Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Éncen l’espelma que crema la flama (Comunicat d'una acció realitzada contra els caçadors)
04 mar 2008
Ãncen lâespelma que crema la flama (Comunicat dâuna acció contra els caçadors)

Durant la darrera nit que li quedava al mes de febrer un grup de persones ens hem apropat a la Junta dâHomologació de lâEscola de Caça, els hi em silâ¢liconat els tres panys que són els que obren la persiana del local, al mateix temps que els hi pintavem amb spray el següent missatge âPrimer avís. Assassins. Tornarem. FLA.â?, també els hi hem dibuixat un amenaçador punt de mira per a fer-los entendre que anem en serio.
Aquesta senzilla acció només ha estat una advertència, per a fer-los entendre que mentre nosaltres estiguem al carrer i els animals i la natura morint, ells tindran dificultats per a continuar existint i dormint tan tranquils.
Pensem que hi ha massa objectius per atacar per a quedar-te a casa quieta. Això, repetim és tan sols una petita advertència, com també una crida als demés grups i individualitats perquè no parin dâactuar i fer de lâart del sabotatge, un exercici constant que et demanen consciència, cos i ment. Les accions petites també són importants, tu fès el que consideris necessari i el que estigui dins de les teves possibilitats. Presionant amb el diàleg de lâacció, pensa que res és del tot impossible. -Nosaltres els sabotegem. -Ells cedeixen. Si diuen que no cedeixen. â Nosaltres tornem per pressionar-los utilitzant altres vies.
El que realment compte és que la lluita no sâaturi, perquè mentre tu vacilâ¢les entre lâactuar o no fer-ho en aquest clima de caos, presses, confusió i contaminació general de lâatmosfera, els Estats ens enfronten a les persones dels diferents pobles entre nosaltres, el rellotge ens empresona amb lâesclavitut del treball i escòria bastarda humana agredeix a les dones; la terra continua plorant i els animals queden sotmesos i dominats per les nostres pròpies absurdes misèries.
Per tot això, mort a la dominació de la civilització. Acabem amb el genocidi del planeta i el de totes les/els éssers vius que en ella vivim.
Alliberament Animal, Alliberament Humà i Alliberament de la Terra, Aquí i Ara!

FLA/ALF (Front dâAlliberament Animal)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Éncen l’espelma que crema la flama (Comunicat d'una acció realitzada contra els caçadors)
04 mar 2008
vaya banda de frikis...no es que me guste la caza, pero muchas veces su practica no es un "genocidi al planeta". Los mismos cazadores muchas veces se encargan de criar los animales en sus cotos. Por otra parte, aunque se cace por diversión, normalmente la carne se aprovecha...por cierto, lo del punto de mira no lo entiendo ¿defendeis a unos animales y a otros no?.

Dejaos de chorradas, que a la mayoria de la humanidad (pongamos un 95%) se la trae floja la caceria (en el 5% por ciento restante estais vosotros y los cazadores)
Re: Éncen l’espelma que crema la flama (Comunicat d'una acció realitzada contra els caçadors)
04 mar 2008
"rrr" tu sí k eres un friki, desgraciado.
Que los cazadores se encarguen de criar a sus propias presas no les da, igualmente, ningún drecho ni privilegio para matarlas. Ya que los animales no son de ellos.
Tu argumento que provechan del todo el cuerpo del animal muerto, cae en picado por su propio peso, como tus estupideces. El punto de mira apunta a personajes charlatanes como tu.

Háztelo mirar, que tienes el cerebro atrofiao chaval!
Re: Éncen l’espelma que crema la flama (Comunicat d'una acció realitzada contra els caçadors)
04 mar 2008
son els mateixos arguments dels defensors de la tortura taurina...compte!
Sindicat Terrassa