Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: altres temes
[28nov. a 2des.] El Prat, futur en venda!
21 nov 2007
El Prat, futur en venda: enfortim les arrels d'un poble que lluita per constuir el demà [del 28 de novembre al 2 de des]
El Prat (Baix Llobregat)


Dimecres 28 de novembre:

·20h Presentació del documental "El Delta amagat"
Estrena i presentació del documental que farà un repàs a la lluita en defensa del Delta del Llobregat. Amb t’estimonis, afectats, ecologistes..


Dijous 29 de novembre:

·20h Xerrada i debat: "Barcelona i els deliris de grandesa. Com estem al Baix Llobregat". Xerrada sobre el procès d'expanció urbanística de la ciutat de Barcelona, i com aquest ha afectat al Baix Llobregat. Especulació, grans infraestructures, pobles dormitori, etc.. A càrrec de l'historiador local Joan Monblanc.

Després debat i exposició dels diversos projectes que amenacen la comarca, amb membres dels diversos col·lectius dels pobles afectats.


Divendres 30 de novembre:

·20h Xerrada: "Passat, present i futur de Maulets i l'Esquerra Independentista " Farem un repàs històric i un reconeixament de la situació actual de l'independentisme combatiu. La xerrada contarà amb al presència d'un historiador, i d'un membre de Maulets.

·22h Sopar antirepressiu en solidaritat amb els represaliats de Montjuïc. El sopar que anirà a càrrec d'Alerta Solidària (l'organtizació antirepressiva de l'Esquerra Independentista), servirà per a recolzar econòmicament el procès judicial dels represaliats de Montjuïc. El preu serà popular.

Repàs històric: El passat 25 d'abril, commemorant la derrota de la batalla d'Almansa de 1707, es va realitzar una acció enmarcada en la campanya "300 anys d'ocupació, 300 anys de resistència", que va consistir en despenjar la bandera espanyola del Castell de Montjuïc de Barcelona, i col·locar al seu lloc l'estelada.

Arran d'aquests fets, els Mossos d'Esquadra van detenir a dos militatns independentistes i els van dur a la comissaria de Les Corts. Actualment es troben a l'espera de judici, acusats d'un delicte d'ultratge a la bandera espanyola, un delicte que conserva encara un marcat caràcter franquista.

·23.30h Nit de música amb Bitxe i Ramblamuntramblavall. Concert gratuït del cantautor pratenc Bitxe i dels vallesans Ramblamuntramblavall. Cançó d'autor amb caràcter i rumbeta i música festiva i compromesa.

Després, un cop acabades les actuacions, passi de muntatges audiovisuals.


Dissabte 1 de desembre:

·23h Concert gratuït amb Skakimat i Malestar Social.
Concert amb el grup local Skakimat (versions ska) i Malestar Social (Punk/Hardcore/Rock i versions) de Cerdanyola del Vallès. Després del concert punxa discos i muntatges audiovisuals per a tancar al nit.

Durant el concert es farà el sorteig d'un lot de productes (llibres, música, roba, etc).


Diumenge 2 de desembre:

·14h Dinar popular. Paella popular. Preu adequat a butxaques precàries.

·17h Tarda de cultura popular al Kasal Després de dinar, tarda de cultura popular al Kasal. Amb diables, bastoners, grallers, etc.Exposicions diàries sobre ecologisme, internacionalisme, drogodependències, etc. Totes les activitats es fan al Kasal Okupat del Prat (KOP) - Alta Tensió (Carrer Dr. Soler i Torrents 36).


Més informació a:
www.elpratenvenda.com
Mira també:
http://www.elpratenvenda.com
http://www.maulets.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [28nov. a 2des.] El Prat, futur en venda!
21 nov 2007
Bona feina!

La revolució es farà des de la perifèria!

Saluts des de Gramenet!
Colera camping CNT