Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
II Premi Literari Pablo Díez
22 gen 2008
II PREMI LITERARI PABLO DÃ?EZ

En record de Pablo Díez Cuesta, conductor d’autobús de TMB (Transports Metropolitans de Barcelona) que es va suïcidar al ser acomiadat per l’empresa després de ser acusat sense proves de quedar-se amb l’import d’un bitllet (1,10 €), la Plataforma Pablo Díez convoca aquest premi literari que porta el seu nom, que es lliurarà coincidint amb l’aniversari de la seva mort i que es regirà d’acord amb les següents

BASES

PRIMERA. Podran participar quantes persones ho desitgin, qualsevol que sigui la seva procedència, excepte els autors premiats en l’edició anterior. Només s’admetrà un treball per autor.

SEGONA. Els originals hauran de ser inèdits i estar escrits en llengua castellana o catalana.

TERCERA. S’estableix un premi de 400 € i diploma a un relat, el tema del qual sigui el cas Pablo Díez, l’assetjament laboral o l’abús de poder.

QUARTA. Els originals es presentaran per triplicat, en folis mecanografiats a doble espai, grandària DIN-A4, escrits per una sola cara, i degudament numerats i grapats. Tindran una extensió màxima de 5 folis.

CINQUENA. Els treballs es presentaran signats amb pseudònim. Les dades de l’autor (nom, cognoms, domicili, telèfon i correu electrònic) s’inclouran en un sobre tancat en l’exterior del qual figurarà el pseudònim.

SISENA. El termini d’admissió de treballs finalitzarà el 29 de febrer de 2008. Les obres s’enviaran a Plataforma Pablo Díez. Apartat de Correus 22.269. 08080 Barcelona. S’indicarà en el sobre “II Premi Literari Pablo Díez�.

SETENA. Els interessats poden sol•licitar les bases completes de la convocatòria a plataformapablodiez ARROBA hotmail.com. Es pot obtenir més informació sobre el cas Pablo Díez en www.pablodiez.com.

VUITENA. El lliurament de premis tindrà lloc el dia 27 de març a les 7 de la tarda en el local de la FAVB, c/ Obradors, 6, Barcelona. Serà imprescindible la presència del autor premiat en aquest acte.

NOVENA. No es mantindrà correspondència sobre el concurs. La fallada del jurat serà inapel•lable i es donarà a conèixer directament al autor guardonat. Els originals no premiats seran destruïts.

DESENA. La Plataforma Pablo Díez es reserva el dret de publicar el treball premiat durant un any en la forma que estimi convenient.

ONZENA. La participació en aquest certamen implica l’acceptació íntegra d’aquestes bases.

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more