Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: ecologia
(novetats sobre Muntanyans II) La Plataforma Salvem els Muntanyans demana coherència a ERC i ICV
06 oct 2007
LA PROTECCIÓ DE MUNTANYANS ARRIBA AL PARLAMENT
El proper 10 d’octubre es votarà una proposta soble l’ampliació de l’Espai d’Interès Natural
La Plataforma Salvem els Muntanyans demana coherència a ERC i ICV
Comunicat de premsa. 04/10/2007

LA PROTECCIÃ DE MUNTANYANS ARRIBA AL PARLAMENT
El proper 10 dâoctubre es votarà una proposta soble lâampliació de lâEspai dâInterès Natural
La Plataforma Salvem els Muntanyans demana coherència a ERC i ICV

El proper dimecres 10 dâoctubre, la Comissió de Medi Ambient del Parlament de Catalunya debatrà una Proposa te Resolució per tal de decidir si amplia lâEspai dâInterès Natural dels Muntanyans. La seva aprovació permetria aturar les obres que ja han començat a destruir lâEspai i la seva futura protecció.
Fins lâactualitat, la majoria de forces polítiques (i en especial ERC, ICV i CiU), han donat suport a totes les iniciatives institucionals i cíviques dirigides a la salvaguarda de lâespai (veure relació adjunta). Ãs per aquest motiu que reclamem del Grup Parlamentari dâEsquerra Republicana de Catalunya i dâIniciativa per Catalunya el seu vot en favor dâaquesta Proposta que defensa el mateix que fins ara han manifestat públicament. Tal sol·licitud dâampliació va ser una de les peticions de la multitudinària manifestació celebrada a Torredembarra el passat 10 de setembre de 2.006, en la qual van participar, entre dâaltres, els parlamentaris Sergi de los Rios (ERC) i Daniel Pi (ICV).

Entenem que Esquerra Republicana de Catalunya i Iniciativa per Catalunya, en tant partits que diuen defensar el Medi Ambient han de posar pel davant la defensa del territori i els seus postulats per sobre de qualsevol altre consideració. El vot dâERC i ICV resulta indispensable per conformar una majoria suficient que permeti lâaprovació dâaquest Proposta de Resolució. ERC i ICV poden decidir, amb el seu vot, la salvació de lâespai afectat o la seva destrucció.

La Proposta de Resolució, redactada per la Plataforma Salvem els Muntanyans, i presentada pel Sr. Carles Pellicer (CiU), en cas de ser aprovada, permetria lâaturada de les obres i lâampliació de lâEspai dâInterès Natural per tal dâincloure la zona afectada.

Una zona afectada per un Pla Parcial que preveu la construcció de més de 500 habitatges en un Espai dâInterès Natural únic, que actua com a connector biològic i que es troba qualificada com a zona dâalt risc dâinundació per la mateixa Generalitat..

Podeu consultar la Proposta de Resolució presentada a
http://www.parlament.cat/activitat/bopc/08b078.pdf

Torredembarra 4 dâoctubre de 2.007

Plataforma Salvem els Muntanyans
En cas de requerir més informació us podeu dirigir a Carles Perdiguero i Garreta (T. 665.76.79.75)

Mocions i manifestos aprovats
- Acord del Consell de Sostenibilitat de Torredembarra de 7 de març de 2005, de lâAjuntament de Torredembarra, exigint la preservació de lâespai.
- Projecte tècnic elaborat lâany 2000 per encàrrec del Ministeri de Medi Ambient per expropiar els terrenys i assegurar la seva protecció i recuperació.
- Moció presentada per la âPlataforma Salvem els Muntanyansâ? i aprovada pel Ple de lâAjuntament de Torredembarra el passat 22 de desembre de 2005 la qual mostrava la seva preocupació per la destrucció de lâespai que suposava el Pla Parcial Muntanyans II. La Moció va rebre el suport de Convergència i Unió, Esquerra Republicana de Catalunya i Alternativa Baix Gaià-Entesa de Progrés Municipal.
- Moció presentada per lâAlternativa Baix Gaià, aprovada pel Consell Comarcal del Tarragonès en data 13 de juliol de 2006, la qual recull la necessitat dâincloure lâespai afectat dins de lâEspai dâInterès Natural dels Muntanyans, així com continuar treballant per tal que els terrenys siguin adquirits pel Ministeri de Medi Ambient. La Moció va rebre els suport de Convergència i Unió, Esquerra Republicana de Catalunya, Iniciativa per Catalunya i Partit Popular de Catalunya.
- Moció presentada per Convergència i Unió i Esquerra Republicana de Catalunya al Parlament de Catalunya en data 1 de setembre de 2006. Aquesta Moció insta al Parlament de Catalunya, entre dâaltres, a suspendre el pla parcial Muntanyans II, protegir-lo adequadament i preveure els tràmits per una eventual ampliació de lâEspai dâInterès Natural Platja de Torredembarra i Creixell. (Podeu consultar el document a http://www.parlament-cat.net/activitat/bopc/07b377.pdf)
- Manifest corresponent a la manifestació del passat 10 de setembre de 2006 el qual va ser signat per les formacions polítiques Convergència i Unió, Esquerra Republicana de Catalunya, Iniciativa per Catalunya, Esquerra Unida i Alternativa, Alternativa Baix Gaià i Entesa de Progrés Municipal en el qual es recull la sol·licitud de suspendre el pla parcial, continuar les negociacions que garanteixin lâadquisició de lâEspai, iniciar els tràmits per tal que sigui ampliat lâEspai dâInterès Natural.
- Sol·licitud dâampliació de lâEspai dâInterès Natural Platja de Torredembarra i Creixell presentada per nombroses entitats i col·lectius del Camp de Tarragona davant del departament de Medi Ambient i Habitatge i, entre dâaltres Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) i lâAlternativa Baix Gaià (ABG).
- Moció acordada per la totalitat de grups de lâAjuntament de Torredembarra en data 10 de maig de 2.007 (Convergència i Unió, Esquerra Republicana de Catalunya, Alternativa Baix Gaià, Partit Socialista de Catalunya, Partit Popular de Catalunya, Grup dâIndependents de Torredembarra, Vilatans Units per Torredembarra), sol·licitant a la Generalitat lâampliació de lâEspai dâInterès Natural dels Muntanyans, per tal dâincloure els terrenys afectats pel Pla Parcial Muntanyans II.
Mira també:
http://www.gepec.org/muntanyans/index.php?option=com_content&task=view&id=47&Itemid=

This work is in the public domain

Comentaris

Re: (novetats sobre Muntanyans II) La Plataforma Salvem els Muntanyans demana coherència a ERC i ICV
06 oct 2007
iniciativa no té verds!!!!
Re: (novetats sobre Muntanyans II) La Plataforma Salvem els Muntanyans demana coherència a ERC i ICV
07 oct 2007
aquesta es una merda de nota de premsa, manipulada, ICV en aquesta història no te res a veure. El tema està als jutjats, pregunteu quines són les persones involucrades i a quins partits militen.

La mateixa plataforma està formada per persones que en els seu dia van ser favorables a destruir muntanyans II, a canvi d'un sou, tots ells del grup "ecologista" GEPEC.

Prou manipulacions!!!!!!!
Re: (novetats sobre Muntanyans II) La Plataforma Salvem els Muntanyans demana coherència a ERC i ICV
08 oct 2007
Nosaltres som uns iluminats que ens el va el rotllo pijoguaissss, quan sortim al diari ho celebrem anant de copes al bode, que es el bar de moda de la torre, on ens reunim la crem de la crem intelectual, de passss ens posem cremetes a la pell fetes a les petroquimiques de tarragona, pero faaaan una olorrrr
Re: (novetats sobre Muntanyans II) La Plataforma Salvem els Muntanyans demana coherència a ERC i ICV
08 oct 2007
El grup "ecologista" GEPEC que tu dius, ha fet més per la protecció de la natura que ICV i ERC junts en tota la seva puta història
Re: (novetats sobre Muntanyans II) La Plataforma Salvem els Muntanyans demana coherència a ERC i ICV
08 oct 2007
com sempre, hi ha gent intoxicadora.

la plataforma ha fet un treball lloable els dos últims anys que hagués hagut de fer l´administració. han obligat als politics a reunir-se i a votar mocions cosa que hagués hagut de sortir d´ells mateixos, han aconseguit informes, etcètera, etcètera. I tota aquesta feina l´haguéssin hagut de fer els polítics. Que quedi clar per si algú ho dubta.

Un altre tema ja és el gepec i pot ser si que hi hagi gent que manipula i té la llengua llarga, i alguns d´ells estàn a la Plataforma, però més aviat fan poca feina i tenen poca influència en les decisions d´aquesta... per no dir nul.la- (parlar molt i molestar molt no és treballar molt)

en tot cas el comunicat és molt descriptiu respecte la situació: i ERC i ICV el que haurien de fer és ser responsables amb el suposat "ecologisme" que defensen, per qué a mi hem costa veure´l a aquestes altures. I cada cop som més...

"quan sortim al diari ho celebrem anant de copes al bode, que es el bar de moda de la torre, on ens reunim la crem de la crem intelectual, de passss ens posem cremetes a la pell fetes a les petroquimiques de tarragona, pero faaaan una olorrrr"

us referiu al Gepec de torredembarra, o no????
(per que de gepecs n´hi ha molts i no tots funcionen com aquest)

lo dit. està bé seprara les coses a menys que aspiris a convertir-te en l´intoxicador que critiques...

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more