Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Mobilitzacions al Penedès i al Garraf per l'arribada dels Mossos d'Esquadra a la comarca
13 nov 2007
Aquest passat de cap de setmana ha estat plena de mobilitzacions per la presència dels Mossos d'Esquadra a la comarca. També cal afegir el concert antirepressiu que es va dur a terme a Ribes.
GetAttachment.jpeg
wai moss.jpg
El passat cap de setmana al Gran Penedès, s'han portat a terme diferents actes antirepressius àrreu de la comarca.Els actes principals han estat les concentracions simultànies a diferents poblacions del Garraf i al Penedès,de rebuig a la presència dels Mossos d'Esquadra.


L'altre cita ha estat el concert antirepressiu que es va dur a terme la nit de dissabte a la Nau del a Ribes,per recaudar fons econòmic per pagar els advocats dels encausats dels fets de la fira de Novembre de 2003. Unes 300 persones van assistir al concert organitzat per la Coordinadora Antirepressiva del Garraf.


Per altra banda, les concentracions de protesta per la presència del nou cos policial de la Generalitat del Principat de Catalunya a les nostres viles, han tingut una gran expectació a les diferents mobilitzacions. En les concentracions que es varen dur a terme a les poblacions de Vilafranca del Penedès,Sitges i Vilanova i la Geltrú van ésser caràcter d'un gran rebuig de la població civil de la comarca. Un nou cos policial amb precedents repressius des ja fà uns quants mesos des de que s'han instal.lat als nostres carrers.


A Vilafranca unes 80 persones es van concentrar a la plaça de la vila el passat divendres cap a les 8 del vespre,on un membre de la Coordinadora del Penedès va llegir el manifest corresponent i després es va poder veure un video projectat davant el Consistori de la capital penedesenca on reflectia els derents casos repressius realitzats per la Guàrdia Civil durant tots aquests anys. La Coordinadora també va realitzar una exposició fotogràfica i explicativa dels diferetns caos repressius que han patit a la comarca.


Dissabte 10 de novembre a les 20.00 del vespre una trentena de persones es van concentrar al cap de la vila a Sitges convocats per l'Assemblea de Joves de Sitges.

Diumenge 11 de novembre a les 20:00 del vespre, una cinquantena de persones es van acostar fins a la plaça de la vila de Vilanova i la Geltrú, per assistir a la mobilització convocada per la Coordinadora Antirepressiva del Garraf en motiu per l'arribada pels Mossos d'Esquadra a la comarca. La concentració va anar fins a l'encreumanent de l'avinguda Francesc Macià i la rambla principal,enmig d'una gran expectació de l'últim dia de la Fira de novembre.Els concentrats van llegir un comunicat de protesta i van proferir consignes per la presència dels agents de la policia catalana als carrers de la ciutat.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Mobilitzacions al Penedès i al Garraf per l'arribada dels Mossos d'Esquadra a la comarca
13 nov 2007
Com ja diu el seu himne: Viva laaaaaaa, guardia civil!
Re: Mobilitzacions al Penedès i al Garraf per l'arribada dels Mossos d'Esquadra a la comarca
13 nov 2007
"En les concentracions que es varen dur a terme a les poblacions de Vilafranca del Penedès,Sitges i Vilanova i la Geltrú van ésser caràcter d'un gran rebuig de la població civil de la comarca"

Qualsevol que llegeixi això, pensa que el rebuig el provocaveu vosaltres amb les concentracions. No teniu ningú que escrigui millor?

Per cert, a VNG no hi havia cap expectació cap a vosaltres. Qualsevol estàtua animada o saltimbanqui de carrer hauria cridat més l'atenció en un diumenge de Fira de Novembre al vespre al centre de Vilanova.
Re: Mobilitzacions al Penedès i al Garraf per l'arribada dels Mossos d'Esquadra a la comarca
13 nov 2007
SI QUE S'ENTÈN EL SENTIT DE la frase.Haveure si llegim millor les frases,eh noi. El rebui el mostra la població,mobilització davant la presència dels gossos d'esquadra.Haveure si ens h ofem mirar..eh

NI AQUI NI ENLLOC. MOSSOS FORA
Re: Mobilitzacions al Penedès i al Garraf per l'arribada dels Mossos d'Esquadra a la comarca
13 nov 2007
haveure JA OME!

Ho sento, no m'hi he pogut ressistir...
Sindicat