Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : corrupció i poder : criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats
Llibertat amb càrrecs pels nou encausats (Crema del REI)
04 oct 2007
Llibertat amb càrrecs pels nou encausats
norei2.jpg
20061213villafranca05.jpg
SEGUIMENT DE LA REPRESSIÓ A L'AUDIÈNCIA NACIONAL DE MADRID PER LA CREMA DEL REI
www.llibertat.cat
4.10.07 16.10h Els i les solidaries tornen cap al país.

15.50h Els nou encausats surten en llibertat amb càrrecs. La Fiscalia no ha sol·licitat cap mesura cautelar. Vuit d'ells han estat imputats per cremar les fotos, mentre que l'altre ha estat imputat per induir a l'acció perquè va llegir el manifest. Set dels acusat han admès que van cremar les fotos dels reis durant la concentració del 22 de setembre a Girona, un ha dit que va participar-hi però que no va cremar res i l'acusat de promoure la crema de fotos amb la lectura del manifest ha reconegut que ho va fer, però nega que volgués provocar els incidents. A més, hi ha un nou identificat, que declararà dilluns a l'Audiencia Nacional acusat del mateix.

13.58h La concentració feixista s'ha dissolt. Els nou encausats són tots a dins l'Audiencia Nacional. En queden quatre per declarar.

13.25h El jutge Fernando Grande-Marlaska els esta prenent declaració, mentrestant a la Plaza Colón s'han concentrat una seixantena d'espanyols, la majoria caps rapats d'ideologia feixista, amb banderes franquistes i amb actitud amenaçadora envers els solidaris. Un ampli dispositiu policial ha acordonat les dues manifestacions i evita que s'acostin.

12.21h Els nou encausats entren a l'Audiencia Nacional.


11.30h Esta previst que al voltant de les 12h declarin els nou encausats. A la Plaza Colón s'ha afegit un grup de percussió amb diversos tambors que estan animant la concentració. Alhora hi ha també una petita concentració d'espanyols amb diverses banderes a l'altra banda del cordó policial.

10.40h Els i les solidaries es troben a la Plaza Colón. Són, aproximadament, 70 persones. S'hi han sumat solidaries de Yesca i de Corriente Roja en suport als nou encausats catalans.

8.00h L'autocar solidari, que ahir al vespre es va quedar sense places lliures i que acompanya els 9 citats cap a l'Audiencia Nacional de Madrid, ha estat aturat aquest matí altre cop per la Policia Nacional espanyola. S'ha reproduït el què ja havia passat en les darreres dues ocasions: tots els viatgers han estat registrats per membres del cos policial i, de forma amenaçadora, els agents han explicat al xofer de l'autocar que seran escortats fins al carrer Gènova de la capital espanyola.

http://www.llibertat.cat/content/view/1412/1/
Mira també:
http://www.llibertat.cat

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat