Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Comentari :: @rtivisme : altres temes
"De marxa"
02 set 2007
Avui surto de marxa, avui faré mal. Em penso fotre de tot: pastis, alcohol, gasolina súper, sense plom, líquid de frens y una tònica, per fer el rotet. Robaré el cotxe del papa i me n'aniré a fer curvas, amb el gas a tope, la música a tope i en contradirecció... Quan el dòping m'estigui fent la pujada, em tiraré la Sònia, la Marta, la Laura, la Maria i l'Ester; només sexe, sense amor i sense condó. Quan tregui les papes, esnifaré de tot, beuré de tot i me n'aniré a la disco. A la disco ballaré, em deshidrataré, me la pelaré per acabar-me de deshidratar i els col·legues, molt passats, em portaran a urgències. Allà m'operaran, em treuran de tot, em ficaran de tot, "que se nos va, que se nos va... ay, hostias, se nos fue". Un cop anat, em fotré un tequila, per mantenir-me, i em fotran al congelador, per mantenir-me. Una clenxeta pum-pum, rotllo capella ardent, pum-pum, un chupito dissolvent, pum-pum. "Mai t'oblidarem", xim-pum. Des del nínxol rotllo tranqui, pim-pam, anar pujant, rotllo cel, tope chill out.
Un cop a dalt, presentacions, "hola què tal, com ha sigut", "hola què tal, he barrejat". I que guai, que guai, perquè aquí no tanquen mai i m'han deixat entrar amb vambes. Goril·les puta mare, tope sort.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: "De marxa"
02 set 2007
aquestes xorrades s´han de publicar a indymedia!?
jo creia que indymedia era una pagina per penjar noticies, i creia tambè que era una pàgina una mica seriosa! (que amb les últimes noticies que s´estàn penjant això sembla un circ!!!)
Re: "De marxa"
02 set 2007
Pasen y vean!!! lo nunca visto! El personaje censurador del día! Un espécimen increible que piensa que es poseedor de la verdad absoluta!! No se lo pierdan!! pasen y vean!!

PD: Un artículo raro, pero no una chorrada, o almenos, tan chorrada como TODO, absolutamente TODO lo que se cuelga en indymedia. Si no te gusta, no lo leas...

PD2: Aprende a escribir!!!
Re: "De marxa"
02 set 2007
a mi em sembla bonissim el text! si m' atreveixo li poso musica a la lletra i ho penjo d' aki poc... si el seu autor "que al cel sigui" m' ho permet!

pum-pum, pum-pum, xim-pum! jajajajajaja!!!

sincerament felicitats, digne de ser publicat i difòs!

no paris, en vui més!
Re: "De marxa"
02 set 2007
Molt, molt bo. Pens publicar-ho a la resvisteta que tenim amb els col·legues...

Francament bo.

SALUT!
Re: "De marxa"
02 set 2007
indymedia és un mitjà genial.

sou valtrus ke esteu malament del cap.
Re: "De marxa"
02 set 2007
Ja estem... "fora de lloc" m'estic començant a cansar de vosaltres, el text està de puta mare i si no us agrada us *****, joder... "fora de lloc" xk?? posats a censurar... demano el tancament d'indymedia y la seva substitució per un mitjà que no digui mentides i que accepti, públicament, que deixarà publicat el que al grup d'amiguets que el formin estiguin d'acord i que censuraran... per això, us feu un weblog, òstia!
Re: "De marxa"
05 set 2007
Corregit; Ja torna a estar per a tothom.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more