Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
Per la gent del Rebrot, un 10
29 jul 2007
Només escric per dona un 10 a la gent que ha muntat el Rebrot, l'Aplec de Joves dels Països Catalans, que van saber reaccionar molt bé ahir durant el oncert de Piperrak, quan la lacra dels moviments alternatius (punk&skins costres) van començar a llençar ampolles i tanques per tal de poder colar-se.
Per la bona reacció i la gent que de veritat lluita...un 10 per a la gent de Maulets i la gent que va acabar a l'hospital per culpa de 4 tarats.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Per la gent del Rebrot, un 10
29 jul 2007
Totalment d'acord amb el comentari, però crec que s'hauria d'anar més enllà. No es pot permetre situacions com la d'ahir on els pies tan si com no intenten destrossar el que poguin (entrar molts cops per ells és secundari). S'ha d'acabar amb ells perquè sinó acabaran havent-hi caces de punkis injustificades als concerts on algun il·luminat no diferenciarà entre aquesta lacra del sistema i un punki o skin.
S'ha de reaccionar i col·locar els apolítics i els pies al mateix lloc que els nazis ja que són ens creen més probelemes en les festes i concerts dels diferents moviments socials i barris (sobretot de Barecelona i Rodalies).
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
29 jul 2007
Quan tornàvem en cotxe vaig veure que els molt malparits cremaven contenidors de reciclatge de paper. Van cremar dos contenidors, un contenidor tenia un cotxe aparcat just al cantó a tocar. El segon contenidor estava sota un arbre sec i es podia haver cremat perfectament i afectar les cases veïnes.

Em fa molta ràbia tot plegat, però més val no parlar-ne. Allò només van ser unes hores d'una acampada que va durar quatre dies i que va ser l'ostia amb patates. los Maulets s'ho van currar molt, i aquestos fets no poden marcar una acampada on van passar moltes i millors coses, no em vull quedar amb aquesta idea del Rebrot, em vull quedar amb la idea del Rebrot a vora la platja (sóc de Lleida i no puc anar casi mai a la platja, però dissabte i vai anar), amb la idea de que les xerrades i tot va molar un munt, amb Obrint Pas que em va tornar a posar els pèls de punta (als caps de setmana treballo i no puc anar a gaires concerts seus, els he sentit poc i m'agraden massa).

Rebrot Forever!
Re: Per la gent del Rebrot, un ? JAJAJAJ
29 jul 2007
Crec necessària una petita aclaració, sense cap ànims de crear una discussió on no n'hi hauria d'haver... Crec patètica l'actuació tant de certa gent que va actuar de forma extremadament violenta cap a gent de l'organització del concert, com per part de la gent de l'organització que es va prendre de forma extremadament seria el seu paper de "seguretat", que crec que en una situació com la d'ahir (moltissima gent fora del concert, en part pels preus abusius que estableixen els maulets), no haurien d'haver-se "entregat" d'aquesta manera a la "defensa de la causa" (jeje). Sincerament com a organització crec que maulets, que ja tenia una idea del que podia passar a l'entrada desde feia dies, pel simple fet d'establir preus abusius en un concert amb grups de caire llibertari (que clamen cançons per un món diferent), actuessin com si els anés la vida en tancar el pas a un grup de gent més aviat reduït... Anem en compte amb la forma d'organitzar els actes quan pressumptament defenem certes idees!!! reflexioneu-ne!!! que fins i tot podria afirmar que va ser millor l'actuació per part dels mossos d'esquadra que per part dels Maulets!!!! i ja és dir!!!!!
Salut companys!
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
29 jul 2007
Primerament no trobo patetic catalogar a akests grups on s'han anomenat "crostes" anteriorment com animals irracionals on el seu unic objectiu es destroçar o cremar containers. NO TOTS ELS "PIESNES" I "SKINS" estan al mateix sac.
Seguidament esceptuant aquest icnident, no crec que aquest rebrot hagi tingut tan bona organització. Primerament perquè la zona d'acampada estava a 30 o 40 minuts caminant de la zona de concertssense possibilitat d'agafar transport public, en un camp de futbol ple de sorra no crec que sigui el millor lloc per fer una acampada, per arribar a la zona d'acampada abans havies d'estudiar la manera, tampoc es que es respires gaire amabilitat entre la organitzacio, i segon crec que ha kedat en evidencia el peseterismo que es respira a maulets.(tema beguda, avies de comprar un mun de tiquets per a poder beure, no podies comprar-los sueltos)

En definitiva, si es parla de tanta lluita, primer hem d'aprendre a respectar i a no catalogar, i segon mirem per nosaltres mateixos abans de jutjar als altres.
salut!
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
29 jul 2007
trobo patetic, perdo
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
29 jul 2007
Jo també crec que efecivament amb els grups qes van portar, podien preveure que passaria algu aixi, i més amb els preus DESMESURATS que hi havien.
La lluita no es guanya amb els calers maulets, ha quedat ben clara la vostre forma de lluitar.

penosa l'organitzacio, tant acampada, com els preus, i fins i tot el tracte.
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
29 jul 2007
si portes a Piperrak,ja saps el que t´esperes......
Per la gent del Rebrot, un 10? un 1000!
29 jul 2007
mira perplexe, es nota que t'ho curres poc... masses cops "skins" apolítics i pies negres destrossen mogudes que costen molta feina a la gent que hi posa la pell. això no és un negoci per a que ningú es lucri, si tant et va el consumisme que et preocupen els "preus abusius" llavors es que t'ho mires com un negoci.

es un espai de trobada i de lluit amb la musica com a excusa i esquer.
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
29 jul 2007
L'esquer es el que s'utilitza per enganyar i caçar peixos no?
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
29 jul 2007
perque la veritat es ke la musica no importava sino la pasta kes podia treure amb akesta..
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
29 jul 2007
un negoci? preus abussius?

Ple que penso jo, des de fora de l'organització del Rebrot, és que els preus no eren gens abussius, si no adequats al preu que cobren els grups (a veure qui es mou epr la pasta aquí...).

Respecte a la zona d'acampada, si, no era la millor zona, però era l'única cosa que es podia oferir en aquest poble, pel que vaig veure.

Pels qui critiquen l'organizació de l'Aplec, quan munteu vosaltres una cosa similar, ho fareu com us plagui no? doncs deixeu treballar a la resta, en aquest cas Maulets, que per altra banda, diria que amb el Rebrot no treu gens de diners, ans al contrari, perquè no es fa amb visió d etreure diners, si nó de fer un Aplec polític de joves on es combini festa i lluita.
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
29 jul 2007
preus abussius¿? us penseu que els grups venen a tocar gratis?¿
Pel que fa a l'actitud dels crostes.. lamentable... són una colla de paràsits... A sobre cridaven "Fascistas" a la gent de maulets pel simple fet de autodefensar-se... impressionant...
I pel que fa a l'actuació de maulets... un 10, ja que va haver d'aguantar una pluja de botelles de vidre i tanques.
I els crostes que vau acabar a l'hospital... foteu-vos desgraciats!
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
29 jul 2007
Anna: els preus no són cap motiu. Si no vols pagar, és senzill: No hi vages. I aquesta gent no havera pagat ni 5 euros, i si entren, destrossen la barra com han fet en altres llocs.

Com han dit, s'hauria de criticar als grups que cobren el que cobren. El preu de l'entrada va acorde amb això. A més, un aplec com el Rebrot no és només un concert, són moltes més coses que costen pasta, i ningún ingrés.
Qui creu que el Rebrot és un negoci, hauria de saber que un aplec com el Rebrot provoca més pèrdues que guanys, a més de l'esforç que suposa.
Sobre la zona d'acampada, pel que sé, l'ajuntament no els va deixar el lloc que estava previst en primer moment.
És normal que qui feia seguretat no es mostrara gaire flexible, després que a gent li obriren el cap per culpa dels crostes.
Per la gent del Rebrot, un 10
29 jul 2007
nomes dir que els tiquets es podien comprar per separat o en tires (es podia triar)
tb que la gent hauria de tenir en compte que els grups de musica estan cada vegada mes cars i les lleis imposades per la generalitat per muntar un festival d'aquestes carecteristiques cada vegada demana mes coses (segurates, lavabos, ambulancies, escenari,etc)i l'organitzacio millor impossible tinguent en compte que la gent que venia a gaudir dins al concert ni es va enterar del que passava a fora.
esperem molts anys de rebrot i molts d'alçat
a poguer ser algun dia fer-ho tot junts
FELICITATS MAULETS
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
29 jul 2007
M'encanta veure com molts borratxos de taverna ara s'acosten a defensar una estètica punk i a queixar-se de l'organització que els ha muntat la festeta aquesta setmana.

Si a algun iluminat li semblava car el Rebrot o mal organitzat tenia la opció de no anar o anar-se a queixar a una altra banda com a l'acampada jove. Aquests que tant us queixeu sobre la organització suposo que deu ser perque sou gent sense iniciativa ni capacitat de moviment que mai heu fotut ni brot i justifiqueu a parasits com els piesnegros.

Anar-la a liar al rebort, a una casa okupa... és patètic i no ho justifica res del món ni els preus ni la ideologia dels organitzadors... els que feu aquestes coses es perque sou inútils, sou el que en diriem lumpen, persones que voleu que us ho donguin tot fet i perfecte, i a sobre gratis, i anar de poble en poble emborratzant-se i queixant-se dient que si viosaltres ho fessiu seria millor. Doncs potser seria millor, però mai passarà de condicional perque sou un xic paradets, excepte alhora de torar pedres i atacar a l'organització.

Sols els covards s'emfronten a Maulets per comptes de a la policia.
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
30 jul 2007
Koncert anti-kamells?

Hi havien més kamells dins ke fora!! Ke ja és dir!!

Apa salut i a seguir fent el joc al kapital!!

Kina doblemoral k teniu!!
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
30 jul 2007
Hahahaha, si, ser anticapitalista és escriure amb "k".
I no era un concert anticamells, era un Aplec.
Si t'haveres llegit els pamflets sobre les drogodependències, o haveres anat a la xerrada, entendries alguna cosa.
Per cert, de quina manera li fan el joc al capital? Tros d'ignorant...
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
30 jul 2007
JJAJAJAJAJAJ Primer faltan al respecte als altres anticapitaliestes com tú maleducat/da!!!

Amb aixó ja m'ho dius tot, i segon simplement fent negoci per la causa nazionalista o es que el nacionalisme que pregoneu no s'ampara en el capitalisme més ranci.

Segueixo amb el mateix en el teu "aplec" s'ha mogut més speed i ves a saber tú k més k la oxtia!!

Apa salut i baixat els fumets !!( ara ja pots tornar a insultar desde l'anonimat que és molt fácil)
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
30 jul 2007
M'és igual que sigues un intoxicador o un madero, la teua ignorància (això no és un insult) és més que evident.
Primer dius que falte el respecte als anticapitalistes com jo, i després dius que el nostre "nacionalisme" s'empara en el "capitalisme". Contradictori, no?

I si s'ha mogut speed, serà per crostes i contrarevolucionaris com tu. Gent així se l'hauria d'eliminar, senzillament.

Encara no has establert cap relació entre l'esquerra independentista i el capitalisme. Serà que som anticapitalistes?
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
30 jul 2007
Això és un problema de "rates", no de persones, i s'ha d'actuar en conseqüència.

Mort al costrisme!
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
30 jul 2007
sobre la zona d'acampada tinc entès, q els maulets van pecar de pringats ja q tenien demanada una altra zona amb ombra i molt propera al lloc on es desnvolupaven concerts i xerrades, però fa cosa d'una setmana que ha entrat en vigor una ordenança de boscos i prevenció d'incendis de la generalitat (no sé ben bé com va, però això és el que vaig sentir)

estic totalment d'acord amb que la zona d'acampada era una merda i estava molt lluny i això va posar difícil l'assistència a xerrades i actes (a part de la tornada a les tantes de la matinada que era la hòstia), però q li farem...

pel q fa a la resta, felicitar a la gent de l'organització; de l'atac amb ampolles no en vaig saber res fins que vaig sortir i vaig veure l'escampall de vidres o siga, q suposo que ho devien gestionar prou bé (per mi els podien haver rebentat, perquè aquesta gent no es guia per preus alts o baixos, sinó per possibilitats de colar-se i de rebentar concerts)

respecte a lo dels camells; no entenc q se suposa q haurien d'haver fet; la pancarta q hi havia, la vaig interpretar com una "invitació" i no com una afirmació (si no la gent hauria seguit la indicació i hauria sortit fora a buscar la droga); respecte el pamflet sobre drogodependències em va agradar, però sí que és cert q era una mica incoherent, quan part del finançament els hi ve de l'alcohol, però bé: ja és un pas endavant

ara bé, la propera vegada podrien prendre's el seu aplec amb més humor (el feu perquè voleu, no?), ja q si q hi havia bastant malcarats i malcarades (entenc q amb l'embolic i la currada q es van pegar es prou normal ;))

vinga, a seguir lluitant i a millorar per a l'any q ve; que ens tornarem a trobar
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
30 jul 2007
pel tema de la gent que és queixa que els preus eren abusius per ser un concert on és porten grups llibertaris... que mirin el que cobren els suposats grups llibertaris, els preus van acord amb el k cobren els grups, i els crostes si volen concerts gratis k parlin amb els seus suyper amiks de Piperrak a vere si els volen muntar un concert gratuit x a crostes... segur k els diran k si xk com k són tan llibertaris.

Vinga salut i mort als crostes
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
30 jul 2007
la gent vol concerts i que la organmització perdi diners? Sabeu què costa pagar tot això de manera autogestionada? akesta xusma s'hagués intentat colar encara q l'entrada costés 10 euros.

Crostes a la foguera i qui els justifica també!
Acabem amb el lumpen!
Crostes seguireu acabant amb el cap obert fins que acabem amb vosaltres!
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
30 jul 2007
Skins apolitics? Jajaja... a veure els Piperrak venga, hi ha l'acampada dels Maulets, venga senyors que ja comensem a ser grandets, una altra que ma fet gracia es lo de fora camells i tot deu fins al cul per allí, jajaja... ke sesperaen portan a als piperrak que i anira gent ke no fuma porros ni es fot ninguna kleka, ja no estik parlant de crostes si no de tot tipus de gent que els escolta, si els primers que devien portar la saca plena, devien ser els propis habeas corpus, piperrak i altres farlopins que vareu contractar, jajaja...

Jo tenia entrada i estabe a dins, sense molestar a ningú, als krostes no els justifico hem foten mania, pero bueno ni a d'altres que també men fan kom algún maulet d'akets ke provoka a la gent per ke pensa diferent ke a ell. La meva opinio personal es que si el preu hages sigut mes barat, hagues vingut mes penya, porto mes de deu anys montan koncerts, i krek aixo, pero també entenk ke akets grups tenen un cache molt elevat, i kada dia et demanen mes paperasa i kalers per fer un festival. L'altra es ke kollons fotia la puta Guardia Urbana per allí dins quina mania gent, la veritat, no se desde el meu punt de vista o trobo molt mal organitzat, pero bueno tampok la liare per aixo, anire alli mu pasare be i si no m'agrada hem pirare. Apa fora camells, pero tots fins al kul, jajaja...
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
31 jul 2007
Mestre a dins no hi havia urbana, el que hi havia (i ocasionalment era els paios de seguretat privada que obliga la Chene per montar actes d'aquest tipus). La Urbana estava fora. Que segur que mossos n'hi havia (secretes vull dir) però amb això no hi pots fer res
Respota al per,......
31 jul 2007
per ,....... 29 jul 2007 10:05:36
si portes a Piperrak,ja saps el que t´esperes......
NO SE QUE VOLS DIR AMB AIXÓ NENG, DONCS A AGRAMUNT (LLEIDA) VAN VENIR A ACTUAR ELS PIPERRAK, I HI HAVIA EL DOBLE DE GENT QUE ARGENTONA I NO VA PASSAR RES DESTACABLE, AH !!! EL PREU ERA A LA MEITAT QUE ARGENTONA. I SI HAGUES PASSAT ALGO NO HAGUESSIM CRIDAT A LA POLICIA !!!
SALUT I LLIBERTAT
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
31 jul 2007
I a Agramunt varen obrir portes!!! Potser la gen tque ho va montar va tenir una miqueta més de vista que Maulets que van voler pillar , ho lamento pels ferits !! Peró la ambició per fer calés a vegades k no sempre es torna en contra .Més val una miqueta d'humilitat que obrir portes cuan tothom estava dins no costava res .Pero pels seus collons tres o cuatre al hospital.

Salut!!
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
31 jul 2007
a agramunt es va colar un munt de xusma i al rebrot no s'hi va colar ni un.
5 crostes ferits, hehe, tant de bo que se'ls infectin les ferides i l'única solució sigui amputar el cap
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
31 jul 2007
jajajajaja que comenci la guerra entre internautes fustrats!!! ueueue
quina inutilitat de converses no? avere qui la diu mes grossa va!
apa salut, i... tranquilitat i bons aliments...
PD que els fotin als G$B%A@ISGFDG! que son els pitjors de tots jajajaja
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
31 jul 2007
obrir portes?¿ si els crostres entren a dins haguessin intentat assaltar la barra...
Crostes = paràsits al servei de l'estat que a canvi d'uns gramets de speed intenten fotre a la gent que es mou.
Crostes aneu de "tirats", però per portar el vostre uniforme us gasteu 120 euros en unes botes o uns 300 euros en una xupa de cuir...
el pròxim cop anireu anireu tots al completo a l'hospital... Per cert, m'agradaria veure de nou al crosta aquell que portava un trau al cap com si fos una "diadema" jajajaja suposo que li raparien la cresta a l'hospital... jajajjaa fote't còmplice del sistema!
Re: Per la gent del Rebrot, una patada
31 jul 2007
si aneu tant danticapitalistes, i els grups k porteu tb, doncs es bastant incoherent cobrar aquests preus (tan per part dels grups com d lorganitzacio)
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
31 jul 2007
Quanta gilipollada es diu per ací, fruit de qui parla sense saber res.
La organització no tenia les mateixes facilitats que la organització del concert d'Agramunt.
I s'haveren obert portes de no ser pels kostres i la que van liar.
I pel que parla d'"anticapitalistes", els anticapitalistes també es guanyen la vida, saps? Hi ha gent que té un ofici, les coses costen diners, això no vol dir ser capitalista, a vore si ens informem abans de parlar...
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
31 jul 2007
Posava CAMELLS FORA! no posava Fora Consumidors!
Entens la diferència? Però no, és més fàcil parlar sense tindre ni punyetera idea...
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
31 jul 2007
contra el capitalisme .ja ja ja me rio de buestra puta ipokresia.violencia totalment justifikada
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
31 jul 2007
Calla kostra, perdó, calla rata.
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
31 jul 2007
si penses aixi ets un nazi.i no set fasi raro ke et reventin tot el montis.em sembla ke t,has ekivokat de vandol
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
31 jul 2007
quanta olor a rates alienades que no han mogut una mà en la seva vida i que vénen a forums d'internet a donar lliçons de com es monta un concert a gent que porta anys militant.
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
31 jul 2007
Es interessant veure els comentaris que hi ha per aquí, realment son un reflex de com el sistema en que vivim deshumanitza a les persones.
Com es pot anar de revolucionari fent comentaris que els firmaria un masclista de merda?
Com es pot estar feliç per haver hagut de trencar-li la cara a algú?
Com es pot dir que la gent que consumeix drogues es contravolucionaria o crosta si el 95% de la gent en consumeix?
Com es pot anar de superior i creient-se en possessió de la veritat per haver militat els anys que siguin en el lloc que sigui?

Veient aquestes coses, és quan et dones compte de la perfecció del sistema alienant i capitalista en el que vivim.

Només són algunes relexions, res més.

Salut per tothom que lluita (ja tingui més o menys contradiccions en la seva vida).
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
01 ago 2007
JAjajaja quina colla de desgraciats!

"paràsits al servei de l'estat que a canvi d'uns gramets de speed intenten fotre a la gent que es mou"
quina puta gracia que em fas.
El que esta clar es que els grups avui en dia cobren preus abusius, el que no puc entendre es que a Agramunt portant al mateix grup només hagues de pagar 12 euros per entrar.
I allà i tant que els vaig pagar! però esteu flipant si preteneu que pagui 23 euros per veure als piperracksmb 3 grups de merda, he nat a festivals que per aquest preu veus 12 grups des de les 3 del mig dia fins a la matinada.
Respecte a la batalla, jo en el meu cas estava intentant entrar quan de cop un subnormal amb xaleco groc fosforito de maulets em va fotre dos porrazos al cap, mentre dos fills de puta més sem tiraven a sobre. Suposo que podreu entendre que la meva reacció fos agafar la tanca que em vaig clavar a lesquena quan els dos malparits em van tirar a terra i fotrels-hi pel cap.
Trobo abusiu, no, trobo insultant el preu de l'entrada. Si havieu de posar aquests preus per a l'entrada haver contractat uns altres grups més assequibles, clar si no es que el que realment buscaveu era que vingues molta gent per treure força calers.
Vaig trobar patètica la postura de maulets actuant de policies vigilant tot el perimetre amb llanternes i enfocant a tothom qui passava per alla amb llanternes a la cara.
Armats amb porres. Amb aquesta actitud com voleu que reaccioni la gent? A saco!
Més patètic va ser que truquessin a la policia i als mossos d'esquadra, jajaja uf anticapitalistes només pel costat bonic.
D'altra banda també vull dir que jo també he organitzat concerts, i quan a fora hi ha molta gent que vol entrar el que s'acostuma a fer és obrir portes, no sortir amb porres i trucar a la policia.
Jajajaja i dubto que si haguessim entrat ens hagues donat per atracar la barra, almenys hos puc assegurar que a mi i a la meva gent no. Ara despres de la rebuda que vem tenir tot hauria estat possible.

Bé, ho deixó perque tampoc tinc ganes d'escriure la biblia en vers ara aqui, pro si els maulets segueixen per aquest camí hi hauran moltes més mogudes com aquuesta. i esta clar que la propera ja començará amb el resentiment per part de les dues bandes.

PD: Per cert impresionant també la frase:

"la lacra dels moviments alternatius (punk&skins)"

jajaja que subnormal que ets pobre imbècil i que poc en saps de la gent i de la moguda punk i/o skin.

N'estic segur que jo he lluitat molt més que tu imbecil prepotent. i no a hosties, sino amb accions reivindicatives, ah, i a preus populars!!
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
01 ago 2007
Ostres, és curiós que l'últim comentari digui prepotent als altres.

Que per cert, de la única cosa que parla és de concerts. Tot un expert en festivals qualitat-preu. Malauradament, aquí comença i acaba la revolució per molts.

Aquí no es tracta ni de ser punk/skin o no ser-ho. A la gent se la jutja pels seus actes i no per qui porta la cresta més alta.

I a qui no li agradi pagar 23 euros per veure Piperrak que es quedi a casa (com vaig fer jo) i que no es dediqui a rebentar la feina dels altres.
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
01 ago 2007
MAULETS=LACRA
Per la gent del Pebrot, aneu a kaskarla home!!
01 ago 2007
jajajaj crec que no has entes res.

Primera, dic prepotent a una persona que ha dit una frase en concret, no als "altres", i li dic prepotent perque es te molt cregut ves a saber que sense tenir ni puta idea de res.

Segona, parlo de concerts i festivals en referencia al tema que tracta aquesta "noticia", no se si t'hi hauras fixat, però va sobre un festival-concert que es diu rebrot i organitzen els maulets.

Tercera, no se si t'hi has fixat, però al final del text parlo d'accions reivindicatives, que per descomptat no són concerts, em refereixo a manifestacions, tirar endavant col·lectius autogestionats, reslitzar exposicions, passes de video i tot tipus d'actes culturals, així com concerts, de manera gratuita sempre que pugui ser, o a preus realment populars. O es que no es tracta de que aquests actes puguin tenir difusió, i la gent en pugui gaudir? Jo si els realitzo es simplement per això, no per privar-ne a qui no tingui o no vulgui pagar 23 euros, i encara menys per reduir-lo a cops de porra (quan dic jo no em refereixo a mi, per descomptat que aquestes coses no les faig jo sol, les fem entre molta gent, i molts dels quals estavem aquell dia intentant entrar al concert de piperrak)

Quarta, coincideixo amb tu en que això no es tracta de ser punk o skin, ni encara molt menys de qui porta la cresta més alta, ajajaja seria tan patètic es anar a fer fora a la gent amb premeditació i armats amb porres.
I que consti que això no ho dic per fer-me l'important ni el super-lluitador, però es que tu estas dient que per a mi la revolució comença i acaba en els concerts. I pel que veig no tens ni putissima idea del que estas parlant.

i cinquena, jo no em penso quedar a casa perque a algun il·luminat se li ha passat pel cap que pot fixar el preu de l'entrada d'un concert de punk on toquen 4 grups a 23 euros, si el preu hagues estat just l'hauria pagat com he fet tota la vida. Si tu prefereixes quedar-te a te casa respecto la teva decisió, és més, va ser una opció que jo mateix vaig arribar a considerar, però no em va donar la gana de resignarme.

Be espero que amb això t'hagi aclarit una mica les coses, i siusplau mira el que has escrit i abans de tornar-ho a fer llegeix be el que estas criticant, perque aqui tothom ve a dir tonteries i no arribarem enlloc.

Apa bona nit.
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
01 ago 2007
una errata: "seria tan patètic es anar a fer fora a la gent amb premeditació i armats amb porres"

hauria de ser: "seria tan patètic com anar a fer fora a la gent amb premeditació i armats amb porres"
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
01 ago 2007
ESTIC TOTALMENT D'ACORD AMB EL MARC, A TXUPARLA MAMONS
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
01 ago 2007
Per cert, aprofito per dir-te prepotent a tu "señor x":

---"quanta olor a rates alienades que no han mogut una mà en la seva vida i que vénen a forums d'internet a donar lliçons de com es monta un concert a gent que porta anys militant."mira quina una has deixat anar, jajajjaa, que se t'ha escapat o que??
I espero que abans no haguessis escrit amb el pseudònim "un", perque te'n podria treure unes quantes frases més que no tenen desperdici.

Vaya tela espero que tinguis la decencia de contestar.

apa ara si, bona nit!!
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
02 ago 2007
Que jo recordi en cap moment es va anar a agredi a ningú, van ser la gent que volia entrar (tot i que no van fer cap intent d'entrar) els que van llençar objectes a l'organització. No es va atacar (ni de bon tros a ningú, més aviat al contrari.
Em sembla que pocs dels que escriuen saben de que parlen. Estic d'acord que els preus són alts però s'han de pagar altres coses que no aporten ingresos (com la resta de l'Aplec), però això no implica ni és raó per intentar rebentar res. Primer seria interessant que aquesta gent intentes rebentar espectacles força més cars i amb un contingut clarament capitalista enlloc d'intentar agredir a nens que en la seva majoria no superaven els 23 anyets.
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
02 ago 2007
Doncs que jo recordi qui va començar agredint van ser els maulets amb aquelles porres que portaven, i crec que la marca vermella al meu cap i al pit de l'uri (i al cos de molta més gent) no deixen dubte.
Jo vaig intentar entrar, fins que vaig rebre els dos cops al cap, a partir d'aquell moment només m'inportava rebentarli el cap al desgraciat que em va fotre els cops de porra al cap (que per cert em vaig quedar amb la seva cara i tan de bo mel trobi pel carrer) i els dos subnormals que em van saltar a sobre i em van tirar a sobre d'una tranca.

I si tan car us surt aquest aplec com per atracar la gent a mà armada, doncs potser que us penseu de reduir els costos.

Repeteixo per enessima vegada que ningu va anar alla per rebentar res, vam anar a veure als piperrak, però si ens reben a cops de porra respondrem tirant tanques i ampolles,, i el que fagi falta!!

Espectacles més cars no els anem a rebentar, i per començar és per una raó, són espectacles clarament capitalistes que no amaguen la seva condició. No són uns patètics intents d'anticapitalistes frustrats com vosaltres que van de jo que se que i fins que demostren el que són amb aquests preus abusius i anant a rebre a la gent armats.

Ah, i potser els policies oficials de Maulets eren uns "nens" de 23 anys,, però nosaltres també, o de menys de 23 i tot. (Jo tinc 22 "anyets", també dec ser un pobre nen indefens com dius tu, i no era pas dels mes joves).
A més que collons! Si fas de segurata i a sobre vas armat estas jugant a aquest joc. Saps que te la jugues a que algu et rebenti el cap. Si no no fagis de segurata.

I pel que fa als ingressos, que collons representa cobrar pels actes culturals?? que passa que qui no vol acudir a actes marcadament nacionalistes i anti-llibertàris ha de pagar les vostres tonteries amb l'entrada del concert? em fa ràbia repetir-me però esque m'hi obligueu. Si feu això per guanyar diners per maulets això no és lluita ni és res!!
La lluita de veritat es fa de manera desinteressada, i no importa si es guanyen o es perden diners, el que realment importa es que el missatge arribi a quanta més gent sigui possible.

Nosaltres mai en la vida, quan hem realitzat un acte cultural gratuït (m'atreviria a dir que el 95% dels actes culturals i concerts que hem fet han sigut gratis) hem tingut la minima intenció de recuperar els diners pujant l'entrada d'un concert , i encara menys fins a preus tant desorbitats.

El problema és que per alguns la lluita consisteix en acumular diners per al colectiu maulets. I ja m'agradaria sapiguer en que collons us gasteu tanta pasta.

I va perfavor deixeu de parlar sense propietat, perque ya estic cansat de repetirme.
us podeu passar la vida dient que nomes vem anar alla a destrossar-ho tot, que no voliem ni entrar, que ningu va sortir amb porres, i que sóm uns crostes-lacra-drogadictes que no lluitem i només nem a destrossar coses. Podeu dir el que volgueu i seguir fent el primo.
Però la veritat està aqui. Avere si almenys apreneu a argumentar-vos abans de criticar coses que no coneixeu i començar a repartir mentides a tort i a dret.

Apa, espero que la discussió continuï.

Mark
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
02 ago 2007
Ara me estat llegint coses que has anat dient abans. Mira flipat de merda callat la boca, vaya un altre primo que parla sense tenir ni idea de res. i de llbertari en tens ben poc.

Per cert m'ha fet molta gràcia la frase:

---"Sols els covards s'emfronten a Maulets per comptes de a la policia."

Jo més aviat diria: Sols els covards truquen a la policia perque els defensi en lloc d'afrontar els problemes per un mateix"

jajajaja i dius que ens anem a queixar a l'acampada jove. es que no veieu que es la mateixa merda?? jajajaja avere si us mireu de tan en tan al mirall, en lloc de criticar coses que no coneixeu. Podrieu fer crítiques molt més constructives i parlar amb una mica de propietat.

Ostia i per cert m'agradaria convidar al subnormal que ha escrit això amb el nick de l'estelada aixi: //*//:
----""""la gent vol concerts i que la organmització perdi diners? Sabeu què costa pagar tot això de manera autogestionada? akesta xusma s'hagués intentat colar encara q l'entrada costés 10 euros.

Crostes a la foguera i qui els justifica també!
Acabem amb el lumpen!
Crostes seguireu acabant amb el cap obert fins que acabem amb vosaltres!"""""

m'agradaria preguntar-li a qui representa que li van obrir el cap, i convidar-lo a que passi un dia per premià a intentar rebentar-me el cap. que amb molt de gust li rebentare jo per subnormal.

Vaya tela només sabeu dir que disbarats, i despres resulta que la lacra sóm nosaltres. jajajaj vinga home!!!
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
02 ago 2007
Mark, definitivament ets un prepotent. Jo no sóc un militant llibertari però molts companys de lluita si que ho són i et puc ben assegurar que un llibertàri no s'expressa en els termes en que ho fas tu. Crec que´hauries d'assistir a un taller de tolerància i convivència, necessites calmar-te una mica noi!
Veig per aquí moltes crítiques a l'aplec organitzat per Maulets però demano als hipercrítics que tinguin en consideració que Maulets és una organització de joves que s'autogestiona els actes i que l'activitat militant al llarg de l'any provoca moltes despeses que sumades a la repressió administrativa ofega i escanya econòmicament a Maulets i a d'altres militants d'altres organitzacions, tant de l'esquerra independentista com del conjunt de l'esquerra anticapitalista.
L'EI i Maulets té unes relacions fluides amb el conjunt de l'esquerra anticapitalista i qualsevol militant amb un mínim d'experiència sap i entèn que organitzar determinats actes és molt costós i qualsevol revolucionari està disposat a pagar el que calgui per ajudar econòmicament a una organització que lluita per transformar la societat i derrocar el capitalisme d'estat.
Jo vaig anar al concert i vaig pagar 23 eurus a gust,vaig veure quatre grups excel·lents (Habeas, Piperrar, Los Draps i Deskarats)a part d'assistir a xerrades interessantíssimes que també costen de fer.
La revolució s'ha de finançar i és el poble obrer qui ho ha de fer. Prefereixo gastar-me 23 eurus en l'aplec de Maulets que no pas comprant-me determinada roba o calçat de segons quina marca, o que gastar-m'ho en un gram de coca.
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
02 ago 2007
Un llibertàri s'expressa amb els termes que ho faig jo quan esta veient atacada d'aquesta manera tant salvatge la seva lluita i la dignitat dels seus companys. (la lacra dels moviments socials, yonquis i drogadictres, que la seva lluita comença i acaba en els concerts...)no, si encara resultara que us he de riure les gràcietes.

i ho torno a repetir, el col·lectiu on milito també s'autogestiona, tambe pateix la represió administrativa i policial, i mai se'ns passarà pel cap posar el preu d'un concert a 23 euros.

autogestió no significa aprofitar-se dels demés amb preus abusius. Autogestió significa gestionar la teva lluita, les teves accions, de manera conseqüent amb el que representa que estas defensant. Fent-ho tu mateix. Si tants diners fan falta a maulets, que no robin a la seva propia gent, hi ha altres maneres de fer diners si es el que tant importa.

A un taller de tolerància i convivència?? no penso tolerar ni conviure amb una gent que es mou per l'afany de guanyar diners utilitzant la musica reivindicativa per guanyar diners de manera desmesurada. I quan algu vol entrar sense pagar aquest preu abusiu responen amb cops de porra com si fossin la policia antidisturbis.

Maulets no son ni els unics que s'autogestionen ni els unics que lluiten.
No crec que la meva postura sigui prepotent, es la postura de qui s'esta veient atacat per tothom, per gent que parla sense saber, que ni s'ha llegit el que està criticant.

Almenys tu has argumentat el que estas dient, cosa que t'agraeixo :)

Jo també prefereixo posar diners per a la revolució que per a les drogues i la festa, això esta clar, però el que no pot ser es abusar d'aquesta manera.
A part jo no vull posar ni un duro per a la lluita nacionalista ni independentista, ja que no comparteixo la seva idea de revolució ni de llibertat.

Esta clar que trucant a la policia a la primera de canvi ni la seva revolució és a la que aspiro jo ni el seu concepte de llibertat és el que entenc jo per llibertat.
(i amb això no vulldir que tothom hagi de ser lliure de colarse als llocs i rebentar coses)
però si de respondre de la manera que cregui adient davant del atacs de maulets, tant pel que fa als diners de l'entrada com a les agresions amb porres.
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
02 ago 2007
estava a l'entrada del concert, vaig veure clarament com els costres que hi havien a la porta llançaven botelles de vidre i pedres a la gent que estava allà, em pareix totalment legítim el comportament de la gent de la porta, que només intentava defensar-se de l’atac desmesurat d’aquesta gent (sort que aquesta gent anava tant castanya que no tenien massa punteria). Crec que l’aplec tenia un preu assequible ja que l’entrada dels tres dies valia 38 euros, encara que la veritat és que sobrava piperrak, molt de piperrak i després son els que més cobren per tocar i ni te conte els carros i les motos que portaven.
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
02 ago 2007
ninyatu, ves cap a casa... i no sé si eres tu el que vaig enclastar contra una valla, però em vaig quedar amb les ganes d'alguna cosa més.

Lamento el que va passar, però crec que culpar maulets dels fets és bastant delirant...

Au, salut i lluita!
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
02 ago 2007
Ei yo també se posar-me a insultar perque si.

La gracia d'aquests foros es la discusió, intercanviar opinions. Donar el punt de vista de cadascú, o sigui que aqui el ninyato ets tu subnormal.

I et convido a que vinguis quan vulguis a premià, ja saps on em pots trobar si vols alguna cosa més, però ja t'aviso, re de sexe. Això si, com fossis tu el que em va tirar pels terres t'asseguro ke sortiras de premià en ambulancia cami de l'hospital de mataró.
Que per aqui es molt fàcil insultar i vacil·lar a la peña, ninyatu.
Que el que es quedarà a se puta casa seras tu.

i tu el que dius que estava a la porta, no et vas fixar que fins que els maulets veu treure les porres només tiravem llaunes de cervesa buides?
estas flipant que 23 euros per veure els piperrak amb habeas corpus i dos grups que no els coneixen ni a casa seva és un preu asseguible.
Per cert jo no anava pas castanya de fet en aquell moment només m'havia begut una cervesa. No em cal anar tot puestu per respondre a les agresions d'uns rebentats com vosaltres.
I jo no soc un puto crosta no m'ofenguis.
Parleu sense propietat.

És com discutir amb nens de 5 anys.
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
02 ago 2007
Respondré a algunes perles que has deixat:

"jo no em penso quedar a casa perque a algun il·luminat se li ha passat pel cap que pot fixar el preu de l'entrada d'un concert de punk on toquen 4 grups a 23 euros, si el preu hagues estat just l'hauria pagat com he fet tota la vida. Si tu prefereixes quedar-te a te casa respecto la teva decisió, és més, va ser una opció que jo mateix vaig arribar a considerar, però no em va donar la gana de resignarme."

Mira, els "il·luminats" dels que parles, posen els preus que creuen i/o que els dona la gana. I si no t'agrada, no vas. Però no, tu creus que has d'anar i entrar sense pagar. Doncs escolta, organitza tu un igual gratis i ja està, no tens per què moltestar als demés. Però si pretens anar i entrar sense pagar, no et queixis si et trenquen la cara.

"jo en el meu cas estava intentant entrar quan de cop un subnormal amb xaleco groc fosforito de maulets em va fotre dos porrazos al cap, mentre dos fills de puta més sem tiraven a sobre. Suposo que podreu entendre que la meva reacció fos agafar la tanca que em vaig clavar a lesquena quan els dos malparits em van tirar a terra i fotrels-hi pel cap."
Estaves intentant entrar? Home, damunt estàs intentant colar-te, i et sembla indigne que t'ho impedeixin? I damunt en una situació que estaveu fent una "avalantxa".


"Vaig trobar patètica la postura de maulets actuant de policies vigilant tot el perimetre amb llanternes i enfocant a tothom qui passava per alla amb llanternes a la cara."
S'il·luminava a qui intentava saltar les valles. Et sembla fora de lloc? Què volies que fessin?

"Més patètic va ser que truquessin a la policia i als mossos d'esquadra, jajaja uf anticapitalistes només pel costat bonic."
Maulets no va trucar als mossos, això és mentida.


"D'altra banda també vull dir que jo també he organitzat concerts, i quan a fora hi ha molta gent que vol entrar el que s'acostuma a fer és obrir portes, no sortir amb porres i trucar a la policia."
Si, o siga que si hi ha molta gent que vol entrar sense pagar, obres portes i ja està, no? I la gent que hi ha dins, entra pagant, no?
Si hi ha gent que no vol pagar, primer que no hi vagi, i segona, que si va, no entrarà.


"A més que collons! Si fas de segurata i a sobre vas armat estas jugant a aquest joc. Saps que te la jugues a que algu et rebenti el cap. Si no no fagis de segurata."
Perdona, estàs fent de seguretat d'un acte teu. O siga que si fas de serveu d'ordre d'un acte teu, te la jugues a que gent com tu et rebente el cap? Justifiques clarament que te'l rebentaren a tu.


"A part jo no vull posar ni un duro per a la lluita nacionalista ni independentista, ja que no comparteixo la seva idea de revolució ni de llibertat."
Doncs molt fàcil, no hi vagis. Ah, no, però si monten un concert que t'agrada, si que vas, i sense voler pagar, no? Ara ho has dit clar, que no pensaves posar ni un duro per a Maulets. El problema no era el preu, sino per a qui eren.

I no era un festival, era un Aplec amb moltes més activitats gratuites, entre elles, els concerts de la tarda, que costen prou pasta i no costaven ni un euro.

I escolta, si no vols pagar 23 euros per un concert, ni donar ni un euro a l'Esquerra Independentista, no vagis. Si vas a intentar colar-te pel morro, et pot passar el que et va passar, després no et queixis.

Queda clar si era just o no el que et van fer, tu mateixa has quedat retratat. ;)
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
02 ago 2007
Putu nunyato el Mark aquest...

L'anticapitalisme que dius defensar no consisteix en aprofitar-se del curro dels demés. Tu volies entrar gratis perquè ets un caradura que viu del que li dónen els papas i 23 euros et semblaven excessius.

Si no estas disposat a pagar l'entrada no hi vas i et quedes a casa com vaig fer jo! Punt i final. Però fer pagar la teva ignorància a la gent de maulets fa fastig. Al igual que l'ex-alcalde de marbella que és odiós per aprofitar-se i evadir pagar impostos pos tu igual amb el tema de les entrades.
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
02 ago 2007
Respecte a lo de no anar al concert segueixo dient el mateix, és la teva decisió, i a mi em va semblar millor anar a colar-me per poder disfrutar d'un concert dels piperrak, i em reafirmo , si l'entrada hagues estat més barata l'hauria pagat.
No veig normal que perque vulguis entrar en un lloc sense pagar et trenquin la cara, ja mai li he trencat la cara a algu que volgues entrar sense pagar als nostres concerts, és més el 90% de les vegades quan ja han tokat un parell o tres de grups els hem deixat entrar. De gratis o pagant el que poguessin pagar.

No em sembla indigne que no em deixessin entrar, em sembla indigne que m'ataquin amb porres de bones a primeres, i ja ho he deixat ben clar abans. Si hagues estat jo rebentant caps de bones a primeres si que hauria vist bé que em fotessin dos palazos al cap, però no va ser així. Qui va començar a fer servir la força de manera desmesurada van ser els maulets.

Ah, que maulets no va trukar als mossos, aleshores serà que el xaval del xaleco que anava dient que trukaria els mossos i va anar-sen a cobert per parlar pel mobil li estaria esplicant a la seva mare com anava el concert.

Això que la gent que no vol o pot pagar es quedi sense entrar i punto és tipic d'un pensament tancat com el vostre, no organitzem actes per poder prohibir l'entrada de la gent. Mai hi ha hagut un concert que haguem prohibit l'entrada a algu fins al final, sempre hem acabat deixant entrar a la gent a mig concert o por ahi.

També m'estas dient que és llogic que quan montes un concert t'armis amb porres i a qui s'intenti colar li fotis la de la seva vida, un pensament molt d'esquerres i llibertàri.

Torno a dir que si el preu haguès estat l'adequat l'hauria pagat, no per maulets, sino per entrar el concert. Jo en aquesta frase estic parlant de posar diners per una lluita, no de pagar l'entrada del concert.

No m'estas solucionant res diguent-me que no hi vagi, no pares de donar voltes al mateix, i crec que d'es d'un principi ja he dit el que en penso d'això que dieu.

Si era just el que em van fer? doncs jo crec que no perque jo no havia agredit a ningu abans que em fotessin de pals al cap, si tu creus que es just, tu si que has quedat retratat. ;)

Ale a kaskarla, ara vull parlar amb el 33.

Un altre inutil que no sap fer més que insultar de bones a primeres i parlar de coses que no te ni puta idea.
Per cert tu de que vas? 33?? Dreta nacionalista catalana??? si saps d'on surt el 33, es que ets un putu fatxa nacionalista. El 33 el van començar a utilitzar grups neonazis catalans emulant el 88 dela nazis alemans:
88 = HH = Hail Hitler
33 = CC = Catalunya catalana.

No se si ho saps però els trenta tres estan en contra de la inmigració, són uns xenòfobs i defensen la raça catalana.

Si ho se, sembla un acudit però són aixi de rebentats. I si tu ho ets permet-me que t'envii directament a la merda fatxa.
i en això si que espero que els maulets hi estiguin dacord, perque sino si que ja flipare del tot.

Apa a cascarla, i en qualsevol moment em cansare de repetir cada vegada les mateixes respostes i de rebre insults de rebentats que no saben fer res més que insultar.
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
03 ago 2007
Lo de les porres i la meitat de les coses que comentes són mentides Mark, em sap greu però és així. I dir que Maulets va atacar algú demosttra que o no hi eres o ets un mentider. No val la pena parlar amb algú que parla de "quan nosaltres montem alguna cosa" sense saber qui són aquests nosaltres. Ho sento però manipular des de la xarxa ho sap fer tothom. Em sap greu veure com algú pot dir el que tu comentes des de la falsetat, els únics que van donar la cara (no es van amagar llençant coses des de darrera) eren uns pelats que passaven la trentena de llarg. la resta tan sols llençava objectes. I lo de quye vareu intentar entrar és mentida i ho saps. Primer es van llençar tota mena d'objectes (pedres, llaunes, ampolles, etc.), en cap moment s'intenta entrar.
No calen mitjans de desinformació i de manipulació si et tenim a tu. Però trankil està tot gravat en video i quan es pengi quedarà clar qui diu la veritat. I ningú va avisar a la bòfia, ets lo suficientment llest per saber que els monillos varen venir per si sols.
A mi no em satisfà el que va passar com a tu (es despren de les teves mentides).
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
03 ago 2007
Mireu Maulets intentaré no calentarme per uqer el qeu estic veient aqui es digne de la vostra doble moral y el doble joc que feu amb el poder !!Així esteu de sols!!

Dieu que no hi havien porres, ni cables d'alta tensió ,que no es va trucar a la poli perque us protegis , que la única cosa que feieu era autodefensa !!!!

Apa home , jo estava a primera a primera linea de foc veient com gent més bé madureta i armada (la cual cosa hem porta a pensar que hi havia predisposició) patejant a nanus molt joves amb les seves armes , obiament no pretendreu que hem quedi de braços plegats .

No es necesári que hem contesteu perqué encara ens calentarem més tots!

Ah! i al pelat gegant que nava de negre masacran xavalins , esperu ke la patejada que t'en vas endur et serveixi per pensart-ho dues vegades alhora de nar pels que veus que pots ,que nar a caçar nanos si que es ser revolucionar oi !! Pos et fots i esperu haverte trenkat un parell de costelles!Que sou pitjor que els fatxes!!

LA VIDA POSA A CADASCÚ AL SEU LLOC SINO TEMPS A AL TEMPS!!
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
03 ago 2007
Si ara resultara que alla ningu anava amb porres predisposat a rebentar caps.

Mira dona la casualitat de que un conegut del meu poble que es diu Ribet, no se si el coneixereu, que fa poc que es maulet, per la tarda ja ens va dir que els maulets estaven preparats per si algu s'intentava colar, i un colega li va preguntar en conya si farien com els de jerc que anaven amb uns fils metàl·lics empenyent a la peña, i el ribet va contestar:
No, nosatres anirem directament a trencar cames amb les porres.
El que vem flipar va ser quan vem veure que era veritat el que deia.

Ara resultara que jo no estava a primera fila sino que estava al final tirant ampolles i yokeseke mestas dient. Tu si que ets un mentider. jo no tinc cap necessitat de venir aqui a mentir. Vaig començar a parlar per aqui perque vaig llegir les bajanades que deien la gent de maulets i afins.
A cas tu saps qui collons sóc jo? com pots afirmar que estava al darrere i no al davant?
i de que collons vas insinuant que estic mentint quan dic que nosaltres des del nostre col·lectiu (ALBM) montem coses?

Tot plegat crec que sou tots bastant patètics amb les vostres respostes, alguns més que altres.

Si hagues de venir a mentir no hauria dit res i punto.

Qui som nosaltres?, vols que et dongui noms, cognoms i adreces?? esteu flipant!
No tinc que aportar proves de res, faltaria més. I si, es veritat que milito en un colectiu llibertàri i organitzem diversos actes reivindicatius i a part també concerts al llarg de l'any.

I no em parlis de donar la cara perque jo precisament si que la vaig donar.
I perdona però els pelats que tu comentes els conec i cap passa dels 25, -es més els dos més grossos tenen 20 anys.

Aqui els unics que desinformeu i manipuleu sou vosaltres, parlant des de l'anonimat de coses que doneu per fetes sense tenir-ne ni idea. Encara espero que contesti algu que tingui la minima idea del que passava a fora, en lloc de dedicar-se nomes a desacreditar-me amb insults i dient-me mentider. M'es igual el que penseu perque esta clar que aqui tots esteu amb els maulets i nomes fareu que desacreditar-me, sense escoltar ni raonar, però jo tinc la conciència ben tranquila i se que no he mentit en res.

I avere si us afanyeu a penjar el video que ja tinc ganes de veure'l.

I això de que en cap moment s'intenta entrar... au perfavor, jo no vaig als llocs per pegar a la gent, no fotem! el que voliem era entrar!

Cada vegada me'n penedeixo més d'haverme ficat a parlar per aqui, només pretenia raonar amb algu sobre el que va passar, però ja veig que això no entra en els vostres cervells de patriòtes independentistes. Només sabeu que desacriditar el que dic amb insults i dient que menteixo??

doncs be gent, quan madureu ja en parlarem, passo de malgastar mes temps de la meva vida defensantme d'insults i parides de 4 rebentats que no tenen res millor a fer que dinamitar la que és realment la utilitat dels foros de discusió.

Això no esta fet per veure qui va mes del pal, i reconec que en algun moment jo també he vacilat a la gent per aqui, pero joder això és un atac continu d'insults i mentides. I ja en tinc prou.
Podriem estar anys discutint si tu menteixes o jo menteixo. Pos mira et dik kem sua la polla ja. si el que vols pensar per no sentir-te tan feixista és que menteixo pos pensa el que vulguis, com ja he dit jo tinc la conciència ben tranquila.

I res només vull agrair a les 2 persones comptades que han respost als meus comentàris de manera intel·ligent i posant sobre la taula els seus arguments i impresions. A tots els demés tant de bó ens tornem a trobar en un foro o en alguna discusió quan hagueu madurat una mica i tingueu les coses més clares.

Apa, aqui us quedeu.
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
07 ago 2007
Mark, definitivament: estàs poc predisposat a dialogar, la teva actitud et delata. Ara si que no em crec gairebé res de la teva versió i començo a dubtar de la teva militància. No sé quants anys tens però et dóno un consell: madura i rumia una mica. Dius que ets llibertari, jo no ho sóc però simpatitzo amb molts d'ells i amb la majoria de llibertàris militants que conec hem compartit moltes hores de lluita. Qualsevol llibertari militant sap que Maulets és una organització combativa i que quan cal és solidària.
I qualsevol militant conscient i amb experiència sap que en els actes, en les manifestacions, en els concerts...hi ha d'haber un servei d'ordre i seguretat ja que sempre hi ha esvalotadors, provocadors i infiltrats que intenten generar crispació i caos i així reventar els actes. Tu diràs el que vulguis però intentar col·lar-se en un concert que ha costat una pasta i molts esforços és com a mínim frustrant per a qui organitza i poc ètic des d'una òptica revolucionaria. Jo , com et deia no sóc llibertari però t'asseguro que mai intentaria colar-me en un concert de la CNT o la CGT, tinc una ètica revolucionaria que m'ho impedeix.
És per això que l'actitud de la gent que va provar de colar-se en massa al concert és com a mínim dubtosa i impròpia d'un militant.
No t'ofenguis, és un consell que et dona una persona de més de 40 anys i que n'ha vist de tots colors, no embrutis més el bon nom dels llibertàris i llibertàris.
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
07 ago 2007
Bueno crec que ya no cal que torni a escriure lo dabans, respecto la teva opinió siguis una persona de 40 any o de 15, jo en tinc 22.

O si, perque pel que veig potser si que cal.

Dubto que la CNT organitzi un concert de 4 grups a 23 euros, de la CGT si que m'ho podria esperar.

I per molta ètica revolucionària que tingui, aquest abús si que no el trobo amb cap mena d'ètica.

No he vingut aqui a mentir, però dubta del que et dic si et fa sentir millor amb la teva ètica revolucionària.

Ja estic més que fart de que em digueu mentider, que em tracteu de ninyato i de que estigueu encegats d'aquesta manera amb les vostres "raons" (per a algunes respostes que he rebut raons hauria d'anar entre cometes i agafat pels pèls).

quedeu-vos aqui sense voler creure les versions de l'altre costat i encegats en la vostra fè cega en maulets, jo ja passo de seguir parlant per rebre cada vegada les mateixes desacreditacions basades en ves a saber que o algunes directament en res, o d'altres en extranyes intuicions de la gent. Alguns potser podrien guanyar-se la vida treballant de mèdiums i tot.

Mira no milito, sóc un crosta que es chuta cada mati només llevar-se i m'agrada rebentar barres i pegar a la gent, vaig als llocs només per buscar buya i robar, vaig deixar l'escola als 14 anys perque preferia estar bufant-me grams de coca o speed i fumant en base que aprendre coses, i visc en una claveguera on m'acompanyen unes rates que cada dia em fan el sopar i m'acomòden al llit, que també és robat del rebrot.

És això el que volieu sentir no??

Apa doncs, que dormiu be!
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
08 ago 2007
Joder,no teniu ni idea de res, jo estaba akella nit a fora, i klar ke vaig tirar ampolles es + a un dels seguratas els hi vaig donar jo. si no sabeu organitzar actes no organitzeu, jo amb els meus companys anarkistes, xq son punk, organitzem bolos y cuan fem pagar el maxim an sigut 5 lerdos, per ajudar a una casa okupa, i em portat grups com, arpaviejas, reincidentes, estorbo, kuarto de kilo, i de molts mes grups ke no en teniu ni idea. els preus eren abusius i tota la gent tindria ke saber ke a maulets nomes hi han 4 pijos i es lo q hay. No teniu ni puta idea de per ke es va fer a argentona, xq certa persona del poble el seu pare treballa a l'ajuntament i per aixo s'ah fet aki, no se si el any q ve es fara aki o no pero si es repeteix la pluja d'ampolles sera pitjor i cuidadu maulets cuan organitzeu aktes per ke nosaltres serem alla....
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
09 ago 2007
Compañeros de Maulets, no hagais caso de los provocadores. Jo, que soy un castellano de la Mancha fuí uno de los invitados del Rebrot y os aseguro que cuando vi a los anarcopunks liarse a hostias aluciné. En mi ciudad (soy de Sória) también suceden cosas así, aparecen punks que van de anarcos y se lian a hostias con quien haga falta con la excusa que haga falta, eso ha sucedido en casas okupadas, en centros sociales y en fiestas de pueblo. Es su filosofia, liarse a botellazo limpio con quién sea.
Mi compañera se llevó un buen susto ya que le abrieron una ceja con una litrona, tuvo mala suert. Y ese argumento del precio abusivo és infantil y penoso, deberían saber que los grupos no tocan gratis, quizas és un poco caro però eso no justifica la violencia gratuita.
Como os digo, ni caso de estos intoxicadores liantes, vosotros a los vuestro, a construir la revolución que hay mucho trabajo por hacer. Y cuando querais os pasais por Sória a tomar unas cervezas.
independéncia y revolución!
Libertat para los pueblos!
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
11 ago 2007
Qui no creguès en el projecte polític de maulets no se que cony i pintava alla. Si vols ewscoltar als piperrak de gratis baixa't la seva música per internet i monta't una festa, pero si vas a un concert organitzat per algú amb una ideologia determinada, que no es la teva, com a mínim calla't i no la liis. Jo no soc anarquista, però sovintejo concerts de kaos urbano, asto pituak i el que em dongui la gana, pero no la lio. Si els organitzadors no m'agraden: no hi vaig, i si m'agraden, però no son de la meva corda, vaig alla, pago, escolto, i m'envaig. Es ridícul que les rates que s'intentaven colar intentéssin dialogar amb els maulets per a que els deixéssin passar, i més ridícul és que gent per aqui faci bandera de la seva cara dura. D'entre els que es van colar, cap és anarquista, cap te ideologia, son simplement energúmens paràsits dels moviments revolucionaris. Son els típics que es diuen okupes i que en la seva vida han treballat en un CSA, son la mateixa xusma que robaba cervesa a la Hamsa, la mateixa xusma que reventava de merda Can Vies fa uns anys...

Els moviments revolucionaris, tant els anarquistes, com els socialistes ens hem de saber deslliurar d'aquesta gent, que no pretenen res més que aprofitar-se de nosaltres i fer-nos mal. Més Kropotkin i menys Nacho Cicatriz. Au, a llegir, que la vida son dos dies!
Re: Per la gent del Rebrot, un 10
12 ago 2007
Quanta raó tens company alucinant. No hem de confondre entre anarquistes i xusma infecte que es dedica a reventar allò que els moviments socials es curren.
Sindicat Terrassa