Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: mitjans i manipulació
torna contrastant
11 nov 2007
El col·lectiu Contrastant ja treballa per tornar a l'activitat, després de gairebé un any d'aturada per manca de temps i diners. L'11 de febrer d'enguany el col·lectiu anunciava a la seua plana web que havia posat "punt final" a la seua tasca de monitoritzar els "mèdia". Havien estat sis anys de tasca a Internet, on Contrastant analitzava regularment la tasca dels mèdia tradicionals i n'oferia una lectura diferent. A Contrastant li hem d'agrair, sobretot, que hagi aconseguit canviar per sempre més el concepte i la credibilitat dels recomptes de les manifestacions. És aquest col·lectiu qui ha aconseguit introduir d'alguna manera el mètode més científic possible en els recomptes de manifestants, i la seua contínua denúncia dels recomptes "a dit" que sovint duen a terme certes administracions i mitjans ha acabat deixant en evidència els qui l'empren.

En el seu moment el portal Tribuna Catalana va "esperonar" els tres principals impulsors del col·lectiu" perquè continuessin la seua feina. Segons ha informat aquest diari, Contrastant "ja treballa" per retornar a l'activitat, i mentrestant Tribuna ha ofert al col·lectiu la possibilitat d'expressar les seues opinions a través del seu portal.

El discurs de Contrastant va fer forat en l'imaginari col·lectiu i en molts mèdia tradicionals -de paper- que ja no dubtaven a donar les dades de Contrastant com a clara referència vàlida, i que sovint citen entre cometes -i aclarint que són molt improbables- certes dades de manifestants que tothom reconeix impossibles.

This work is in the public domain

Comentaris

Sense referències
12 nov 2007
Em sembla que a aquest li falten referències sobre l'origen i veracitat de la informació.
A la pàgina oficial de Contrastant no hi diuen res:
http://www.contrastant.net/

..tampoc no es posen enllaços a cap altra font ni s'avala l'article amb cap autoria clara.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more