Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Comentari :: sense clasificar
Maltractaments infantils al programa "La masia 1907" de TV3.
04 des 2007
Dimecres passat vaig veure com la mare de la familia Pérez castigava i colpejava al seu fill més petit, al programa de la TV3 anomenat "La Masia de 1907".
Què passaria si enlloc del nen colpejat fos la dona la que patís els cops a mans del seu marit?
TV3 d'alguna forma està legitimant el maltracte infantil. A partir de ja el bolet o "bufetada" també serà considerat maltracte en el Codi Civil.
....

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Maltractaments infantils al programa "La masia 1907" de TV3.
04 des 2007
Lamentablement TV3 només mostra el que la societat capitalista crea. "Un bofetón de vez en cuando no havce daño". Les estructuires socials de l'España creada durant l'últim segle sobreviuen i refloten, el masclisme, la xecofòbia i la manca de responsabilitat en l'evolucó de la canalla guanyen punts davant el respecte i la diversitat. El feixisme avança i l'educació és el seu paradigma.
Per la lliure educació. anarquia i amor.
Re: Maltractaments infantils al programa "La masia 1907" de TV3.
05 des 2007
Ho he vist avui al Monegal (xD).. el nen cridava, plorava i suplicava a la mare que no el pegués... escalofriant... la porta tancada i s'escoltaven els cops i el nen cridant... :S I la càmera seguint l'espectacle.

(...todo forma parte del mismo engranaje...)
Re: Maltractaments infantils al programa "La masia 1907" de TV3.
05 des 2007
La veritat, jo crec que una hostia a temps serveix, si no mireu els nenes mimats de la ssocietat de consum, cacahuetes analfabets funcionals amb play stations, motos i roba de marca...
la culpa es d elos padres...
Re: Maltractaments infantils al programa "La masia 1907" de TV3.
05 des 2007
Crec que tampoc passa res per rebre una bufa així.
En realitat fer crèixer algú al marge de la violència, generant una representació falsa del que és la vida real, que és violenta, tampoc és gaire bó. Jo no veig maltractactament si és que aquesta mena de situacions son esporàdiques. ara el que veig un pél perillós és criticar l'escena de la bufa fent una muntanya d'un gra de sorra. Jo crec que això no és res, però si ho sobredimensionem d'aquí a quatre dies per qualsevol capullada s'estarà demanant l'intervenció de l'administració per a tutelar nens o separarlos dels parents, apart que ja sabem que la tutel·la de l'estat no és precisament la millor.
Re: Maltractaments infantils al programa "La masia 1907" de TV3.
05 des 2007
Doncs si no passa res per rebre una "bufetada" quan et parin els mossos per alguna infracció de trànsit si et foten una òstia no et queixis, és pel teu bé, o si és el teu marit o company qui et colpeja . És increible que és justifiqui la violència contra els més indefensos i febles. Estem en una societat de maltracte. Després us sorprén la mort de 70 dones enguany a mans de les seves parelles o ex-parelles. Encara tenim molta feina a fer per acabar amb els maltractaments de tota mena, aleshores segur que aconseguirem un canvi social profund.
Re: Maltractaments infantils al programa "La masia 1907" de TV3.
05 des 2007
al pas que anem fer un petó tambe serà maltractament infantil.
Re: Maltractaments infantils al programa "La masia 1907" de TV3.
05 des 2007
Quan algú et fa un petò sents que és un maltracte? I si et donen una ostia? Segur que no et fa cap gràcia. DONCS A UN NEN TAMPOC!!
No m'estranya que hi hagi tortura i violència masclista, estic trobant a indymedia massa gent que justifica els maltractes infantils.
Mireu sis plau la web: www.antipsiquiatria.org
Re: Maltractaments infantils al programa "La masia 1907" de TV3.
05 des 2007
Partint de la premissa que em fastigueja l'autoritat i tots els actes en que aquesta és present (i una bufetada a un nen és un dels exemples més flagrants donada la dependència d'aquest envers l'adult i la confiança en que l'estima), crec que no s'han de treure les coses de mare (mai més ben dit). M'explico:

Em sembla fastigosa l'actitud d'aquesta mare, com la de moltes altres mares amb les que em creuo pel carrer alguna tarda en què la quitxalla surt de l'escola (centres de concentració i tortura es miri com es miri). El nen, després d'estar tot el dia tancat a un lloc fent coses que no té ganes ni edat de fer, assegut en una cadira que sembla fet a posta l'incòmode que és, lògicament va pel carrer jugant i fent el gamarús. Doncs moltes mares els esbronquen i amenacen de maneres que si li fessin a qualsevol adult en sortirien hostiades i amb raó. Els nens no poden respondre. Quan veig això pel carrer els dic de tot. Ara bé, que la majoria de pares i mares maltractin inconscientment als seus nens física o psicològicament no és motiu per muntar rebomboris com els que hi ha per exemple amb el maltractament de dones. En aquest darrer cas l'actuació de l'Estat pot salvar vides, i això és positiu, però s'arriba a situacions ridícules també. Amb els nens seria totalment desproporcionat. A més, en realitat el món que es trobaran quan creixin és igual només que ningú els donarà sostre, menjar i amor perquè sí com passa amb les famílies. Amb això no vull justificar aquest tipus de tracte als nens (completament generalitzat, no ens enganyem), però crec que dins del marc de la societat actual no es pot canviar.
Re: Maltractaments infantils al programa "La masia 1907" de TV3.
10 des 2007
A mi tambe em sembla SORPRENENT la quantitat de gent que justifica el que, obviament, es maltractament infantil. Tinc un nen de 5 anys i sé perfectament el que sents quan et treuen de pulleguera però mai, mai de la vida, s'aconssegueix res amb la bofetada, moltes vegades no és més que una manera de desfogar la nostra ràbia i impotència per no controlar la situació, i repeteixo, de pedagògic no te res. Hi ha moltes altres maneres de ensenyar i posar límits, totalment necessàris, però potser tenim que fer un esfoç per aprende-les, però val la pena, sovint funcionen. Respecte al programa, crec que aquest o qui sigui hauria de pendre les mesures pertinents, si més no, per demostrar a la societat que aquests fets NO SON ACCEPTABLES!
Re: Maltractaments infantils al programa "La masia 1907" de TV3.
11 des 2007
A mi els meus pares quan era petit tembé men feien de bofetades o calbots de tan en tan però el que no ferien mai es ferme estar a un lloc que nomes hi bolen estar ells per guanyar.

Miro la masia de 1910 i crec que aquell pobre nen no l'aurien de obligar ha estar alla, esta ve que no sempre faguis el que bol el nen, però tanpoc cal passar-se
Re: Maltractaments infantils al programa "La masia 1907" de TV3.
20 des 2007
Para la gente que opina que esta señora ha maltratado a su hijo, primero que me gustaria saber como son los duyos y como los crian y educan,segundo que la señora de la masia no maltrata en ningun momento a su hijo , solo le esta pidiendo respeto para sus padres y que recoja la comida , que la comida es para comersela y no para tirarla, sobre todo cuando escasea, y tercero que para no humillar al chiquillo se le lleva a una habitacion para regañarle y claro el niño como el sentido comun dicta, como no le van a dar una medalla por portarse mal, si no que le dan una regañina pues llora.
Para toda esta gente que educa tan estupendamente bien a sus hijos y se permite la licencia de criticar como lo hacen otros padres les recomiedo la vision de la leccion magistral del Juez de menores de granada a ver si sacan algo en claro.
http://www.youtube.com/watch?v=K2GTauJT5Vg
Por cierto, no mandeis a vustros hijos a la escuela Inglesa,por que en Inglaterra esta reglamentado por ley los castigos fisicos y les causareis un trauma a los chiquillos en cuanto les peguen por portarse mal.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more