Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
12 d'octubre
10 oct 2007
12 D'OCTUBRE EL FEIXIME SURT AL CARRER
cartel_.jpg
12oct07baner.jpg
12 D'OCTUBRE EL FEIXIME SURT AL CARRER
"Tras los últimos ataques del independentismo catalanista radical hacia la Corona Española, en los cuales se quemaba la figura del Rey, la plataforma España 2000 ha decidido devolver la moneda quemando los símbolos independentistas de catalanes y vascos. Así lo anuncian en a través de su pagina web en la cual convocan a los asistentes del próximo 12 de Octubre, día de la hispanidad en Valencia, a participar en los actos en los que 500 símbolos independentistas serán quemados al inicio de la manifestación en respuesta a aquellos que quieren dividir España."


http://www.esp2000.org/12/

TOTS A POSAR SENYERES I ESTALADES AL BALCÓ!!!!

SALUT I RESISTÈNCIA

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 12 d'octubre
10 oct 2007
a Barcelona no es farà cap contra mani ni res?
Re: 12 d'octubre
10 oct 2007
El líder del PP afirma que el 12 de octubre se va a "honrar y exhibir" la bandera, símbolo que, junto a la Corona, mejor representa a España.

Ja sabeu el què heu de fer.
Re: 12 d'octubre
10 oct 2007
crec que lo millor que representa espanya, o catalunya si es vol,... és la merda de sous que guanyem el 90% dels ciutadants, la merda de feines, la merda de hipoteques i lloguers, la inseguretat i la brutícia dels carrers, l`erosió del medi ambient de la nostra terra, la cantitat d`impostos que paguem, la pasta que s`en porta cada un dels diputats només per sortir per la tele per parlar de coses que només l`interessen a uns pocs, i un llarg etc

JA ESTÀ BÉ DE PRENDE EL PÉL A la gent!!!!
Re: 12 d'octubre
11 oct 2007
TOTS A POSAR SENYERES...

Este comentario, para mi, es de la misma índole que los que hacen los del PP.

Salud.
Re: 12 d'octubre
11 oct 2007
no li feu més propaganda a aquesta gent, com a mínim no hi poseu el link...
Re: 12 d'octubre
11 oct 2007
M... m'ho sembla a mi o el primer cartell esta retocat? (se li ha afegit l'esvastica). No em sembla malament que es faji critica pero retocar els cartells ho trobo bastant subnormal.
Només que et miris que diuen i que defensen, ja veus de quin pal van, pero retocar fotos es un recurs per escandalitzar a la gent.
Colera camping CNT