Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sanitat
Què volen, metges o gestors?
24 oct 2007
concentracio 22 oct.jpg
Què volen , gestors o metges?
Escrivim aquesta nota després que el director de la nostra àrea bàsica de salut al Raval Sud, ens ha comunicat que ha estat cessat per la gerència de lâICS.
El fet ha succeït arran dâuna carta, escrita per ell mateix, dirigida als coordinadors de les ABS de Catalunya, que manté un to crític respecte a la línia de treball que es vol promoure des dâaltes instàncies de lâadministració.
Voldriem resumir en poques ratlles que molts de nosaltres percebem com a problema moltes de les coses que el Dr. Morató subratlla a la seva carta: nova burocràcia informàtica, assumpció dâàrees que fins ara duien els especialistes o de noves tasques amb personal limitat, promoció dâun sistema de control de dades, i de consecució dâobjectius, al més pur estil âempresa privadaâ? que a vegades canvia la filosofia de lâacte mèdic (acaba sent un mer intercanvi de dades que dificulta poder arribar a lâarrel de molts problemes de les persones).
En Jaume Morató sempre ha dit les coses tal com raja. El més important, al nostre entendre, no hauria de ser que les seves paraules directes hagin pogut ofendre, sinó que les idees expressades a la seva carta, fossin la base per un debat que pugués canviar la situació de la sanitat actual a Catalunya.
Això sí, la seva destitució trenca de forma radical la dinàmica del nostre centre. Només els que hi treballem sabem què significa això.
Ãnims Morató.LâABS Raval Sud estem amb tu!!

Fèlix Heras, metge de família del Raval Sud i 54 firmes més.
Mira també:
http://blog.raval.es

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Què volen, metges o gestors?
24 oct 2007
Demà reunió de 2 a 3 al CAP Raval Sud, i a les 20:30h al Casal del metge.

Cada dimarts a les 13:30 concentració davant de l'ICS (Balmes amb Gran via)
Re: Què volen, metges o gestors?
24 oct 2007
volen gestors desde fa molts de temps, a catalunya hi una colla de uns 25 gerents del psc-ciu que van rulant de hospital en hospital.


la realitat es que volen que la sanitat funcioni con una cadena de montatge, amb uns temps programats, si surts del seu metode no ets producctiu.
Sindicat Terrassa