Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: globalització neoliberal
Crònica de la mani antiglobalització
07 jun 2007
Davant dels fets ocorreguts avui, i que ara intentaré descriure, cal replantejar-nos certes coses.
La gent no ha arribat fins gairabé les 7, provocant que la primera mitja hora siguessim no més de 30 persones repartides per tota plaça catalunya (és a dir res). No han aparegut responsables de cap tipus (tampoc diem que siguin necessaris, però si convoques, almenys porta una pancarta individual, octavetes, etc...), fet que ha provocat que certa gent decidís marxar, apart de que ha mantingut inactiva la convocatòria fins que gent a tall individual diferents persones han començat a fer pancartes amb cartrons i ha aparegut una pancarta, que ràpidament s'ha fet servir de capçalera. Així que de manera totalment improvitzada s'ha començat a caminar en direcció rambles, on se'ns ha prohibit el pas. Des d'aquell moment no hem tingut possiblitat de triar quin era el recorregut que voliem fer o si voliem abandonar la zona, doncs hem sigut envoltats per la policia, que no deixava sortir a ningú. Aquest cordó s'ha endurit després d'un intent de trencar el cordó i caminar per on volguessim, fet que ha valgut algun cop de porra suelto i que és doblés el nombre d'antiavalots així com que el nombre de furgones de la policia arribés a...23 furgones!!!!!! per no més de 150 manifestants (si es que arribavem als 100)
I així fins a pla de Palau, on després d'envoltar-nos un ratet han decidit trencar el cordó i deixant que la gent marxés...no sense haver fet fotografies ilimitades sobre cadascun de nosaltres.

Bé nosé, per part meva, només dir que espero que aquest dissabte la gent aparegui, amb material, i ganes de fer-nos sentir, doncs el que passa a Rostock i altres llocs no ens ha de deixar indiferents.
Muerte al estado i viva la anarquia!
Mori el G-8

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Crònica de la mani antiglobalització
07 jun 2007
Si es preparen manifestacions via internet sense ni tan sols fer assemblees que vols?
Re: Crònica de la mani antiglobalització
07 jun 2007
Estic totalment d'acord amb tu, és dificil sino impossible fer una mani sense assamblea prèvia, però de totes maneres, crec que tothom és capaç de fer una pancarta amb els colegues, fer un text i fer octavetes, portar sprays i plantilles, i entre tots, montar algo que tingui cara i ulls (encara que malauradament potser no hi haurà una assabmlea darrere)..
Acció autònoma, no cal quedar-nos només amb les iniciatives col·lectives, i més si no tenim consciència de col·lectiu.
Aquest dissabte, tots a la mani armats de material i imaginació... allà ja vorem que fem!
Re: Crònica de la mani antiglobalització
07 jun 2007
Pues si, resulta que mucha gente no ha ido por que no se ha enterado, no ha corrido un e-mail por las listas de los mm.ss., no se ha hecho una asamblea preparatoria, no se ha implicado al tejido asociativo, no se ha hecho repercusión en los medios, ni nada, simplemente se ha convocado en nombre de nadie, sin colectivos que den apoyo a la acción, y ni siquiera hay un manifiesto que explique por qué nos tenemos que manifestar.

No se, la verdad que siento un poco de tristeza por qué podiamos haber hecho algo mejor, y que conste que la primera critica me la pongo yo, pero es que nadie se ha movido hasta el final.

En fin, el sabado ire a la mani pero pienso que no atraira a mucha gente, ojala me equivoque.

Un abrazo
Re: Crònica de la mani antiglobalització
07 jun 2007
Tenemos dos dias para avisar a todo el mundo, el sabado necesitamos gente, y gente con material, ideas y muchas ganas de luchar!
Re: Crònica de la mani antiglobalització
07 jun 2007
Y si no hay gente?
Y si no hay ganas de luchar?
Y si lo que pasa es que no está el movimiento social maduro en barcelona?
O ahora no toca, o esto no convoca a salir a una mani?
Queremos mucha gente pero no trabajamos antes para que eso sea así, ni nos acercamos a otros sectores... de manera amplia, aunque no coincidan exactamente con lo que pensamos... cómo se come eso?
Re: Crònica de la mani antiglobalització
07 jun 2007
Ja sabem tots, si més no el que hem anata avui a la mani, que les coses no s'han fet bé, però de totes maneres, no crec que contribueixi ara mateix a dir tot això (o potser si,)
crec que el que fa falta ara és màxima assistència a la manifestació i iniciativa individual, ja que per ara (i potser tal i com diu ser... el moviment social-col·lectiu no e`stà proou madur.
Demostrem-nos del que podem fer, encara fins i tot quan no som ningú...
Salud i Anarquia
Re: Crònica de la mani antiglobalització
07 jun 2007
He assistit a la mani, segons la meva opinió ha sigut un fracas. Com molt bé han dit fins a les 7 no ha començat a venir gent. Poca assistencia i poca participació de la gent. M'ha semblat més que fos una mani okupa que no la d'antiglobalització. Han hagut més lemes contra els mosssos de esquadra que no contra el G8, com han dit tmb no s'ha llegit cap manifest, ni cap organització ha donat la cara.
Ni cap performans ni cap acció, res de res. Hem sembla que a españa ens agafem les coses de conya i suem de tot. Xk collons alemania hi ha una organització i una planificació molt bona i fan coses xules i aquí no. On és la gent? on hi ha la mobilització social? A tots ens importa una merda la globalitzacio i passem de sortir al carrer?
Sembla que seria bo, que per el proper any s'impliquesin assambleas, organitzacions,etc i es muntes alguna accio wapa.
Moltes coses hem de canviar si volem un mon millor.
Re: Crònica de la mani antiglobalització
07 jun 2007
La organització inicial com heu comentat ha sigut greu, però després comencen els més greus errors. Intentem decidir un recorregut i finalment pactem el recorregut(i dic pactem pq gent manifestant com el millor talp dels mossos ha decidit anar per on ells ens han dit, després de parlar amb ells) que els mossos han volgut, portant-nos a pla de palau, zona que coneixen perfectament i el seu cordó policial ha resultat de màxima eficàcia. Evidentment ens han sileciat a la perfecció.
Només hi ha hagut un moment de tensió quan s'ha intentat desviar el recorregut i ha estat respost a cops de porra, sense que nosaltres tampoc haguem insistit com hauriem d'haver-ho fet. Potser faltava organització o ganes de fer-nos veure, també s'ha de dir que la presència policial era extremada.

A part d'això, molts càntics típics de nens que es manifesten per primera vegada, sense cap contingut reivindicatiu (segons la meva opinió) com: skinheads oi oi oi o no nos mires unete (el cantic més cantat).

En fi, espero que dissabte anem amb mes ganes de fer-nos veure i amb més coses preparades, que tot i que segur que els mossos també ens esperaran amb més ganes nosaltres poguem fer-nos veure, que semblem marietes home.

Au, saluuut!
Re: Crònica de la mani antiglobalització
07 jun 2007
"Hem sembla que a españa ens agafem les coses de conya i suem de tot."

Aixo no es españa!

Ens veiem el dia 9.
Re: Crònica de la mani antiglobalització
07 jun 2007
pero las cosas se hacen igual de mal y sale la misma mierda que en españa, señor catalán.

a ver si estamos en lo fundamental y no nos andamos por las ramas. una mierda de proceso político y un fracaso de mani en catalunya es lo mismo que una mierda en españa.

yo no pienso ir el 9. vaya desastre, por favor, da vergüenza.
Re: Crònica de la mani antiglobalització
07 jun 2007
a mi personalment el que facin els espanyols a la seva espanya me la rebufa. Aquí, en aquest país, a Catalunya, és important fer autocritica i mirar que passa a la resta d´Europa, per bloquejar-la sencera, com fan a Rostock.
Re: Crònica de la mani antiglobalització
07 jun 2007
Jo he anat avui a la mani, i crec que hi han unes quantes coses fonamentals a dir:

1- Per mi és bastant necessari una assemblea que convoqui la mani, que hi capiga com més gent millor, que s'hi s'ha de fer sobre punts molt generals és fa, pro ostia, que s'asseguri que és portara una pancarta, que s'ha fet difusió abans, que hi hauran consignes i que la mani tindra un recorregut clar, això de anar allà i improvitzar senzillament no ho entenc, de veritat, parleu de noseke de rollu autonom, vull que algu m'expliqui que té de dolent organitzar la mani abans, en una assemblea on pugui parlar tothom

2- Crec que hauriem de reflexionar seriosament si a les manis cal nar uniformats, però això evidentment ho demano com una reflexiò personal de cadascu i que cadascu fagi el que vulgui.

3-Felicitats per no liarla, en serio, quan per via Laietana he vist gent encaputxant-se he dit jasta, i amb els que erem alla ens destrosaven.
I torno a plantejar una pregunta, en una mani on no hi ha organització si algú se li va la olla i comença a llençar ampolles, sent els que erem, i havent rebut tot el que haguessim rebut, que és fa?

4- Lo dels coloms ha estat patètic feus-ho mirar enserio
Re: Crònica de la mani antiglobalització
07 jun 2007
ha sigut molt patètic, sense asseembles i sense cap reunió............
Re: Crònica de la mani antiglobalització
07 jun 2007
patetico en general,pero lo de las palomas y los skins estos de mierda es inadmisible.yo no he podido estar,pero me lo han contado de primera mano y,la verdad,no se como nos podemos manifestar contra nada mientras permitimos que a nuestro lado(peor,con nosotros!!) unos niñatos fachas(lleven la pegatina que lleven,unos fascistas) hagan esas salvajadas.tambien les reiremos la gracia cuando pateen un mendigo?(k lo Hacen) porque hyan venido y somos pocos? Cuidado con quien nos juntamos,empezando con una gente,poor origen de extrema derecha,aunke se vistan de seda
Re: Crònica de la mani antiglobalització
08 jun 2007
ME SIENTO MUY TRISTE
Re: Crònica de la mani antiglobalització
08 jun 2007
habrá que resucitar el MRG, por lo menos se enteraba todo mundo cuando habia mani
Re: Crònica de la mani antiglobalització
08 jun 2007
Hay mucha info del g 8 . a mi no em fa falta fer asamblees per una convocatoria aixi, encara que es clar que en plataformes hi han més medis per convocar etc. No em fa por que siguem poques i no em cal que em motivin amb una mega campanya dels Mas-mierda per decidir si anar o no.
Re: Crònica de la mani antiglobalització
08 jun 2007
però cal organització, no podem estar amb aquesta crònica manca d'organització, de tal manera que van uns adolescents patejant coloms i no només no se'ls hi dona el toque, sinò que a més estan aquí vacilant-nos.

si estiguessim organitzats otro gallo les cantaría a persones d'aquest calibre. si tinguéssim servei d'ordre a la manera italiana haurien flipat pepinillos...

és com per sentir-se trist. no pels coloms, sinó pel garrulisme barato estúpid d'aquests crios, i per la crònica manca d'organització que patim a barna.

no dic jo de refundar el partit, ni tampoc de ficar-nos a cap organitzacioneta de l'EI o de l'anarcosindicalsime. però uns mínims són necessaris. el bon rotllo i les convocatòries via internet estan demostrant la seva inutilitat.

carlo és mort. i fent el capullo d'aquesta manera no l'estem fent cap honor.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more