Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
Paremos el Desalojo de La Muerte
21 gen 2008
El día 4 de Febrero está previsto que se lleve a cabo el desalojo de La Muerte.
Os invitamos a tod@s a participar el las actividades que hemos preparado.
Paremos-Desalojo-Muerte02.jpg
ACTIVIDADES CONTRA EL DESALOJO:
-Día 2 de Febrero: Jornadas de Puertas Abiertas a las 12h en la Plaza Virreina (Papeo, Expo, Música, Serifrafía...)

-Día 4 de Febrero: Concentración+Desayuno Solidario delante de La Muerte.

-El mismo día en que se lleve a cabo el desalojo: Concentración a las 20h en la Plaza Virreina.

Os Esperamos!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Paremos el Desalojo de La Muerte
21 gen 2008
ja era hora que piressiu del barri,que arribés la vostra hora de marxar xabals...si haguessiu fet algo d'aprofit pel barri...només que embrutar i fer nosa...

que vagi bé noiets!
squat¿? ets una merda
21 gen 2008
tu ets ningú, dient no-res... si ets un poli, ja et pots morir... si no ho ets, ja pots començar a viure i a pensar per tu mateix...

embrutar i fer nosa... uuuuuuh el gran drama dels ciutadans de bé de barcelona

siguis el que siguis, ets un imbècil
Re: Paremos el Desalojo de La Muerte
22 gen 2008
aupa la peña de la muerte
Re: Paremos el Desalojo de La Muerte
22 gen 2008
algo "d'aprofit" es quelcom que et menges oi?
i si és en aquest cas s'ha de felicitar a la muerte per tants anys de menjadors vegans populars.
Compteu amb la meva solidaritat!
Re: Paremos el Desalojo de La Muerte
22 gen 2008
fuerza ala penya de la muerte!
debe ser dificil aguantar tanto reaccionario!
Re: Paremos el Desalojo de La Muerte
22 gen 2008
Doncs a mi no em sap cap greu, la muerte era lo pitjor que pot haver-hi, no era cap centre social, era un centre de crostes yonkarres i demés, era la casa amb més denúncies de Barcelona per part dels veïns/es,... en fi. Bon viatge a la cloaca a totes les rates!

Amunt les okupacions i els centres socials!
Fora paràsits!
Re: Paremos el Desalojo de La Muerte
22 gen 2008
hi ha rates i rates, senyoret "per fi"d...
n'hi ha que son com tu: rates acomodades, arraulides a l'ombra dels partits esquerranosos, pactistes i "moderades", engreixant-se amb les despulles de la barcelona fashion mentre fan veure que son rebels...

sí, rates, com tu, senyoret, que se senten fins i tot ciutadans d'avantguarda, que estimen molt els veins normals encara que siguin policies, botiguers, funcionaris varis, edils, torturadors clandestins...

rates virulentes que amaguen les seves adiccions escarnint les dels altres. Que amaguen les contradiccions i miseries dels seus centres socials acusant als dels altres. Que anomenen crosta a tot aquell que viu al marge de la societat sense distincions per la manerta d'actuar.

si, sou rates engreixades que us les doneu de valents pero confieu en la seguretat de la pau publica per a no sentir-se perduts i atemorits en el caos real. Invoqueu l'accio directa nomes per sentir-vos guais i guanyar adeptes.

Rates atemorides que teniu por de l'anarquia i preferiu tenir un policia en cada ment que no pas acceptar que cada hom sigui lliure. Vosaltres sou el somatent de "les okupacions".

Bon viatge a les cloaques d'Iniciativa i l'ajuntament. Bon viatge a l'infern del quintacolumnisme i la comoditat del tonto útil.

Amunt el desafiament constant en les okupacions!!
Amunt els centres socials que no s'agenollen al control social i al pensament ciutadà!!!

Fora jutjes dred!!
Fora parasits de la revolució!!
Re: Paremos el Desalojo de La Muerte
22 gen 2008
puto pijo de merda

aquest llenguatge de "yonkarres" i demés floretes, només ho he sentit a gent d'ICV, gent a qui li han pres la personalitat, des del poder, i al seu lloc i han posat obediència cega i despreci als demés
Re: Paremos el Desalojo de La Muerte
22 gen 2008
ja era hora que la gent en les órbites de partits esquerranosos i venuts al capital assumís el compromís i i la feina que es fan des dels centres socials okupats. Pena que es pensin que es pot dividr la moguda per tal que ells en treguin profit.
aaaaiii si et sentís en joan saura...!
Premonició: en tres anys ICV es dividirà entre els esquerranosos venuts al capital i pro-gossos de la quadra, i jipis ecosocialistes que fumen porrus a les places de gràcia i toquen les timbales al carrer i a les Kases Okupades.
(després els seus pares nouvinguts graciencs, fills del barri de Sant gervasi o sarrià, i antics votants del PSUC posen denúncies pels sorolls, la poca convivència i la inseguretat que hi ha al carrer per culpa de les drogues.... )en fi "per fi" val més callar que pixar fora de test.
Re: Paremos el Desalojo de La Muerte
22 gen 2008
Jo estic a favor que la muerte es quedi a gràcia...però teniu que fer-ho tot, absolutament tot, en una llengua que ens és alïena a la meitat de la població?.
Per la independència dels Països Catalans i per a que La Muerte es quedi on està ;)
sort, anarquia i independència sense límits per tothom...
Re: Paremos el Desalojo de La Muerte
22 gen 2008
fuera super okupis i super indepes de gracia vais a pillar..eso si los ke mas van a pillar van a ser los de la comisaria de hospital militar por infliltrase en tanto foro..ke tal vuestros colegas secretas de la mani antifa jua jua jua jua
Re: Paremos el Desalojo de La Muerte
22 gen 2008
Estic fart de rajades gratuïtes amb La Muerte. Perquè porten sis anys sis obrint menjadors a diari (menys aquest darrer any) a preus irrisoris i sabors exquisits. Perquè hi han fet tallers, xerrades, una biblioteca i moltes més coses. Perquè ha servit per estrènyer llaços i no perdre el contacte a un munt de gent que si no estaria desperdigada. Perquè sempre hi ha tingut cabuda tothom que hi ha volgut entrar. Perquè moderen MOLT el tema cafetes nocturnes (i si era la casa amb més denúncies era només perquè tenen un veí guàrdia urbano) i tot i així han de tragar amb rajades com les que es llegeixen aquí, fruit de tragar estereotips i tergiversacions. Perquè La Muerte no negocia, perquè amb ells no hi ha més possibilitat que conflicte per part de l'administració.

Per tot això, visca La Muerte, i visca la intel·ligència.
Re: Paremos el Desalojo de La Muerte
22 gen 2008
La Muerte estaba más limpia y mejor organizada que muchos otros sitios, donde si que se tendria que hacer, no una limpieza, sino una desvinculacion total por parte de lxs que nos tomamos esto como una lucha y no como una forma de vivir entre mierda, perros y droga.

Salut y animo a La Muerte
Re: Paremos el Desalojo de La Muerte
22 gen 2008
hi ha rates i mofetes...
hi ha que són com tu, fins mai, fills de l'acomodament tàctic i el posicionament contrari estratègic...xuclant de la mamella de les subvencions dels partits esquerranosos, engreixant-se amb la mateixa merda que ells, però amb etiqueta alternativa per semblar diferent...
si, rates com tu, fills de progres, de burgesos i botiguers, amb estudis pagats pels papàs, que els repugna l'olor de pixat però el toleren perquè és del seu amic... que els repugna el seu veí policia però que és molt amic de l'advocat que defensa violadors, que lluita contra el maltractament animal però té un gos a casa al que dirigeix igual que un esclau...que està a favor dels vegans però que de tant en tant va amb la parella a fotre's un macdonals uniformat amb els pantalons adidas, les botes de trequing i l'anorak norfeis....que porta el cap rapat pels costats i les anelles a les orelles per diferenciar-se dels demés? o per semblar-se als seus? Tu que no amagues les adiccions però que sent llibertari censures les dels demés...que montes un espai alliberat per fumar canutos perqué a casa no et deixen, tu que invoques l'acció directa teva però no la dels altres, que protegeixes la teva propietat privada i desprecíes la dels que no són com tu... tu, que et sents radical i revolucionari i no et sents dictador quan censures les demés idées... que saboteges el que et mana el teu dirigent i demanes garanties constitucionals quan et detenen...
Tu reprodueixes la societat capitalista a la teva mesura, al teu ambient...amb el teu bar al local okupat...tu ets el primer en especular, guanyant diners a costa d'un espai okupat i gratuït, que fas concerts al teu gust fent pagar entrada...
Tu ets el mirall del que odíes. I quan aquesta rebeldia toca els collons al veí botiguer i el mateix botiguer et toca els collons a tu, te'n vas a la policia a denunciar-lo...i si no, t'ajuntes amb els teus amics i l'acolloniu.
Tu ets el xai que segueixes a la massa i que tires ampolles contra la policia sense mirar que al costat pot estar el teu amic...tu ets el conscient tonto i també útil pels que t'usen sense que tu ho sàpigues.
Tu ets un més dels fills de madero passats a la revolució, els que defensen qualsevol acció per, simplement això...perquè es una acció i et mous...però no ho fas quan vas penjat de canutos o farlopa....només quan ets conscient que ets un veritable lluitador.
I si ets una de les persones que creus que la lluita és l'únic camí, com a mínim intenta veure en quina direcció has de prendre el camí.
Re: Paremos el Desalojo de La Muerte
23 gen 2008
ssalut i ànims per La muerte!!

i als comentaristes menys xerrar i més okupar

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more