Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
La SGAE se gastará 30 millones en la rehabilitación de un palacio para su nueva sede
24 oct 2007
* Invertirán la suma en la rehabilitación del Palacio del Infante Don Luis de Boadilla del Monte.
* Será la sede de la Fundación Autor y del Instituto de Derechos de Autor.
* Cubrirán el presupuesto de la rehabilitación pero no descartan pedir subvenciones.
La Sociedad General de Autores y Editores (SGAE) invertirá 30 millones de euros en la rehabilitación del Palacio del Infante Don Luis de Boadilla del Monte, un monumento, abandonado desde hace años, que se convertirá "en el mejor centro cultural de España", según el alcalde, Arturo González.

La rehabilitación de este Palacio, construido por el arquitecto Ventura Rodríguez en 1760 y que actualmente está en un precario estado de conservación, servirá para que el monumento se convierta en sede de la Fundación Autor de la SGAE, del Instituto de Derechos de Autor, del Instituto Complutense de Ciencias Musicales.

Además, se planea la creación de un centro cultural y de estudios e investigación que contará con biblioteca, un auditorio de 800 butacas y una residencia para estudiantes y profesores.

ACTIVIDADES CULTURALES

El arquitecto Santiago Fajardo, responsable de la restauración del modernista Palacio de Longoria en el que está ubicada la sede de la SGAE, es el autor del proyecto, una obra que abrirá 15.000 metros cuadrados a actividades culturales en un plazo de dos o tres años.

La SGAE -aseguró Bautista- se hará cargo de los 30 millones de euros que se preven invertir en la rehabilitación, aunque "pediremos las ayudas y subvenciones" establecidas para este tipo de trabajos, algo que, según sus cálculos, no les aportará más del treinta por ciento del total.
Mira també:
http://www.20minutos.es/noticia/144121/0/sgae/nueva/sede/
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/321813/index.php

This work licensed under a
Creative Commons license

Comentaris

Re: La SGAE se gastará 30 millones en la rehabilitación de un palacio para su nueva sede
24 oct 2007
Felicitats a la SGAE per aquesta nova acció a favor del patrimoni i per crear un nou centre per a estudiants. A veure si n'aprenen altres, per exemple l'església, i comencen a finançar la restauració dels seus béns amb la seua butxaca
La SGAE se pateará 30 millones de nuestro dinero
24 oct 2007
Molt bé "felicitats", quan puguis assistir a alguna d'aquestes hipotètiques activitats culturals, ho anuncies.

Aquest palau privat, a la pràctica seguirà essent privat, però la restauració va un 30% a càrrec de l'herari públic i la resta a càrrec del canon que també paguem tots i totes.
Re: La SGAE se gastará 30 millones en la rehabilitación de un palacio para su nueva sede
24 oct 2007
Aquí teniu seu de la SGAE:

http://www.boadilla.com/pages/palacio.htm

Amb el canon de cada CD/DVD/Aparell que paguem, podem reclamar una part del palau?

Salute!
Re: La SGAE se gastará 30 millones en la rehabilitación de un palacio para su nueva sede
24 oct 2007
És normal que els qui defensen que els treballadors de la cultura no tenen dret a remuneració pel seu treball, també els hi sembli malament la restauració d'una joia arquitèctonica, creació de biblioteques, institucions culturals, residències d'estudiants, etc.
Realment hem de felicitar als autors d'aquest país, que amb els no només paguen la meitat dels ingressos aconseguits amb el seu treball a impostos per a finançar els serveis públics (també dels que els roben i insulten), sinó que a més és dediquen a llegar a la societat tota mena d'iniciatives per a la difusió de l'educació i la cultura, per molt que molesti als enemics de la intel·ligència.
Ja veurem quan la gent d'altres professions es digna a fer alguna cosa semblant.
Re: La SGAE se gastará 30 millones en la rehabilitación de un palacio para su nueva sede
24 oct 2007
Esto es buenísimo, encima hay que felicitarlos... Si realmente quisieran defender a los autores intelectuales de las obras culturales, no atacarían a los pobres (piratas, top manta, canon,...), sino que arremeterían con todas sus fuerzas contra las compañías de discos y elementos similares, que son los que realmente sangran a los creadores.
A parte, me encantaría saber si realmente estos 30 kilos van a salir de sus bolsillos, cosa muuuuuy rara hoy en día. En cuanto a las actividades "culturales" que planean, intentad (Toni y Felicitats) que admitan una iniciativa vuestra sin ser amigos de nadie ni comerle la polla a Ramoncín el listo o Teddy Beartista; a este par los ponía yo a sacar patatas... Y pensar que tengo por casa la versión en castellano de Jesucristo Superstar donde sale este panoli, para flipar
Re: La SGAE se gastará 30 millones en la rehabilitación de un palacio para su nueva sede
24 oct 2007
Jo he conegut gent que ha tingut beques de la SGAE, i és absolutament cert que fan activitats culturals, les coses com siguin.

Això no vol dir que deixem d'estar en contra del canon digital per a qualsevol suport digital, de la persecució i la criminalització de pràctiques com l'intercanvi p2p. Per no parlar de la postura de la "sensibilitat extrema" de la SGAE per la publicació oberta i "anònima" a internet d'insults en contra seu.

Jo continuo creient que una altra SGAE és possible, una SGAE amb canons racionals per coses racionals, no aquest fer pagar fins i tot a festivals benèfics on no cobra ni el del so. Una SGAE que potenciï veritablement la cultura, que aposti pels autors i els interprets (i no per les discogràfiques), una SGAE on Luís Cobos i Teddy Bautista (i Ramoncín, que em fa por tant sols mencionar-lo) puguin ser jubilats de les seves responsabilitats dins l'organització i puguin tornar a fer música en el mercat lliure del món real. A veure quants discos vendrien ara.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more