Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Nova agressió nazi a Sabadell. La Plataforma Antifeixista convoca a la mobilització!
02 feb 2008
El passat dimecres dia 30 es va produir una nova agressió feixista a un jove de la ciutat, una més “a la llista� però que no ens deixa indiferents, al contrari, ens obliga a mantenir el nostre posicionament enfront del feixisme amb més força i fermesa que mai, per denunciar i fer saber que no es tracta d’un fet aïllat, sinó que a Sabadell hi ha un problema evident.
Cal recordar que el passat mes de novembre una trentena de neonazis es van concentrar davant de l’Ajuntament davant la passivitat de les forces polítiques i els Mossos d’Esquadra. Reclamaven justícia per Iván Chicano, un dels neonazis més coneguts entre els veïns de Sabadell per la seva trajectòria, en la que té varis processos judicials oberts per pallisses, l’agressió a un policia nacional, amenaces, etc. Ens van voler fer creure que aquest jove havia deixat la violència de banda, que “treballava i que ja no es posava en merders�. Doncs aquí el tenim, una vegada més, sent protagonista de la pallissa que el dimecres passat va rebre un jove de Sabadell. Els fets es van produir a quarts de 7 de la tarda a l’Avinguda Barberà, quan van baixar d’un cotxe Iván Chicano i un altre conegut neonazi de Castellar i va començar l’agressió per l’esquena, propinant-li cops i patades, ocasionant-li diverses contusions. El jove va haver de ser atès a l’hospital i va haver de rebre punts per un trau a la cara.


És per això que des de la Plataforma Antifeixista de Sabadell convoquem demà diumenge dia 3 de febrer una concentració a les 18:00 hores a la plaça Dr. Robert per demanar justícia, perquè nosaltres sí que podem fer-ho amb el cap ben alt, sense que ens puguin assenyalar com a culpables de res. Tots sabem qui són els que agredeixen, intimiden i insulten.


Prou agressions feixistes, assenyalem els culpables!


Plataforma Antifeixista de Sabadell, 2 de febrer de 2008

Postejat per Informació Sabadell a les 11:25:00
Mira també:
http://infosabadell.blogspot.com/2008/02/nova-agressi-nazi-sabadell-la.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nova agressió nazi a Sabadell. La Plataforma Antifeixista convoca a la mobilització!
03 feb 2008
Tot el supert al jove agredit i a la plataforma antifeixista des de Terrassa,
cap agressio sense resposta
El Antifascismo como arma del Capital
03 feb 2008
DESPERTAD PANDILLA DE ANALFABETOS, LA EVIDENCIA CAE POR SU PESO, AUN ESTAIS A TIEMPO DE SEGUIR HACIENDO EL TRABAJO SUCIO AL SISTEMA:

http://www.youtube.com/watch?v=74iilfwfeiA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=FgaMVRDCidc&feature=related
Re: Nova agressió nazi a Sabadell. La Plataforma Antifeixista convoca a la mobilització!
03 feb 2008
Desgraciat, a tu també t'arribarà el dia...
Re: Nova agressió nazi a Sabadell. La Plataforma Antifeixista convoca a la mobilització!
04 feb 2008
Com podeu ser tan gilipolles els nazis?

Nom'extranya que sigueu cuatre gats

de debo et creus aquestes xorrades???

Ara em diras que al III Reich no hi habia capitalisme

I a sobre ens diu analfabets, ho volia dir "alfabets" i no ho sap escriure bé

T'ha dit el teu jefe (o com li digueu al que mana als vostres grupuscles) que es la gran mafia del totxo i el ciment (sobretot a valencia) qui financia l'extrema dreta? igualment, es de logica, una doble policia per atemorir a la gent que lluita pels seus drets. Sino quin sentit te atacar a la gent que lluita contra el capitalisme? (que ha estat, es i sempre sera l'esquerra desde la I internacional, contra els feixismes europeus, contra l'imperialise arreu del món ) bueno no se si seguir, es tan obvi.

portas un lio mental impresionant et fas dir "antisistema" que es una categoria que la premsa va colocar als moviments d'esquerra i que aquets rebutgen per fallar en la seva definicó i imprecisa alhora. Pero us adjudiqueu aquesta etiqueta ja que no sabeu ni que sou

Com pots ser tan gilipolles? que no tens cap o que? SI EL TEU CAPO O GURÚ ET DIU QUE DOS I DOS SON CINC TAMBE T'HO CREURAS?

M'habien dit molte coses, normalent se'ns ataca dient que som terroristes, que volem destruir Espanya i els valors tradicionals, que no presentem cap alternativa.... Pero que som una arma del sistema?????!!!! Els gossos de la burgesia, que fan la seva feina bruta perqe ningu s'hi oposi dient-nos que som una arma del sistema??????

En fi viure per veure, la realitat supera la ficció, en el proxim post diran que Hitler va fundar els Black Panters.
Re: Nova agressió nazi a Sabadell. La Plataforma Antifeixista convoca a la mobilització!
04 feb 2008
Jejeje, ara resultarà que una colla de guarros drogats defensen una lluita antisistema coherent.
Dis-me, qui finança els concerts d´esquerra? No es acàs companyies cerveseres, bancs, la Coca Cola,Conselleries de Cultura, etc etc ( i això ho pots comprovant mirant qualsevol cartell dels festivals que feu, i se men dona igual si els organitzen els maulets que les JERC, ja que sou la mateixa merda.
Qui finança els concerts dels nazis? els puteros de Torrente 2000, el capital, la pasma, les empreses de la construcció? Aun, menjam la polla putu intoxicador, ningú, son autofinançats i ens els toca fer en garatges, sales petites i tot semiclandestí, com vosaltres no que us contracten les Comissions de festes dels ajuntaments?

Qui promociona la musica antifa i on es pot comprar? La Warner Bros, la Sony, la EMI i que pots comprar al Corte Inglés, a la Discoplay, a Tiendas Tipo, etc etc etc.
També igual amb la musica nazi que cada cop que localitzen una distri ja foten una redada?

El Tercer Reich era capitalista? jajaja, si, per aixo van fotre fora del pais tota la oligarquia jueva que era qui movia el cotarro, o senzillament els van pelar. El nacionalsocialisme va ser una revolució autentica en que tothom va passar pel tubo, l´estat per damunt de tot i la defensa de la raça per damunt de qualsevol interés comercial. Les esquerres, tant les de Stalin com Lenin les van finançar des de Londres y Moscou corporacions bancaries.A la Segona Guerra Mundial foren ajudades economica i militarment pels estats Units i el regne Unit.
No eren els nazis els capitalistes? Per això van ajudar la URSS amb detriment dels nazis capitalistes? Au, torna a l´escola tros de subnormal!!
Qui va finançar a Tito sinó la Gran Bretanya?
Qui va ajudar amb milions de tones de cereal a baix cost la Cina de mao per a que no es moris tota de l´hambruna sinó els Estats Units.
Qui va votar a favor de la creació de l´estat d´Israel ? els Estats Units i la URSS, els dos de la maneta.
Com es que els anarquistes espanyols, tant anticapitalistes ells van entrar alParis lliberat dels nazis vestits amb uniformes de l´exercit americà i asseguts sobre tancs i vehicles blindats americans rotulats amb noms com COLUMNA ESPAÑA LIBRE o COLUMNA DURRUTI? Que repulsius que sóu.
Perque si vols comprarte material nazi ho has de fer en distris molt alternatives i amagades mentres el vostre material el trobes a tot arreu, i el capitalisme en fa una difussió massiva?
Vosaltres els antifas defenseu la droga, l´abortament, la eutanasia, la immigració massiva, i tots els dogmes que fa servir el Poder per a aborregar les masses i destrossar el pilar fundamental de Occident que es la familia. Com podeu ser anticapitalistes i anar contra la globalització quan el vostre puto internacionalisme admet la immigració com una cosa positiva quan es un fenomen brutal per mestitzar Occident i destrossar els nostres llocs de treball per culpa de una p
lantilla ilimitada de ma d´obre barata?Feu el joc al capital i jho sabeu, els amiguets dels estrangers, que callen davant les agressions que sofreix el poble, els amiguets dels jueus, que molt defensar palestina pero que els hi feu lo joc mantenint vives les mentides historiques del judaisme, els amiguets del lobby gay. Sou la mateixa merda que el PSOE, que el PP, que IU i ho sabeu. Qui us manté sinó? Qui us concedeix subvencions?
Perque TV3, el Periodico, el Triangle el C33 parlen tant bé dels okupes?

Mira, per a que vegis a qui defensa la policia ho podràs veure facilment. Una manifa de antifas ( niñatos, malabaristes, i fauna asquerosa) van a manifestarse davant una sede nazi. El que es graciós es veure com els 5 nazis treuen els bats per defensar el seu local i la madera els encanyona. Cooom?? la madera noi va amb els nazis sempre?? I es llavors quant els imbecils de detras comencen a cridar mes gallets que mai. Que facil es jugar a guerretes de tribus urbanes i a fer de pijorevolucionaris quant papaíto us manté, la policia ens fa redades cada dos per tres i quant teniu a la policia davant per evitar que us trenquem el cap de retrassats que teniu.
Que facil es defensar la immigració quant no heu de viure en barris plens de tota aquesta brossa. Que facil es dir que lluitu contra el Sistema quan rebeu milionaries subvencions per " promocionar activitats culturals".
En fin, i encara volen tenir raó . Fes-me cas, fotat un tret, no perdrà gaire el planeta.

Jajajaja, que patéticos que sois y luego decís que la madera es fascista jajaja.

http://www.youtube.com/watch?v=oXNqJSTv1BQ&feature=related
Re: Nova agressió nazi a Sabadell. La Plataforma Antifeixista convoca a la mobilització!
04 feb 2008
Veig que n hi ha manera, dos i dos son cinc segons vosaltres alemania no era capitalista i a sobre hem diu que torni a l'escola... bufff

No se si de tant xuparli la polla als seus amos s'ha quedat gilipolles o es la farlopa que anula el cervell o sencillament que tots els nazis com els que conec de petit eren el tipic nen que el marginaven que era tonto fins que algu el va captar i aixó ls hi va donar sensacio de seguretat, per aixó els nazi son tan valents quan van en grup.

Clar que com els gossos quan no intereseu als vostres amos us deixen tirats a la cuneta

En fi mes val no seguir dicscutint, us podria presentar cincuanta mil evidencies pero veig que un nen petit te mes cultura que vosaltres si no veieu el mon tal com es ja us ho fareu ja pillareu com us mereixeu, pero no hi ha pressa, quan la clase treballadora estigui mes organitzada ja ens encarragarem d'exterminar-vos com la ronya social que sou.

com s'ha fet sempre
Re: Nova agressió nazi a Sabadell. La Plataforma Antifeixista convoca a la mobilització!
04 feb 2008
Jejeje, ets la viva imatge de la derrota ideologica, de la impotencia de la falta de arguments. fa temps hi havia gent que ´s´havia encara una mica dialogar per aqui per Indymedia, ara tenim lo que queda de una web decrepita: els mes rucs de l´antifeixisme.
1er de tot, lo de xupar polles es mes del vostre estil, nomès cal veure amb quin afany defenseu els invertits, senyal que us va el rollo.
2on de tot, quan parlos dels gossos que el capital utilitza i quan no serveixen els deixa tirats parla de la teva gent: de grups terroristes utilitzats per la oligarquia com Baader Meinhof, com les Brigades Rojes, com el Frap, el GRAPO,etc. grups infiltrats pel sistema, utilitzats fins a l´extrem cap als beneficis del Sistema i quan no van servir al talego, afusellats, o condemnats a l´ostracisme. Pio Moamembre del Grapo a fer la feina bruta de la dreta, george Orwell treballant per la CIA, etc etc. Sou increibles.

3er. presentam les teves evidencies, les teves proves les teves raons ximplet, demostram que saps fer alguna cosa, o de lo contrari et quedaràs amb la imatge del que representes, un personatget humiliat a la seua web i desarmat de tot argument. Si fins i tot em feu llastima.
Escolta, perque esperar a que la classe treballadora s´organitzo (l´actual classe treballadora us detesta tant com als immigrants, sou l´esquerra pija i residual, potser et penses que algú s´identifica amb valtrus ehh jejeje). Perque no t´animes i vens tu mateix a fer la teva guerra eh, endavant noi, la teva gent necessita martirs, entregat a la teva causa i demostrans que ets un heroiet jejeje.
Es veritat, no hi ha pressa per a exterminar-nos, ja feu bé, aplaceu la data home, de moment a nosaltres ens ve de puta mare de matarvos a vosaltres. I ja en portem uns quants, i aixo no para eh. Per cada un dels nostres que li foten una pallissa, se n´apallissen a deu dels vostres i ens en emportem a un parell per davant.
Noi, no tothom ha nascut per a la victoria i per a ser una persona integra, i sensata. Tu nomès has escollit el teu bandol, possiblement arribaràs a ser un homenet, no t´hi escarrassis, el teu destí es ser un porquet retrassat, i de moment cumpleixes bé. No t´enfonsis cony, premtu amb calma, intenta de mantenir relacions amb la teva germana, follat el gos, potser et sents millor i llavors sabràs on et trobes.
Re: Nova agressió nazi a Sabadell. La Plataforma Antifeixista convoca a la mobilització!
04 feb 2008
"l´actual classe treballadora us detesta tant com als immigrants, sou l´esquerra pija i residual, potser et penses que algú s´identifica amb valtrus ehh jejeje".
Mira qui ha anat a parlar, a vosaltres la classe treballadora us admira i estima....

"de grups terroristes utilitzats per la oligarquia com Baader
Meinhof, com les Brigades Rojes, com el Frap, el GRAPO,etc."
Em podries dir a què et refereixes quan dius que les brigades roges o el frap o el grapo van ser utlitzats per la oligarquia?

"El Tercer Reich era capitalista? jajaja, si, per aixo van fotre fora del pais tota la oligarquia jueva que era qui movia el cotarro, o senzillament els van pelar"
Primer, gràcies per no negar l'holocaust com soleu fer, segon fotre fora els jueus no significa acabar amb el capitalisme i no pots negar que els nazis van tenir un suport brutal de la burgesia i de la banca i altres financers internacionals.

"El nacionalsocialisme va ser una revolució autentica en que tothom va passar pel tubo, l´estat per damunt de tot i la defensa de la raça per damunt de qualsevol interés comercial. Les esquerres, tant les de Stalin com Lenin les van finançar des de Londres y Moscou corporacions bancaries.A la Segona Guerra Mundial foren ajudades economica i militarment pels estats Units i el regne Unit."
Gràcies per deixar clar que al nacional socialisme li importava una merda el poble, no en canvi l'estat ni la patranya (cientificament refutada) de la supremacia racial, que adormia al poble com mai ho havia fet. Segon, les corporacions que van ajudar als comunistes van ser principalment de jueus, no és d'extranyar ja que devien voler acabar amb els progroms que hi havia a la russia dels tzars així xom altres abusos a la seva comunitat (i que consti que no defenso ni als jueus ni als comunistes, almenys no els de stlin i trostky).

"No eren els nazis els capitalistes? Per això van ajudar la URSS amb detriment dels nazis capitalistes? Au, torna a l´escola tros de subnormal!!"
Primer, no isultis. Segon, la guerra entre l'eix i els aliats no era més que una altra guerra imperialista pel control dels recursos mundials, et recordo que la URSS estava molt còmoda amb el pacte molotov ribbentrop i que va ser alemania qui li va declarar la guerra (o pitjor, la va trair i va atacar per sorpresa...), si els aliats vana ajudar a russia va ser perquè era l'única manera que tenien de treure's de sobre la potència competidora anomenada alemania per seguir sient els amos del món.

"Qui va finançar a Tito sinó la Gran Bretanya?"
Tito era un descrèdit i un important element desestabilitzador per al bloc soviètic, els britànics ho devien veure clar, espero que m'entenguis. I sinó, perquè et quedi clar, t'ho diré de la manera més fàcil. Els capitalistes el que busquen es poder i controlar els reucrsos mundials, i per tal de fer-ho combatran a qualsevol enemic utilitzant les falàcies que facin falta, i només destruiran a qui calgui quan els convingui, perimer la URSS va ser un problema per als seus interessos i van recolzar als nazis i feixistes per frenar el comunisme, després van ser aquests en plena esquizofrènia imperialista els qui van resultar ser un problema, és a dir, tenien dos problemes i havien d'escollir quin derrotar primer, donat que l'ofensiva roja ja havia estat parada i la URSS amb Stalin era la pàtria del socialisme i no pretenia, almenys a curt plaç, anar més enllà, van recolzar els soviètics, un cop acaba la II GM van recolzar a tot tipus de règims feixistes, però dèbils, un altre cop, per tal de desestabilitzar la URSS. Quan aquest últim problema va haver marxat ja no els ha importat res, no han fet res per aturar la Xina, perquè la Xina ja no és més que una dictadura capitalista, no han fet res per envair Cuba (sí que ho van fer a la guerra freda), perquè Cuba ja no és un problema i és una país marginal. Espero que ho hagis vist més clar.

"Qui va ajudar amb milions de tones de cereal a baix cost la Cina de mao per a que no es moris tota de l´hambruna sinó els Estats Units.
Qui va votar a favor de la creació de l´estat d´Israel ? els Estats Units i la URSS, els dos de la maneta."

La URSS, igual que ho hauria fet Hitler, va votar a favor de l'estat jueu perquè els jueus fotessin el camp de la URSS, Stalin era també antisemita, tot i que va ser prou intel·ligent per no demostrar-ho tant obertament com els nazis. Pel que fa a l'ajuda a Xina, no hi ha millor campanya propagandística que haver d'enviar ajut humanitari a un rival i fer-lo quedar en ridícul, hauries de veure les coses un mica més enllà...

"Com es que els anarquistes espanyols, tant anticapitalistes ells van entrar alParis lliberat dels nazis vestits amb uniformes de l´exercit americà i asseguts sobre tancs i vehicles blindats americans rotulats amb noms com COLUMNA ESPAÑA LIBRE o COLUMNA DURRUTI? Que repulsius que sóu.
Perque si vols comprarte material nazi ho has de fer en distris molt alternatives i amagades mentres el vostre material el trobes a tot arreu, i el capitalisme en fa una difussió massiva?"
Tothom, menys pel que sembla tu, sap que el capitalisme vol desactivar les idees revolucionàries convertint-les en una moda estupida (A's de Anaquia, Che's a tort i a dret... i fomentant grups dits d'esquerres que fan apologia de la drogaddicció)
Pel que fa a dir que els anarquistes espanyols eren uns capitalistes, et recordo que no van tenir ajuda de cap tipus durant la guerra i també et recordo que Hitler va arribar a dir que els preferia a ells abans que al tòtil de Franco, però que al ser enemics polítics molt potents, no havia tingut altra manera d'erradicar-los que recolzant a Franco. Si van lluitar al costat dels aliats era perquè volien combatre el feixisme, que els havia fet fora de casa feia pocs anys i a la URSS no hi volien ni un anarquista, suposo que als aliats no els importava fer-los servir de carn de canó (van ser els primers d'entrar a Paris...). I per cert, si tens collons d'insultar a gent que va combatre els senyoritos, l'església, el caciquisme i la corrupció... nosé, almenys planteja-t'ho...i et recordo que els teus amics falangistes del primo de rivera van estar al costat d'questa gent durant la guerra, els súper anticapitalistes....

"Vosaltres els antifas defenseu la droga, l´abortament, la eutanasia, la immigració massiva, i tots els dogmes que fa servir el Poder per a aborregar les masses i destrossar el pilar fundamental de Occident que es la familia"
El pilar fonamental és la familia, vaja, vaja... em recorda molt el discrus d'uns escarbats piloters molt arrelats a aquest país, que es fan dir bisbes, i també als discurs d'una gent que poc després asssocies amb nosaltres.... Defensem l'avortament, sí, no hi veig cap problema moral, defensem l'eutanasia, sí, tothom ha de ser lliure de morir, no veig que sigui tan difícil d'entendre..., defensem la immigració massiva??? aviam, quantes vagades haurem de dir que NOOOOOOOOOOO!!!!! no defensem la immigració, estem al costat dels immigrants, senzillament, però no defensem la immigració, si no en vingués cap voldria dir que els seu pais està bé, i que el capitalisme no els pot fer més mal, però com a compnays víctimes del capitalisme els recolzem, i no volem que se'ls discrimini ni se'ls faci servir de ma d'obra barata, però és que a més, aquest és una argument ultra-sobat que no arriba enlloc i ho saps....

" que callen davant les agressions que sofreix el poble, els amiguets dels jueus, que molt defensar palestina pero que els hi feu lo joc mantenint vives les mentides historiques del judaisme, els amiguets del lobby gay. Sou la mateixa merda que el PSOE, que el PP, que IU i ho sabeu. Qui us manté sinó? Qui us concedeix subvencions?
Perque TV3, el Periodico, el Triangle el C33 parlen tant bé dels okupes?"
Ningú ha deixat de defensar la gent atacada per bandes tant racistes i penses com sou els nazis, o sigui, Latin Kings i demés escòria, volem unitat anticapitalista, no distincioins entre races, ni barris ni polles en vinagre. Si aquests consideres que els mitjans parlen bé dels okupes és el teu problema, pot ser que alguna vegada diguin que la raó per la qual són okupes potser està justificada, però és que això és una veritat tant gran que negar-la seria cagar-la...

"Mira, per a que vegis a qui defensa la policia ho podràs veure facilment. Una manifa de antifas ( niñatos, malabaristes, i fauna asquerosa) van a manifestarse davant una sede nazi. El que es graciós es veure com els 5 nazis treuen els bats per defensar el seu local i la madera els encanyona. Cooom?? la madera noi va amb els nazis sempre?? I es llavors quant els imbecils de detras comencen a cridar mes gallets que mai. Que facil es jugar a guerretes de tribus urbanes i a fer de pijorevolucionaris quant papaíto us manté, la policia ens fa redades cada dos per tres i quant teniu a la policia davant per evitar que us trenquem el cap de retrassats que teniu.
Que facil es defensar la immigració quant no heu de viure en barris plens de tota aquesta brossa. Que facil es dir que lluitu contra el Sistema quan rebeu milionaries subvencions per " promocionar activitats culturals".
En fin, i encara volen tenir raó . Fes-me cas, fotat un tret, no perdrà gaire el planeta."

Primer, pot ser que les JERC rebin subvencions per activitats culturals, però et puc assegurar que a mi mai m'ha donat ningú cap subvenció. Segon, lo de que no vivim en barris amb immigrants... tio, no parlis per dir txorrades, visc en un poble (no barri, poble sencer) PLE d'immigrants, i no des dels 90 no, des dels anys 60-70!!! i no és per cagar-me en la gent de l'estat espanyol, però la immigració que més mal ha fet a catalunya i la seva cultua és la castellana, amb tota la mà de delinqüència que va comportar i l'acarnissament amb la cultura local, la onada migratòria d'avui comparat amb allò no és ni una cagadeta de colom.
La policia us fa redades perquè col·leccioneu bazokas de l'exèrcit, perquè teniu ganivets de 50 cm i perquè teniu certa tendència a utilitzar-los, tal com deixes molt clar al final del teu discurs. A nosaltres ens detenen per parides tals com despenjar banderes espanyoles i ens passem bastant més temps que vosaltres a la sombra.
Desprñes, el rollo de la madera, segurament et refereixes a un video del youtube d'ALEMANIA, vale, en aquell país les coses van molt diferents que en aquest, on la madera té moltissimes infiltraciones neo-nazis i on SEMPRE s'us protegeix abans a vosaltres. I per cert, quan els nazis treuen els bats no és per defensar el seu local sinó perquè se li gira la olla a un d'ells i vol comnçar a pegar gent (que no ha fet res més que cridar). La poli està en una situació crítica i actúa com en una situació crítica, perquè per si no ho saps a alemania quan hi ha enfrontaments d'aquest tipus, se sol acabar amb una batalla urbana entre policia i manifestants bastant a pinyón...
Següent, a mi el meu papaito no em manté.

Per últim:
"Es veritat, no hi ha pressa per a exterminar-nos, ja feu bé, aplaceu la data home, de moment a nosaltres ens ve de puta mare de matarvos a vosaltres. I ja en portem uns quants, i aixo no para eh. Per cada un dels nostres que li foten una pallissa, se n´apallissen a deu dels vostres i ens en emportem a un parell per davant."
Aviam..., normalment quan algú em diu que li han fotut a un nazi em sap greu, sempre penso..., joder, igual s'hi podria haver parlat i, al final, tard o d'hora, s'haurà d'adonar que no és superior a ningú i que més val lluitar junts amb tots els pobles del món contra el capitalisme que no liar-se amb mandangues racials que no treuen cap a res. Però clar, vinc aqui i llegeixo això..., joder és que potser valdria la pena que us matessina tots, perquè de veritat que no esteu bé del cap, i no m'estranya que la poli us reprimeixi, però no com a feixistes ni nazis, sinó com a psicòpates assassins... En serio, estaria disposat a obrir debats amb vosaltres, però és que aneu d'una manera pel món que costa de sentir pena quan apallissen a un de vosaltres tio. Reflexioneu, i sobretot, a Indymedia, procura no insultar, que ho fas sovint i queda... de persona poc formada per dir-ho suaument (va també per tots els antifes que ho fan...).

Passi-ho bé.
Re: Nova agressió nazi a Sabadell. La Plataforma Antifeixista convoca a la mobilització!
05 feb 2008
Aviam, hauré de contestar-te algunes coses, pero no totes perque la teva diarrea mental es tant critica que jo demanaria hora a Urgencies, estàs fatal nen. Començarem:

-Quant dic que la oligarquia ha utilitzat a grups d´extrema esquerra terroristes (els ha infiltrat gent, alguns els ha finançat i a d´altres els ha usat com a un clinnex9 em refereixo a que van fer amb ells lo mateix que ara fan amb la ETA però molt pitjor: crear un terrorisme per a distraure al poble dels seus problemes més importants com precarietat, paro, corrupció politica, submissió a America i a la Banca,etc. utilitzant uns grups en que es creava primer el problema per a vendre llavors un producte que era un partit politic determinat que oferia com a solució acabar amb el perill de la lacra terrorista. Exactament lo mateix que avui fan amb Al-Qaeda, s´inventen una organització politica, organitzen autoatemptats, i llavors ens venen la solució de que el partido X promete acabar con el terrorismo .

- Als nazis els va donar suport algunes empreses alemanyes cert ( IG-Farben, Siemens, Bayer, Krupp) però la majoria de amistats i de aliances les van tenir un cop van arribar al poder. Els nazis van nacionalitzar els sectors estrategics i la banca per acabar amb la usura pero no van acabar amb la oligarquia i la patronal perque senzillament els nazis no eren comunistes. Es que encara no entens que el NS no perseguia la guerra entre classes sino un estat corporatiu en que l´estat supervisés una col.laboració entre classes. I de fet, la gent va tenir oportunitats, ventatges fiscals, ajudes del govern per automovil, familia, vivenda, vacances, sanitat, seguretat social, ajuda d´hivern, atenció als ancians, etc. La gent fóu feliç aquells anys, i jo crec que aun poble que es feliç i que tira endavant amb il.lusió després de aixecar-se del fang en 3 anys tant li fot si la oligarquia ha desaparegut o no.

-Escolta, tu creus que perque jo diga que els nazis van pelar molts jueus estic a favor de la versió oficial de l´holocaust?? vosaltres no us entereu de res, els nazis mai han negat deportacions, crims i assessinats de jueus, el que neguen es que morissin 6 milions, que hi hagués un pla per a exterminar a nivell industrial tot un poble i que sels matès en cambres de gas utilitzant gas cianhidric carbònic, el Zykon B, que nomès era un antiparasitari, un insecticida molt inflamable, car i dificil de manipular.

- Dir que les races son una patranya cientificament refutada no mereix ni una linea de replica per la absurditat del comentari. Et podria demostrar cientificament amb doscumentació medica i antropologica la diferencia hormonal, genetica, de habitat, habilitats, enfermetats,entre les races humanes. Aixi com quines malalties afecten mes a unes races que a d´altres, o les malalties degeneratives dels ossos i neuronals als mestissos de terceres generacions. però bueno, crec que per a perdre el temps amb algú que perque hagi llegit la Muy Interesante un dia es pensi que té la veritat absoluta, no mereix ni contesta. Encara no se ni perque t´ho he ni explicat.

- Al tercer Reich no li interessava com als Imperis capitalistes territoris per a explotar economicament. Hitler sempre va rebutjar el colonialisme i deia que era algo antinatural. Que la expansió dels pobles havia de seguir el seu curs natural amb una harmonia geografica de migracions controlades en un espai deshabitat i comú d´Europa. O sigui, la Drang Nach Osten, la Expansió cap a l´Est que van intentar el rei Heinrich de la Ordre hanseatica segles abans. I tornar a recuperar per a la patria alemanya els territoris perduts de l´Antic sacre Imperi romà Germànic. No t´estic parlant de diners ni de dividends, potser de somnis imperialistes a vegades, d´expansió racial en d´altres, pero res comparable amb el sistema de invasió economica i militar yanky.

-Si Alemania nomès haguès sigut un enemic que sels hi va escapar de les mans i per això el van prioritzar a la hora de acabar amb ella abans que la URSS no haguessin fet el que van fer amb ella. Exterminar el pais a base de robatoris territorials, mort de milions de soldats en camps de concentració, finançament de l´extermini de la població de etnia alemanya per tota Europa (els tristos Aulansdeutsche), deportacions massives de l´Est de Europa que causaren 3 milions de morts, el desmantellament de les fabriques, la persecució dels liders i dirigents i mandos nazis fins a l´infern, el bombardeig terrorista de totes les ciutats i pobles, els plans Hooton, Morgenthau i Kauffman. La mort provocada per hambruna de milions de alemans després de la guerra i fins al 1947, etc etc etc. Això no es una simple venjança, això es un extermini per la cara.

- Aqui dius " Tothom, menys pel que sembla tu, sap que el capitalisme vol desactivar les idees revolucionàries convertint-les en una moda estupida (A's de Anaquia, Che's a tort i a dret... i fomentant grups dits d'esquerres que fan apologia de la drogaddicció)". Per favor, i també els vostres textos, i les vostres festes i els vostres locals, i els vostres grups culturals, ostia , us queixeu de que la millor forma de desactivarvos politicament es fent difussió (propaganda no negativa sinò positiva) dels vostres ideals i simbols per a desacreditar-vos. Jo crec que aqui et contradius, si vols desacreditar a l´enemic utilitzes tota la teva premsa per a satanitzar-lo fins a l´infinit com a nosaltres, en inventarse cada dia mentides sobre hitler i el Reich, montant pelis super denigrants i calumniadores. pero desacreditar-vos invaint el mercat amb la vostra simbologia?
El problema crec que es que es nota massa, i amb aixo l´han cagat de que ells son els que us protegeixen, us financen per la cara i us fan la propaganda gratis. Sou un producte comercial mes del sistema, ho sento acrata pero el teu ideal es nomès un element mes de propaganda, aborregament de la joventut i ideals negatius (per antipatriotics, per proimmigracionistes, per antiracistes, per prohomosexualitat, per prodrogadicció, per proabortament, etc ) del mateix Sistema.

- M´ho acabes de dir ben clar, els anarkos espanyols anaven amb els imperialistes perque al cap i a la fi l´anarquisme pot sobreviure millor en una societat capitalista que als Socialismes (el marxista i el nacionalista i racista).No et puc considerar hipocrita perque es la realitat, anaven amb els mes permissius amb el seu ideal.
A mi l´anarquisme pot ser l´antisistema que vulguis (nomès el mes ortodox que no estigui infectat pel Sistema, si es que existeix) pero jo estic mes proxim a un comunista que a un anarko. Jo defenso una nació, un estat, una jerarquia politica, pero a diferncia del comunisme jo no em baso amb el numero i la massa sinò amb el principi aristocratic de la naturalesa, per aixo no crec en igualitarismes barats i crec en una Elit politica i amb la Jerarquia de la meritocràcia militant.

- Als falangistes sels va utilitzar , es cert, pero amb algun bandol havien de lluitar, i van elegir amb la reacció i la dreta . Com vosaltres , no creieu amb cap estat pero vau tenir que posicionarvos i anar de la maneta dels republicans. Aixo son aliances per les circumstancies, suposo que ells volien igual que vosaltres fer el mateix, un cop acabada la guerra començar la revolució pel seu comte. Pero a ells els van utilitzar, els van desactivar i els van utilitzar vergonyosament. A vosaltres quan ja els hi feieu nosa us van liquidar directament. Possiblement no sou tant diferents.

- Aqui em soltes que " defensem la immigració massiva??? aviam, quantes vagades haurem de dir que NOOOOOOOOOOO!!!!! no defensem la immigració"
Aquesta imbecilitat no mereix ni resposta. Vosaltres apoyeu moltissim la immigració, i no ho pots negar, i quant els immigrants han abusat al maxim i tot el poble s´ha aixecat contra ells com a Almeria i a Terrassa vosaltres estaveu contra el vostre poble al costat dels estrangers.
Quan va passar lo de Villaverde vosaltres no anaveu contra les bandes llatines que tractes de escoria sinò amb ells.
Quant els immigrants es tanquen a les esglesies vosaltres us tanqueu amb ells i defenseu i demaneu PAPERS PER A TOTS!!Si senyor acrata, apoyeu la immigració massiva, i critiqueu la llei de estrangeria. Vosaltres sou com els sociates, regularitzacions massives i papers per a tots.
Ah i per cert, encara no us he vist mai manifestarvos contra els abusos dels estrangers amb els vostres veïns, mai he sentit ni una sola critica contra l´alt index de violencia, extremisme, fanatisme i mafies dels estrangers. Si el poble ha de buscar refugi amb vosaltres va llest.

I per ultim abans de fer un judici moral dels nazis feslo de la vostra gent, que la immensa majoria no poden tindre un debat com el tens tu perque senzillament ni entenen de politica ni de res, son mongolics disfressats amb simbologia que no coneixen. Et parlo del 98% dels vostres. Malabaristres, ganduls, traficants de droga, cremapaperes, delinquents comuns, crostes, borrokas,i sharps i demès brossa. Teniu tantissima merda que jutjar els demès es esteril.

Jo et dirè la veritat mai vaig armat pero quan apallissen a un antifa ja no sento res, ni llastima ni res, el que sento es una sensació de missió cumplida. No ´m´alegro amb una alegria cinica de que aun desgraciat de la vida, mal informat i totalment manipulat per uns ideals falsos l´hagin enviat a l´hospital pero considero de que sou materia de descomposició per a qualsevol societat(sou antisocials, que de antisistema ben poquet de no res). A mi no em diverteix veure com han matat gent suposadament de la meva ideologia (dic suposadament perque jo no els conec i per tant possiblement comparteixen ben poques coses amb mi)pero he de reconeixer que qui encen el foc sou vosaltres, qui ataca la nostra llibreria, qui ens vol boicotejar els actes electorals i concerts, qui te apartats que es diuen Antifeixisme a les votres webs, qui dona suport a totes les ofensives mes nefastes en el terreny moral, politic i identitari del Sistema contra el pais.
Si, si vols tindre un dialeg el podem tindre no hi ha problema, pero per mi Acrata nomès sou l´enemic, si a la llarga alguns de vosaltrres reconsidereu el vostre error existencial i us passeu al nostre bandol benvinguts sereu (de fet cada vegada en conec mes), pero si no us podem assimilar, per respecte als nostres morts i al nostre ideal racista i feixista anirem a per vosaltres, no es una amenaça sino la realitat, la vida es una guerra constant, i nomès sou l´enemic. I com va dir Hitler referint-se a la URSS " AQUESTA GUERRA NOMÈS LA PODRÀ GUANYAR QUI DELS DOS EXTERMINI MILLOR A L´ALTRE ".
Re: Nova agressió nazi a Sabadell. La Plataforma Antifeixista convoca a la mobilització!
07 feb 2008
http://www.youtube.com/watch?v=IglOFTn4hYA&eurl=http://laotraeuropa.blogia.com/2008/010803-cedade-hitler-s-100th-birthday-ii-.php
Re: Nova agressió nazi a Sabadell. La Plataforma Antifeixista convoca a la mobilització!
07 feb 2008
Discurs improvisat de Pedro Varela el 1989 commemorant el Centenari del Naixement de Adolf Hitler i que es profetic veient tal com han anat les coses.

http://www.youtube.com/watch?v=IglOFTn4hYA&eurl=http://laotraeuropa.blogia.com/2008/010803-cedade-hitler-s-100th-birthday-ii-.php

http://www.youtube.com/watch?v=kbM2q_4fBPw&eurl=http://rebelionenaragon.blogspot.es/
Re: Nova agressió nazi a Sabadell. La Plataforma Antifeixista convoca a la mobilització!
07 feb 2008
Tercera y cuarta part

http://www.youtube.com/watch?v=SKOWH99fpkA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=h81FfhizuCc&feature=related

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more