Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: xarxa i llibertat
ICV aconsegueix que s’elimini el Cànon Digital
11 des 2007
El Senat vota a favor de l’esmena de l’Entesa perquè es canviï la Llei de propietat intel•lectual
El senador dâICV, Jordi Guillot, ha aconseguit que sâelimini el Cànon Digital i es canviï la Llei de propietat d'intelâ¢lectual durant el debat de la Llei de Societat de la Informació que ha tingut lloc avui al Senat. Guillot ha expressat la seva sorpresa davant el fet que aquesta figura âinjusta i indiscriminadaâ? no s'hagi sotmès a debat en aquesta llei. âNo puc entendre com un element tan polèmic no estigui sotmès a debatâ?, ha remarcat.

Així, el senador per ICV i secretari general de la formació ecosocialista ha aconseguit que tots els grups parlamentaris del Senat, excepte el PSC, donin suport i hagin aprovat aquest canvi en la Llei perquè en el termini d'un any es modifiqui la Llei de Propietat Intelâ¢lectual i s'elimini el cànon digital.

En referència a aquesta esmena, Guillot ha explicat que recull una moció aprovada pel senat perquè el Govern busqui fórmules alternatives al cànon i protegir així els justs drets d'autor i propietat intelâ¢lectual. Per això Guillot ha proposat reformar la Llei de propietat intelâ¢lectual i que el Senat envïi un missatge a la societat que hem pres notaâ?.
Mira també:
http://www.iniciativa.cat
http://www.joves.cat

This work is in the public domain

Comentaris

aconsenguidor que aconsegueix....
11 des 2007
A veure si ara aconsegueixen que s'elimini el cos repressor dels mossos d'esquadra......que ells mateixos dirigeixen!
I de pas a veure si tanbé aconsegueixen acabar amb la sacrosanta propietat privada.....que de moment defenen amb tant entuasiasme!

Fora propaganda dels partits d'indymedia!!
Imbècils Còmplices de Violència (ICV)
11 des 2007
El que haurien de procurar no és canviar la llei de la propietat intel·lectual, sinó aconseguir una mica d'aquesta intel·ligència. Ah! I aquests "ecosociatesguais-antisistema" són els que envien als mossos a dessallotjar, a reprimir manifestacions, a retallar llibertats, a ofegar moviments socials i a lluir tratges i armes d'última generació. Saura, volem els tàser al coll de la teva familia i subordinats!
Re: ICV mentiras, reformas y embaucadores
11 des 2007
Dicen que: "...Guillot ha explicat que recull una moció aprovada pel senat perquè el Govern busqui fórmules alternatives al cànon i protegir així els justs drets d'autor i propietat intel•lectual..."
Buscar fórmulas alternativas, no es eliminar el canon digital, sino buscar fórmulas de sustitución y probablemente justificarlo y aplicarlo de otra manera.
Re: ICV aconsegueix que s’elimini el Cànon Digital
11 des 2007
Puntualitzar que aquesta esmena no l'ha presentat ICV, ni molt menys el malp**it del Guillot, sinó el grup d'Entesa Catalana de Progrés al Senat (PSC, ERC, EUiA i ICV).

Per una cosa que feu bé, digueu la veritat.

Felicitaria al grup d'Entesa, però simplement han fet que el que alguns esperem d'ells.
Re: ICV aconsegueix que s’elimini el Cànon Digital
12 des 2007
Debats a banda, l'esmena està presentada per ICV i pel seu senador Jordi Guillot.La veritat és la veritat.
els mossos de saura defensen matons
12 des 2007
Aquesta esquerra tan guais es la que porta mana els mossos. Una de les darreres actuacions guais d'aquest cos poliguai:
Sabadell fa uns dies, prop de 50 mossos -un munt d'ells antidisturbis- van apareixer al recent espai social okupat per a protegir a uns sicaris matons que estaven desallotjant amb violencia i sense cap mena d'ordre l'espai alliberat. Tant parlar de legalitat desde aquesta "esquerra", que ni prop de 50 mossos son capaços d'aturar una actuació mafiosa irregular, sino que a sobre l'encobreixen.
Per un real canvi social, els volem lluny aquests esquerranosos...que ens fan nosa...i als propietaris la pilota.
Re: ICV aconsegueix que s’elimini el Cànon Digital
12 des 2007
Clar que si home! millor que governi la dreta que ells si que fan la vida facil i el dialeg possible.

Sou de dretes, sapigue-ho. Quan començareu a votar a CiU? o ja ho feu?

Ah, no!, segur q al PP, Allò de quant pitjor, millor, oi?.

Petonets
Re: ICV aconsegueix que s’elimini el Cànon Digital
12 des 2007
Haviam si ens aclarim: s'ha fet una esmena a la llei a la cambra del Senat, però encara ha de passar pel congrès on el PSOE de ben segur que ho tombarà, i desprès encara ho hauria d'aplicar el govern (del PSOE també). A més ningú parla del cànon a les biblioteques? Això si que és vergonyós! que l'administració hagi de pagar per cada llibre prestat al ciutadà!
Re: ICV aconsegueix que s’elimini el Cànon Digital
12 des 2007
Ja es poden penjar medalles... El canon digital??? i el que hi ha actualment sobre els soports com CDs i DVDs??? i la mafia de la SGAE??? massa merda hi ha amb el tema com perquè ara es penjin medalles de que estan canviant les coses.
Maquillar no canvia res. El fons és el problema: les llicències exclusivistes Copyright i la mercantilització de la cultura. Un pedaç més no canvia el fons, tan sols el legitima i el perpetua.

ICV (ecologistes de debò), a part dels mossos, també porta medi ambient i actualment està gestionant l'ampliació del runam salí de Sallent, un dels delictes ecològics i agressió al territori més greus que pateix el país, i ben desconegut encara...
Prou Copyright, i Prou Sal! (www.prousal.org)
Re: ICV aconsegueix que s’elimini el Cànon Digital
12 des 2007
a la EPM hi ha bona gent. fins i tot candidatures que funcionen assambleariament. (no totes, no generalitzo)

el que no entenc de cap manera, és com tenen estòmag per aspirar a ser la 3a pot d'iniciativa (la independentista) sense veure a tot el que renuncien en ajuntar-se amb aquesta gent...

a veure quant desperten!
Re: ICV aconsegueix que s’elimini el Cànon Digital
12 des 2007
IC repressors i hipòcrites per sistema!

Marxeu a espanya i deixeu-nos en pau a les catalanes i als catalans.
Re: ICV aconsegueix que s’elimini el Cànon Digital
12 des 2007
Al farsant que diu:

"Clar que si home! millor que governi la dreta que ells si que fan la vida facil i el dialeg possible. Sou de dretes, sapigue-ho. Quan començareu a votar a CiU? o ja ho feu?"

Amb tot el cinisme i el realisme del món, li diré que sí, que ens convé que governi la dreta, perquè llavors l'esquerra es dedica a semblar el que diu que és i li fa oposició, i la premsa igual. Encara que ho faci amb fins electoralistes a nosaltres ens va molt millor que no si hi ha consens polític respecte a temes com la repressió: l'única diferència entre l'actual política dels mossos vers els moviments socials i la dels temps de la Valdecasas i els Nacionals és que llavors era un escàndol i ara no ho és. El PP pagava un preu polític i en Saura no.

És com que a l'Ajuntament, a la Generalitat i a l'Estat governin partits diferents: infinitament millor per nosaltres que es dediquin a les seves batalletes des de les seves respectives parcel·les de poder a que es posin d'acord i es dediquin a esclafar tota oposició popular als plans del Capital.

Respecte a això de que som "de dretes", si em demostressis que "les esquerres" han canviat en quelcom la política social i econòmica en podríem discutir. Com sé que no pots millor ho deixem estar, no? Vosaltres seguiu jugant amb les paraules i els colors que nosaltres seguirem jugant a canviar la nostra realitat.

En un context capitalista neoliberal si es vol mantenir una ciutat, un país o un Estat en bona posició al tauler de joc s'han d'aplicar mesures neoliberals. Si governa la dreta l'esquerra exercirà d'esquerra i hi posarà trabes. Si governa l'esquerra aquestes trabes no existiran, i la política serà la mateixa. Punt.
Re: ICV aconsegueix que s’elimini el PSUC, els Moviments Socials i l'anarquisme en el cas escala
13 des 2007
traidors de debò!

hipòcrites de debò!

PS: sonant: Take the Power Back - Rage Against the Machine.mp3
Re: ICV aconsegueix que s’elimini el Cànon Digital
13 des 2007
Cal dir, que el Senador de EUiA va votar contra l'esmena presentada al Senat contra el canon digital (per tant, a favor del canon). Nuet es diu el bon home, diuen que l'agrada l'IKEA.No sigueu aixi home!, en lloc de tanta queixa xq no feu alguna cosa? Qualcosa!, alguna cosa d'esquerres? o qualcosa di civiltà!

From Russia With Love.
Re: ICV aconsegueix que s’elimini el Cànon Digital
13 des 2007
ic repressors de debò sou uns feixistes comunistes!
Sindicat Terrassa