Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Un "talante" repressor.
14 gen 2008
El panorama polític espanyol hauria de cobrar entrada a preu d'espectacle. Un parlament am menys coherència que un text d'alumnes de primària i menys respecte que el d'un aficionat a l'àrbrite.

Trobem un partit que s'autoanomena Socialista Obrero Español. Els primers termes, "socialista" i "obrero" no s'aguanten per enlloc en els seus principis i polítiques. La suposada esquerra espanyola pren mesures que sorprén fins i tot a la dreta. "Español" no ho dubta ningú. Ja s'estan prenen mesures que enforteixen "el espíritu y la realidad nacional". Pacten un Estatut que trenca una nació de l'estat espanyol (separa el Principat de la resta) i a més l'encadena a aquesta comunitat com a mínim uns 27 anys més.

Al País Basc il·legalitza partits polítics (democràcia a lo Zapatero i de la Vega) torturen al jovent sospitòs (democràcia o lo Rubalcava) i violen a una societat abertzale.

A Galícia acallen el moviment obrer jutjant i ficant por des de la gent més jove al més grans.

Castella és fàcil de dominar, subvencions a Madrid i tots són els més espanyols amb la cartera plena.

Andalusia, "Tierra de los Toros" no preocupa.

Tot això dabant un dreta que, tot i haver d'estar a l'oposició, es troba sorpresa i perplexa amb les mesures -feixistes- de la suposada esquerra, creant una crisi d'identitat entre els bàndols espanyols.

De la Vega, Rubalcava, Zapatero, Chacón... Un "talante" repressor.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Un "talante" repressor.
14 gen 2008
Els arguments basats en tòpics, a part de no ser consistents, deixen en evidència la falta de sentiments i de compromís amb la veritat.
La repressió no prové exclusivament del "tarannà" Zapatero, sinó que és com un instint de supervivència del propi sistema, per a evitar que la veritat faci brollar la indignació dels sentiments de Justícia de les persones dignes.
Sindicat Terrassa