistes (AEP), sense oblidar en cap moment la gent de filiació diversa o independent.

Davant d'aquestes actituds, només podem fer una cosa. Reafirmar-nos en els nostres objectius i lluites per una societat més justa i solidària.

Perquè reclamar drets com l’educació pública i de qualitat no és cap delicte!
Que els lluitadors i lluitadores no es rendeixen!
Mira també:
http://www.jovescomunistes.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat de Joves Comunistes davant l'incident a la UAB
07 mar 2008
" En especial als camarades de CJC-Joventut Comunista i també membres del sindicat estudiantil Associació d’Estudiants Progressistes (AEP), sense oblidar en cap moment la gent de filiació diversa o independent."???

sabeu lo de la unitat d´acció i tot això?
Re: Comunicat de Joves Comunistes davant l'incident a la UAB
07 mar 2008
i als camarades d'IC-EUIA de la conselleria de l'interior què?

i encara aprofiten per intentar dividir el moviment estudiantil

quina hipocresia
Re: Comunicat de Joves Comunistes davant l'incident a la UAB
07 mar 2008
"Així mateix, des de Joves Comunistes, volem manifestar també la nostra solidaritat cap a tots aquells i aquelles que han patit la repressió. En especial als camarades de CJC-Joventut Comunista i també membres del sindicat estudiantil Associació d’Estudiants Progressistes (AEP), sense oblidar en cap moment la gent de filiació diversa o independent."
QUE BONIC. LA GENT ANÒNIMA QUE ESTÀ LLUITANT SENSE UNA PLATAFORMA POLITICA AL DARRERA, SENSE UNA FILIACIÓ MARCADA PER DIRECTRIUS DE FA MIL ANYS (LA PREHISTÒRIA) NO FOS LA QUE ESTÀ FOTENT UN CURRO DE LA OSTIA!!! PERÒ BÉ QUE NO ELS PASSI RES ALS POBRETS ESTUDIANTS POLITITZATS A TRAVÉS DE LES XARXES DIVERSES PER ADOCTRINAR-LOS I ACABAR DIRIGINT UN COS DE SEGURETAT...ANDA, ANDA, ANDA, KIN MAL D'ULLS LLEGIR ABERRACIONS I COMUNICATS COM AKETS...

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more