Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
V festes populars del Raval
12 jul 2007
12-13-14 Juliol V festes Populars del Raval
Obrint Espais, Fent Barri
vermell.jpg
V FESTES POPULARS DEL RAVALDijous 12 Juliol19h Xerrada sobre la repressió als moviments socials del barri (al local de la CNT c/ Joaquin Costa 34)Divendres 13 juliol19.30h Projecció de curts (casa de la solidaritat c/vistalegre 15)

22h Festa i pica-pica (centro social okupado autogestionado Ruïna Amàlia c/Reina Amàlia 11 bis)Dissabte 14 juliolJardins de les Voltes d´en Cires (Av.Drassanes al costat dels bombers, Metro Drassanes L-3)12h Txupinazo inici festa

12h Recorregut per les lluites històriques del raval (ateneu enciclopèdic popular)

12-13h Decoració
plaça

12-14h Jocs per nens

14-16h Dinar popular

16-18h cafès, jocs de taula

Desacato (cantautor)

18-19.30h Contacontes Pereira Campionat futbol sala Campionat ping-pong

19.30-20.30Presentació maquetes RAP del TEB

21.30
Concert

Rap desde la sexta galeria (Dj Jum, mc´s Räma i Stigma)

Extracto de Lúpulo (punk)

Batukeros de la Calle (salsa)Emissió de Contrabanda FM (www.contrabanda.org)

Xiringos de col.lectius i material durant tot el dia

This work is in the public domain

Comentaris

Re: V festes populars del Raval
12 jul 2007
Programació curtmetratges divendres 13:

ROBADOR 29
Película sobre el caso de mobbing inmobiliario de la calle Robadors nº 29 que fue vendido 4 veces en menos de 24 meses. Antes había 20 arrendatarios ahora solo quedan 5. La película acompaña a los vecinos en su lucha diaria.
Dirección: Elvira y Joan.
Tiempo: 20â? aprox.

CUSCÃS
Un día en la vida de los vecinos en el parque del Forat de la Vergonya, en su parque autoconstruido y autogestionado: Las dos Barcelonas se encuentran, la de la gente y la de la especulación y el diseño.
Dirección: Eva, Luciana y Maribel.
Tiempo: 30â? aprox.

ASSETJAMENT AL FORAT DE LA VERGONYA
Invasión de las fuerzas de opresión en el forat de la vergonya.
Dirección: dvactivisme
Tiempo: 1:41â?

EL FORAT SE MUDA
Acción de traslado de los árboles del forat de la vergonya por parte de los vecinos, antes que la intervención especulativa del Ayuntamiento los destroce.
Trasplantada, rua carnavalera y calçotada.
Dirección: Okupem les Ones
Tiempo: 11â?

TRENTA METRES I UN BALCÃ
La Barceloneta és un barri de Barcelona construït sobre terreny guanyat al mar arrel dâun plnejament militar de 1753. El planejament va marca una rigida trama urbana, encara avui vigent, i una tipología dâhabitatge de planta baixa més pis. Diferents processos de densificació des del naixement del barri van anar fent créixer els edificis en alçada al mateix temps que sâanavaen dividint les cases originals creant habitatges dâuns 25 a 30 m2, els anomenats âQuart de casaâ?; la quarta part de la casa original.
Aquest documental explora els diferents usos de lâespai i les relacions que se´n deriven, tant a nivell domèstic com a nivell social a través de lâexpemple dâalguns veïns que habiten en un quart de casa.
Dirección: Rosa Cerarols, Saturnino Granero, Bàrbara Mas-Bagà y Adriana Salvat
Tiempo: 22â? aprox.

50 + 1
Emilia, una mujer de mediana edad de la Barceloneta, aterriza en la vida política cuando el Ayuntamiento aprueba un plan municipal para instalar ascensores en su barrio. El proyecto supondrá el desalojo de más de 1000 familias.
De la mano de Emilia, que junto con otras 12 mujeres del barrio y un secretario creó una asociación para defender sus derechos, nos adentraremos en la lucha de los vecinos por conservar sus viviendas. Esta lucha les llevará a cuestionarse que un día, una persona y un voto, no son sinónimos de democracia.
Dirección Claudia Vallvé, Raquel García, Judit Jiménez. Barcelona 2007
Tiempo: 21â aprox.
Re: V festes populars del Raval
15 jul 2007
ep, ja sé que aquestes festes ja han passat i malhauradament no he pogut participar d'elles, però sóc una jove del Raval i no ho sé, exactament quin és el col·lectiu/s que les han muntat?¿ que més feu duran l'any?¿

Gràcies! ;)
Re: V festes populars del Raval
16 jul 2007
Les festes les fem entre varis col.lectius del barri: masala, coordinadora contra l´especulació, casa de la solidaritat, CNT, CSOA Rüina Amalia, contrabanda, ateneu del xino, col.lectiu de solidaritat amb la rebel.lió zapatista....
Durant l´any cadascú treballa més el seu tema i durant 3 mesoos ens reunim pre preparar les festes.
Si vols més informació envia un mail a festaraval ARROBA ravalnet.org
salut!
Colera camping CNT