Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Bus a Xàtiva per la manifestació del dia 30 des de l'Anoia
25 jun 2007
Des de la Camapanya 300 d'ocupació 300 anys de resistència a l'anoia organitzem un bus per anar a la manifestació del dia 30 de juny a Xàtiva. 18:00 actes de cultura popular dels Països Catalans, 18:30 manifestació, parlaments, sopar i concert. Sortirem a les 9 del matí d'Igualada i passarem per Capellades i Vilafranca, tornarem a la matinada. El preu és de 20 eurus, bus, més entrepà i beguda.

Reserves al 938013552.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Bus a Xàtiva per la manifestació del dia 30 des de l'Anoia
25 jun 2007
i de pas, si us ve de gust, podeu empalmar amb L'Aplec del Blat que es realitza molt a prop al mas okupat de Gormaget a Alcoi.

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/308761/index.php

Ahí teniu més info:

L'Aplec del Blat, de l'1 al 15 de Juliol
Gormaget de les Torretes (Serra de Mariola)

“Segadores del món, uniu-vos�
------------
“Encara no són onze
i el sol ja pica,
que serà quan siguen dotze�

A Alcoi, xino xano, han anat apareixent un grapat de col·lectius, projectes... Entre estos es troben el Maset del Potro i el Mas de Gormaget.

Els masos del Potro i Gormaget estan habitats per una penya que porta uns anys engrescats en això de l'autogestió de la vida: pa, oli, horta, bestiar, ... Som pocs però bons i cabuts portant avant tot açò. En el Maset del Potro es fa pa artesà orgànic, però aconseguir la farina és un dels reptes actuals i així comença la història del blat.

Enguany és la primera volta que hem sembrat blat a Gormaget. Ha estat tota una expreriència veure'l créixer. Bona terra i bona cosa d'aigua a l'abril l'ha fet granar com toca.

I ara CAL SEGAR.

La sega del blat ha estat sempre una tasca que es realitzava entre molta gent, amb el recolzament entre veïns i veïnes, utilitzant el que es coneix com a tornallom, ja que és una faenassa grossa.

Hui en dia este tipus de faenes es realitzaen amb gran maquinària. Nosaltres, en canvi, per cabotes i irreverents, ens trobem com en vells temps en la situació que necessitem mans per poder tirar avant amb la sega del blat. A més volem que siguen estos uns dies de trobada de molta gent per poder compartir.

Per això mateix, et convidem a participar en este Aplec del Blat.

La primera quinzena de Juliol a Alcoi, en plena serralada de la Diània, al mitjorn del País Valencià, la natura ha decidit que es realitze este Aplec a les terres del mas okupat de Gormaget de les Torretes.

Ací hi ha per menjar, dormir i banyar-se a la bassa.

Durant els 15 dies a banda de la sega també:

- aprendrem a esmolar corbelles i a fer espart
- cantarem cançons de batre
- xarrarem sobre relacions de poder...
- ens endinsarem en el món de l'autogestió de la salut: naturisme, estiraments, massatges...
- eixirem a passejar per reconéixer plantes i desastres urbanístics
- i més activitats: cinema a la fresca, jocs nocturns amb castells de foc...
- a més coincidim amb el TIMONET FESTIVAL al CSO el Molinar d'Alcoi

Com arribar-hi?
Amb tren des de València-Xàtiva i amb bus des d'Alacant i València. Estem a prop de les dos estacions. No vos preocupeu, posarem senyalitzacions.

Per als que vingueu amb cotxe quan entreu a Alcoi des de Cocentaina, just passades les benzineres taronja, trenqueu a la dreta buscant l'estació de Renfe i en la mateixa curva veure-ho el Club Eros, entreu pel camí cap a dalt i ja ho trobareu.

Telèfons: 654388144 / 626998891
Mails: lagrons (at) dissonant.info / entropia13 (at) gmail.com

Important!
Aviseu els dies que vingau per a així preparar menjar, lloc... Porta astoreta, sac i si vols tenda.

Reenvieu a destall
Sindicato Sindicat