Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
Treballant per a l’autodeterminació - 11 setembre 2007 -
07 set 2007
Cada any l’Onze de setembre ens convida a renovar el compromís amb el nostre poble i la seva llibertat. Des de la Intersindical-CSC ho fem partint de la nostra condició de sindicat nacional, d’organització dipositària d’interessos i aspiracions de classe, que conformen la nostra visió i objectius en el procés nacional i social.
logo_capsalera.gif
senyera.jpg
L’onze de setembre és una jornada d’afirmació i de reivindicació: afirmem la nostra identitat com poble i la nostra voluntat de defensar-la i desenvolupar-la. I reivindiquem el dret a fer-ho sense altres límits que els que el nostre propi poble decideixi.

Des de la Intersindical-CSC som conscients que la manca de sobirania que pateix aquest país determina negativament les nostres vides: la manca de llibertats nacionals es reflexa en l’entrellat econòmic i laboral. Així ho evidencien les apagades de llum, l’obsoleta xarxa ferroviària, les comunicacions, el dèficit d’infrastructures, les deslocalitzacions industrials, la terciarització de la nostra economia. I la precarietat laboral i l’exclusió social que afecten part del nostre poble.

Som els treballadors i treballadores els que patim de forma més descarnada l’espoli a que ens sotmet Madrid i París així com les conseqüències de les accions dels governants que es feliciten del creixement del PIB mentre que miren cap a altra banda davant de les creixents desigualtats; presumeixen de comptes públics sanejats, mentre la gent s’ha d’endeutar fins el límit per a accedir a la vivenda; ens parlen de serveis públics i de despesa social mentre que privatitzen serveis i afavoreixen les rendes més altes.

La Intersindical-CSC confiem que serem capaços de anteposar els elements de col·laboració als de competència, construir una unitat d’acció de llarg abast que permeti al sindicalisme nacional dinamitzar la lluita dels treballadors i treballadores per l’emancipació social i nacional.

En la commemoració d’aquesta diada, des de la Intersindical-CSC, no podem oblidar allò que des de Francesc Layret fins a Lluís Maria Xirinacs s’ha demostrat com el camí a seguir: el progrés nacional és, i ha de ser, la sobirania social, l’estat català del benestar.

Visca la classe treballadora!
Visca la Terra!

Països Catalans, 11 de setembre de 2007
Mira també:
http://www.csc.cat
http://www.lespaijove.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Treballant per a l’autodeterminació - 11 setembre 2007 -
08 set 2007
http://img128.imageshack.us/img128/7811/cartell11desetembre2007yd6.gif
Re: Treballant per a l’autodeterminació - 11 setembre 2007 -
08 set 2007
Penso que ja és hora de enfortir el sindicalisme nacional, com una de tantes eines que ens calen, sense ser sucursal de Madrid. No hi haurà sobirania dins de les cotilles de sindicats espanyols.
Re: Treballant per a l’autodeterminació - 11 setembre 2007 -
09 set 2007
I que et fa pensar, pere el cerimonios que ens importa gaire el que tu penses amb aquesta visio maliquista de la lluita pels drets socials i laborals? La CGT no es cap sucursal de Madrid es una CONFEDERACIO. I el que hem de treballar es per enfortir els lligams amb tots els treballadors que estiguin sota el mateix marc legal laboral, es a dir a tota la UE, per poder lluitar de manera efectiva, de fet si poguesim treballar amb les organitzacions sindicals dels paisos a on s'envia la feina, i a on no hi compten res els drets socials aconseguits aqui amb molt de sacrifici, segurament arribariem mes aprop de les solucions que necesitem.
Re: Treballant per a l’autodeterminació - 11 setembre 2007 -
09 set 2007
Benvolgut company, els tics stalinistes et poden molt. Les meves disculpes si he ferit la teva CONFEDERAL sensibilitat, ens calen organitzacions propies, no sucursals, per aconseguir la nostra sobirania com a poble. Internacionalisme, vol dir entre nacions, ens cal bastir organismes propis per ser nació.
Re: Treballant per a l’autodeterminació - 11 setembre 2007 -
15 set 2007
Intersindical-CSC sou la comparsa de ccoo-ugt allà on esteu

Encara un tenim que veure en acció en una vaga potent ,o es que la intersindical no ho fa per no entorpir la feina del govern dels seus amics de ERC.

No comparteixo algunes practiques de CGT com participar a les eleccions sindicals però esta clar que no els hi arribeu ni a la sola de les sabates

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more