Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Presentació campanya "Gent del Camp,Aturem l'ofensiva del ciment!"(Tarragona)
10 des 2007
Presentació de la campanya de l'EiC � Gent del Camp, aturem l'ofensiva del ciment!El proper dimecres 12 de desembre a les 19h a l'Antiga Audiència (pl. del Pallol. Part Alta. Tarragona).
prese-tgn.jpg
Aquest dimecres 12 de desembre a les 7 del vespre a l'Antiga Audiència de Tarragona es durà a terme la presentació de l'Esquerra Independentista del Camp "Gent del Camp! Aturem l'ofensiva del ciment!". En l'acte de presentació a la capital del Tarragonés, hi participaran diferents persones vinculades amb els moviments socials de les nostres comarques, que parlaran dels tres eixos de la campanya: l'habitatge; l'energia i infraestructures; i el desenvolupament territorial i urbanístic. La campanya, que s'inicià l'11 de Setembre, durarà fins al juliol i es duran a terme diverses activitats i accions arreu de les comarques del Camp.    

L'EIC planteja aquest acte enfront el Pla Territorial del Camp, les diferents propostes de planejament urbanístic, el desmantellament de l'espai i el sector agrari a les comarques del Camp, la degradació sense precedents d'espais d'interès natural, la imposició d'infraestructures logístiques o energètiques, i
l'absència de propostes per a la millora del servei ferroviari a les nostres comarques, cap a un model de transport popular i sostenible.

L'EIC fa una crida a les organitzacions ecologistes, als sindicats agraris i cooperatives, ajuntaments, a les plataformes en defensa del territori, als col·lectius de joves i associacions populars per a fer front al model econòmic que es concreta al Pla Territorial del Camp.

L'acte, que s'iniciarà amb la projecció d'un vídeo de presentació de l'EIC, comptarà amb la participació de Carles Perdiguero, de la Plataforma Salvem els Munyanyans, parlarà sobre la destrucció de la costa a les comarques del Camp , Joan Ramon Mendo, tècnic de l'àrea de defensa ambiental del GEPEC, parlarà de la sobreproducció d'energia al Camp , Héctor �lvarez, de l'Assemblea per l'Habitatge Digne de Tarragona - Coordinadora Retirem el P.O.U.M., parlarà sobre el problema de l'habitatge a Tarragona i el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (P.O.U.M.), Sergi Franch, del Casal Despertaferro de Reus, presentarà l'Esquerra Independentista del Camp (EIC) i Josep Maria Martorell, d'Endavant (OSAN), presentarà la campanya "Gent del Camp! Aturem l'ofensiva del ciment!" i n'explicarà el seu futur desenvolupament a la ciutat de Tarragona.

En finalitzar els parlaments, el cantautor Cesk Freixas , amenitzarà l'acte amb una sèrie de cançons del seu repertori i hi haurà posteriorment, un refrigeri per als i les assistents.

Hi esteu totes i tots convidats! Us hi esperem!
Mira també:
http://www.pobleviu.cat/eic
http://www.pobleviu.cat/eic

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Presentació campanya "Gent del Camp,Aturem l'ofensiva del ciment!"(Tarragona)
10 des 2007
felicitats!
Re: Presentació campanya "Gent del Camp,Aturem l'ofensiva del ciment!"(Tarragona)
11 des 2007
deu n'hi dó... darrera aquesta cartellera hi ha força curro!

avanti popolo!
Colera camping CNT