Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: @rtivisme
La revolta abstracta*
10 des 2007
Sembla increïble, però avui hem decidit crear dins nostre o, el que és el mateix, dins de tot allò que ens representa, un petit món governat per nosaltres mateixos, tots nosaltres mateixos. I, qui som nosaltres? Què volem? Ho som tot i no volem res.

Hem considerat que considerar-nos impulsors del somni àcrata en la seva més pura essència ens reconforta, i el confornt és suficient com a recompensa. Armarem tota la nostra convicció d’allò que realment fa mal: les veritats més pures. I armarem el nostre entorn d’allò que realment el defensi. Seran aniquilats tots els indicis de supressió i imposició. Cremarem tot allò que no ens representa i amb aquest foc escalfarem els fonaments de la terra sobre la qual s’erigirà un regnat, del que ja tant se n’ha parlat: el regnat de les idees, idees al voltant de les quals es ballaran les músiques més diverses, les més estrambòtiques, originals, efusives, destructives, tristes, desencadentants de la festivitat que, contrària a la seva actual significància, serà símbol de la reflexió més intensa, la sociabilitat més pura, i la lluita més ferotge; äqhrata, i tot el que d'aquest text en pugui derivar, així com el contacte entre tots aquells amants del somni més pur i fantàstic, per tal de foragitar allò que n'impedeix l'essència. L'essència del somni.

cremantconceptes.blogspot.com [no sempre els significats han de ser objectius i pragmàtics per simbolitzar quelcom creïble, partim de la nova revolta: la revolta abstracta]

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La revolta abstracta*
10 des 2007
Nano o nana, deixa l'universitat que t'està fent molt de mal...
Re: La revolta abstracta*
10 des 2007
no vulguis enganyar a ningu, s'et a vist el plomero, rera el teu discurs abstracte si amaguen quilos de droga, la droga que fa mal, la que fa tirar la lluita enrrera, la que no et deixa veure mes enllà dels teus ulls,
la que divednres rera divednres o dissabte o dijous, tant se val, fa que el jovent, es lligui a allo que es pensen que els fara lliures, quan no sera res mes que la seva condemna,
senzilla ments o dic per reflexionar o crec una mica de debat
Re: La revolta abstracta*
10 des 2007
ostia, no se de que va el text, però crec que cap dels dos comentaris us heu empanat de res xD vaia respostes mes pessimes.
Re: La revolta abstracta*
10 des 2007
doncs jo entenc i comparteixo plenament el crit de rabia d'acrata.

i ho conec en la meua propia pell i havent-ho vist amb els meus ulls en les vides d'altres que es coneixen...

maleida ansietat.... també ella es una cadena que hem de trencar...

i es quan ploro que hi veig clar
Re: La revolta abstracta*
10 des 2007
Genial
A vegades el simple joc de les paraules dóna ja una essència especial al text, si el missatge és intens ha nascut una obra d'art.

No t'ofosquis, mai els grans pensaments i les grans idees han estat a l'abast i a l'entendre de tota la societat. Potser per això són grans idees, perquè sols uns pocs les han sabudes apreciar com calia.
Re: La revolta abstracta*
10 des 2007
però què te a veure això amb el text? on s'esmenta la droga? esq es veure coses on no n'hi ha.
Re: La revolta abstracta*
10 des 2007
Acrata, es veu que rere del teu comentari, s'amaga la amargura i la rencunia del que folla poc, i segurament tambe tens almorranes del tamany de ous kinder. Anim i tota la solidaritat de tots i totes les llibertaries de les terres de ponent que fem nostre el teu doloros patiment.
Re: La revolta abstracta*
10 des 2007
A veure...

A vegades pot semblar que fer servir un llenguatge recargolat dona més profunditat al missatge que es vol expressar. Però sovint és exactament a la inversa: es fa servir un llenguatge barroc i ple d'expressions altisonants per, en el fons, no dir res o no dir res significatiu.

El que per mi es desprèn del text és que qui l'ha escrit no es sent còmode en aquest món, punt. Bé, jo tampoc. Però que algú m'expliqui a què ve barrejar idealisme filosòfic (el regnat de les idees? De quines? Veritats pures????) amb festivitats, socialitats i revoltes abstractes. Sí, és clar, els significats no sempre han de ser objectius per ser creïbles, i així ho arreglem tot.

Jo d'aquí n'extrec que s'aboga per un autoexili interior, individual o grupal (que no col·lectiu). No és pas res de nou. Però el capitalisme, com es diu del feixisme, avança si no se'l combat. En aquest punt aquesta aparentment vitalista aposta per la "revolta abstracta" (que segueixo sense entendre què significa, i no demano pas una definició objectiva sino alguna pista per remota que sigui) el que denota és impotència. I resguardar-se en el grup de raveros "anticapitalistes" i creure que només amb això ja s'està combatent el món que ens ofega és força ingenu. No seré tan dur com "acrata", però no és cap aposta per cap mena de revolta. Un pot fer totes les revoltes abstractes interiors que vulgui que seguirà enfrontant-se a unes condicions de vida molt molt molt concretes.

Crec que s'ha d'apostar per baixar aquest eteri món de les idees a la realitat, fer praxi de la teoria i teoria de la praxi. És una opinió personal, com aquí el poeta aposta per "l'essència del somni". Però aquest llenguatge tan poètic i tan sentit no m'impressiona gens. Ho puc respectar però em sembla que no és més que un intent (més aviat pobre, n'hi ha de millors, com Hakim Bey) d'ideologitzar opcions d'oci molt concretes i donar-li el sentit que ens agradaria que tingués i que no té.

Espero que aquesta intervenció no sembli tan pèssima com la primera que he fet. I encara que no follo tant com m'agradaria sí que puc dir que quan ho faig ho faig bé i quedo força satisfet.
Re: La revolta abstracta*
10 des 2007
Recordo haver llegit per indymedia diversos textos en relació a les festes, més encara, les festes populars (que fan referència des de Hakim Bay al Delgado)que visibilitzen aspectes i efectes de les festes que, precisament, van més enllà de l'autoexili interior i de l'amargamenta. De fet, suposo que per alguna cosa les festes populars i les festes lliures estan sent criminalitzades i es troben en perill i "de debó".
Personalment, m'agrada veure articles així a la secció d'artivisme i que em donguin la possibilitat de trobar blogs com l'enllaçat. I, encara més, ho prefereixo, mil vegades més, que les discussions enrarides, seques, ostentosament polititzades i desmotivants que s'han de llegir per aquí de tant en tant.
No penso acceptar, ni creure, que aquí també hem vingut a patir. Potser preferiré viure en un somni, potser n'hi haurà molts més com jo, i potser entre tots en sortirà alguna cosa millor.
Re: La revolta abstracta*
11 des 2007
homeee. Si quan vols veure les notícies i les coses que pasen al món abans tens que passar per tot un munt d'escrits artístics i poètics que no troben altra lloc per posar-los que aquí, perds un fotimé de temps.
Que facin una columna apàrt per als artistes, una cosa es parlar de la realitat i altra es flipar i parlar de les estrelles, que ho trobo correcte, que a més en gran part és art polititzat i és interessant. Però trobarte notíciesw d'aquestes que no son notícies quan busques notícies de vegades et fa pensar que hi ha gent a la parra, perqué els trobem fora de lloc. Per això dic...que es facin una columna apart pels artistes i el que no són notícies d'informació.
així no barrejarem mogudes diferents i la gent ho digerirà tot millor.
Re: La revolta abstracta*
11 des 2007
ajjaajja XD

el teu discurs cau per si sol. només posar el post t'ha caigut a sobre un munt de gent diente veritats pures...

però, que coi són veritats pures?

en tot cas, escrius força bé, disfruta-ho-

salut!
Re: La revolta abstracta*
11 des 2007
bé, hi ha opinions de mal gust, ia ltre splantejades amb serietat. A mi nomes m'agradaria dir que, ´s possible que el text planteji la possibilitat de plasmar les idees i els somnis en la realitat, per tal de transformar-los en lluita. No? Pot ser una de les interpretacions, potser l'autor nomes volia fer reflexionar, i que d'aki en sortissin diferents propostes de debat, o almenys això es el que he entes jo a al part ultima:

"la lluita més ferotge; äqhrata, i tot el que d'aquest text en pugui derivar, així com el contacte entre tots aquells amants del somni més pur i fantàstic, per tal de foragitar allò que n'impedeix l'essència. L'essència del somni.

cremantconceptes.blogspot.com [no sempre els significats han de ser objectius i pragmàtics per simbolitzar quelcom creïble, partim de la nova revolta: la revolta abstracta]"

no se, es una upinio

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more