Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió : ecologia : pobles i cultures vs poder i estats : especulació i okupació
[pla caufec] els mossos citen a declarar a una persona per la manifestació del 6 d'octubre
25 oct 2007
Ahir dimecres a les 23:30h, una parella de mossos d'esquadra va anar a casa de la Lluïsa Morera per citar-la 12 hores després (avui a les 11:30h) a la comissaria d'Esplugues. A aquelles hores intempestives de la nit li van comunicar que era per haver convocat una reunió il·legal. Si no anava, li van dir que la denunciarien o podria ser detinguda.
mani caufec carrega policial 6oct07.jpg
La Lluïsa va informar mitjançant una instància que el dia 6 d'octubre es faria una manifestació contra el pla caufec, sense ànims de legalitzar la convocatòria però si explicant el recorregut. Quan la manifestació va començar, un mosso d'esquadra es va apropar a una persona de la plataforma i li va dir: "Sabem que això és un acte que no ha esta comunicat a les autoritats, però no passa res. L'únic que no permetrem és que talleu el tramvia, l'autopista i les rondes".

Veiem com comencen a arribar les conseqüències de la manifestació on centenars de persones van desmuntar part de les obres del megaprojecte urbanístic. A les 9h del matí d'avui l'ex gerent Enric Giner, actual portaveu de govern del P$OE i funcionari des de 1974 a l'ajuntament d'Esplugues, ja ha rebut unes quantes trucades.

D'altra banda, el 18 de gener estan citades a declarar les persones que es van penjar de les tres torres d'esplugues durant la setmana 'Està tot fatal'.

Seguirem informant...

QUE VOLEN AQUESTA GENT,
QUE VENEN DE MATINADA!
Mira també:
http://www.noalplacaufec.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [pla caufec] els mossos citen a declarar a una persona per la manifestació del 6 d'octubre
25 oct 2007
Pero si no es van tallar ni les rondes, ni l'autopista ni cap carrer. Només es van desmuntar les obres! Si la gent anava en grups de 19 persones, això no és il·legal!!
Re: [pla caufec] els mossos citen a declarar a una persona per la manifestació del 6 d'octubre
25 oct 2007
perque es sapiga: despres de la carrega policial a bon pastor el divendres 19, també hi ha hagut amenaces i intimidacions a alguns membres dels grups de recolzament.

Hem d'estar al lloro perquè cada vegada que hi ha una manifestació popular de protesta o de rebuig, sempre hi ha l'intent de vengança de les autoritats.
Sindicato Sindicat