Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Nova web de Ràdio 90 i emissió online
20 oct 2007
Ràdio 90, emissora lliure i cultural ubicada a la capital de La Garrotxa (Olot) celebra els 15 anys de l'inici de les emissions amb una web renovada i amb la possibilitat d'escoltar-nos online desde qualsevol lloc.
r90.jpg
Història


Ràdio 90, és una experiència que es va iniciar l'any 1990 a Olot - d'aquí el nostre nom -al voltant d'un grup d'amics tocats pel món de la ràdio, mitjà en el qual ja havien tingut diferents intervencions.
Després de superar un seguit inacabable de dificultats, finalment el 17 de juliol de 1993 comencem les emissions de manera regular i ininterrompuda fins el dia d'avui, cobrint la zona central de la Garrotxa, Olot i rodalies.
El plantejament, objectius i definició de la nostra emissora no ha canviat en absolut al llarg d'aquests anys. El primer de tot és el plantejament associatiu, desinteressat i respectuós amb els que professionalment es dediquen a fer tasques similars, el que provoca la total inexistència de publicitat i patrocinadors a la nostra sintonia. Per tant som una emissora sense afany de lucre i autofinançada per tots els col·laboradors. Tampoc pretenem fer res semblant al que es pot trobar al dial de la FM i sí potenciar música, grups i experiències que habitualment no tenen un espai en aquest mitjà de comunicació. Un altre dels objectius és que la qualitat sempre ha d'estar per sobre de la quantitat.

Aquesta és la nostra proposta de la qual ens sentim orgullosos i cofois perquè gaudim fent-ho i perquè malgrat les limitacions que podem patir, el que oferim es pot qualificar de força acceptable, i sinó escolteu-nos i jutgeu vosaltres mateixos. Això sí, us advertim que no trobareu res impersonal ni convencional.
Mira també:
http://www.r90.org
http://giss.tv:8000/r90.mp3.m3u

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nova web de Ràdio 90 i emissió online
20 oct 2007
felicitats radials doncs cap a la terra dels volcans.
visca les ones lliures!!
Desde Ponent anims i endavant !!!!
22 oct 2007
Desde Ponent anims i endavant !!!!

kristu
Sindicat