Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: sanitat
Retiren un medicament de Novartis al descobrir-se greus efectes secundaris
31 oct 2007
Extret de http://heura.wordpress.com
Les autoritats sanitàries de diversos estats (Canadà, Austràlia, Nova Zelanda i EEUU) han forçat a Novartis a retirar del mercat l’anti-inflamatori Prexige per la seva propensió a causar greus danys hepàtics en els pacients. La noticia segueix a la petició de la FDA (Food and Drug Administration, organisme regulador de fàrmacs als EEUU) a Novartis de deixar de comercialitzar el fàrmac Zelnorm, basant-se en la identificació recent de diversos casos de fallada cardiovascular relacionats amb el consum del medicament al març del 2007. Segons aquest organisme vàries morts derivades de problemes de ronyó haurien tingut lloc a principis d’any a causa de l’Exjade, un altre producte de Novartis.

Només a Australia es calcula que unes 60.000 persones han utilitzat el Prexige. Davant la primera prohibició de comercialitzar el producte (que va tenir lloc a Australia) Novartis va anunviar en un comunicat de premsa que els pacients que consumissin Prexige havien de “parar inmediatament el tractament i contactar amb el seu metge per seguir una medicació alternativa. Els pacients han de tornar les pastilles de Prexige que els hi queden al seu farmacèutic�.

Aquesta és una mostra més de que la brutal explotació que s’està portant a terme sobre els animals destinats a l’experimentació animal no només és injustificable desde un punt de vista ètic, sinó que a sobre és inútil i perillosa per als éssers humans. L’únic motiu pel qual es continua mantenint la vivisecció com a vía d’investigació vàlida és l’enrome quantitat de diners que s’emporten les empreses que acaparen aquest brut negoci. I entre elles Huntingdon Life Sciences (HLS), contractada per Novartis per provar els seus productes, amb els resultats com els que aquí exposem.

A aquesta gent no li importa res. No els importen ni els animals ni els seus pacients, ells només veuen mercaderia. Matèries primeres, clients i diners. Juguen amb vides i creuen que sempre poden sortir guanyant. Ha arribat l’hora de fer-los saber aquest joc no els hi contoinuarà sortint gratis.

Defensem les nostres vides i la dels animals expotats.
GUERRA A NOVARTIS.
GUERRA A HLS.
GUERRA A L’EXPERIMENTACIÓ ANIMAL.

Campanya pel Tancament de HLS (contrahls ARROBA gmail.com)

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more