Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: sense clasificar
Jornades de lluita contra l'experimentació animal
23 gen 2008
untitled.bmp
Ara fa uns nou anys que va començar una campanya internacional contra HLS (Huntingdon Life Sciences), el laboratori d'experimentació animal més gran d’Europa, on milers d’animals són privats de llibertat i sotmesos a tortures continúes en nom del benefici econòmic d’unes guantes empreses. L’envergadura de la massacre que s’està duent a terme a dins d’aquest laboratori ha provocat que HLS representi per molts i moltes la capacitat de destrucció que demostra el sistema en el seu avenç cap a la mercantilintzació i submissió de tota forma de vida.

Durant aquests darrers anys la campanya ha assolit victòries importants, com provocar que HLS tingui uns 80.000 milions de dòlars en deutes, que s’hagi vist obligada a tancar vàries de les seves instal·lacions, que hagi estat expulsada de la Borsa de Nova Cork, o que empreses com Marsh, Deutsche Bank i moltes altres (més de 250) hagin optat per tallar els seus tractes comercials amb el laboratori.

A dia d’avui ja són col·lectius de 20 estats diferents els que s’han sumat a la campanya, i nosaltres no volem mantenir-nos al marge. . Fa uns mesos, amb dues concentracions simultànies contra Deutsche Bank, va surgir a Barcelona un grup decidit a continuar la lluita pública contra HLS a l’Estat Espanyol, centrant els seus esforços en pressionar la farmacèutica Novartis, per ser un dels principals clients del laboratori. Com alguns ja sabreu el 17 d’octubre ens vam reunir davant la seu central d’aquesta empresa portant a terme una concentració amb la qual els vam fer saber que aquí tambe tenen enemics. Doncs bé, dissabte 9 de Febrer convoquem una nova concentració amb l’intenció de facilitar a tothom la possibilitat de participar en aquesta lluita. Deixant de banda aquesta concentració, desde el primer dia del mes (divendres 1) fins el dia de la convocatoria, us proposem dur a terme les postres pròpies accions contra l’experimentació animal, preferentment objectius relacionats amb HLS.

Volem animar a tots i totes aquelles que sàpiguen el que està passant a dins d’HLS i no vulguin tolerar-ho a que participin en les accions i acudeixin a la concentració. Per aquest motiu hem preparat diversos espais on la gent que vingui de fora de Barcelona podrà establir-se i tindre un lloc on dormir. La concentració es veurà complementada durant el cap de setmana amb diverses activitats que aviat donarem a conèixer, així com un telèfon de contacte orientat a solucionar posibles dubtes o inconvenients.

Perquè ha arribat l’hora de trencar el silenci entorn els explotadors d’animals, perquè si ens ho proposem podem aturar aquesta bogeria, perquè si no ho fem nosaltres no ho farà ningú… Ens veiem el 9 de febrer a Barcelona.

JORNADA D’ACCIONS DESCENTRALITZADES, DEL 1 AL 9 DE FEBRER. CONTRA EMPRESES I ENTITATS RELACIONADES AMB L’EXPERIMENTACIÓ ANIMAL, A PODER SER HLS I NOVARTIS.

CONCENTRACIÓ DAVANT NOVARTIS, DISSABTE 9 DE FEBRER A LES 12:00 DEL MAT� A LA PLAÇA MONUMENTAL


Campanya pel Tancament d’HLS (contrahls ARROBA gmail.com)

Imatges de l’interior d’HLS:
http://www.shac.net/HLS/photos.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Jornades de lluita contra l'experimentació animal
23 gen 2008
Informació actualitzada a heura.wordpress.com
http://heura.wordpress.com
Re: Jornades de lluita contra l'experimentació animal
23 gen 2008
felicitats per la feina que esteu fent i ànims!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more