Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
ACTION DIRECTE : Concentració de Solidaritat
04 des 2007
Siguem nombrosos a la concentració de solidaritat !



Dijous 6 desembre de 2007, de 18h a 19h davant la Direcció de l'Administració penitenciària, carrefour rue de la Verrerie - rue du Renard (Paris 4e - métro L1-L11 Hôtel-de-Ville)
Paris
Aquest dijous, 6 desembre, el Tribunal de revisió de Paris decideix l’aplicació o no de la reducció de pena del company Jaan-Marc Rouillan, car, el passat 26 setembre, la cor d'aplicació de penes de la catorze cambra va acordar a aquest membre d'Action Directe, empresonat a França des de fa més de vint anys, un règim penal de semi-llibertat, però la fiscalia immediatament va presentar un recurs. Ara, el Tribunal de revisió anul·larà o confirmarà aquesta decisió de setembre? En cas d’una confirmació, cal tenir en compte el fet que, igualment que en el cas de la companya Nathalie Ménigon, aquesta semi-llibertat serà, durant el primer any o encara més temps, un semi-empresonament, assortit de circomstàncies excepcionals. Sigui la que sigui la decisió del tribunal, cal mobilitzar-nos fins aconseguir l’alliberament total de la gent d’Action Directe. Apleguem-nos encara una vegada més en solidaritat amb els militants revolucionaris, com ara la companya Nathalie Ménigon et el company Jaan-Marc-Rouillan, igualment per exigir l’alliberament del company Georges Cipriani (la seva petició de pena condicional serà examinada en el decurs del 2008), igualment pel company Régis Schleicher. També cal donar suport al pres polític Georges Ibrahim Abdallah, ja que el 20 de desembre hi haurà la resolució del Tribunal de revisió en el seu cas.

Collectif "Ne laissons pas faire !"
Mira també:
http://nlpf.samizdat.net
http://www.llibertatsebas.info

This work is in the public domain

Comentaris

Re: ACTION DIRECTE : Concentració de Solidaritat
05 des 2007
Espero desitjo i animo a que es faci una convocatòria amb temps per mostra la nostra repulsa a aquest sistema judicial. Mentres Chirac es queda en llibertat després d'un greu cas de corrupció, Jean Marc i els companys d'AD estàn vivint en una situació inhumana i vergonyosa per aquells que diuen defensar els drets humans.
Visca el MIL i ACTION DIRECTE! LLIBERTAT PRESS@S POLITIQUES!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more